Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от основните проблеми, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми на дискусия във форума включват опит за зачеване, бременност, лични преживявания и подкрепа един друг. Във форума се обсъждат теми като опит за забременяване, лични здравни проблеми, емоционални предизвикателства, свързани с бременността, и лични преживявания на участниците. Основните теми на дискусия във форума включват опит за забременяване, изследвания , хормонални проблеми , прегледи , лекарства като Дуфастон , съвети за бременност , овулационни диаграми, проблеми с бременността, изследвания на мъжете и подкрепа и съвети за справяне с емоционалния стрес.
-
Какви са някои от основните проблеми, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви са симптомите на бременността?
-
Какви са вероятностите за положителен резултат от тест за бременност?
[/url]
.Мислим в сряда пак.Вече сме стари за всеки ден 

Успех с бебеправенето днеска
Та идеята ми е - има да ми се вади още 1 мъдрец /не ме боли и няма изглед скоро да ме заболи/. Дали сега е по-добре или след бременността да се направи това? Не ми се иска сега, защото ми идва малко повече както финансово, така и психически всяка седмица да ходя
Ако си започнала дуфастона 1-2 дни преди овулация, няма да я е подтиснал. Толкова малко дни преди това съ чела, че даже моле лекичко да я подпомигне. Повече дни предварително тогава я подтиска.

На мъжо миналият месец така му се виеше много свят- 1 седмица, че и повече. Слава Богу нищо сериозно не се оказа- нещо с вестибуларния апарат, но леко. Пи хапчета и се оправи. Казаха, че чещо се случвало особено при мъже в неговта възраст, че и по-млади