Тема: Бебеправене-тема 28 Нека за празника на любовта да подарим на любимия в

• 24 456
  • 715
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро от мен момичета.Май аз съм най раннобудната днес.Тоничка благодаря че питаш да все още го държа фронта засега Laughing Хайде на кафето поспаланки Laughing                                                                                                                                                                                                                                                                   

url=http://prikachi.com/images.php?images/358/2300358h.jpg][/url]

# 166
  • планетата Земя
Добро утро.Нелка,благодаря за кафето

Ние вчера се отчетохме  luvbed .Мислим в сряда пак.Вече сме стари за всеки ден  Joy

mariq13 ,добре дошла.Бързо да те изпращаме в отчетните и да не се задържаш много в тази тема

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 07:43 от Milena___

# 167
Добро утро слънчица, днес се чувствам като парцал , след снощното повръщане, ама съм с кафенце в ръка и след малко ще се разсъня и усмихна.
Снощи си говорихме с ММ и му обяснявам , че не усещам да сме направили работата тоя месец и му казвам че от др почвам да меря БТ и да правя тестове за  О , и той категорично ми каза да не се психясвам чак толкова, и че има време още за там.Категорично е против това да се филмирам излишно , иска да съм спокойна и да не го мисля толкова.И той мн иска едно бебоче, и каза че колкото по малко го мислим, ще стане по бързо.Ама аз как да не го мисля айде кажете ми  Laughing

Честит Имен Ден ако някой има днес!
Нелка мерси за кафенцето   bouquet

# 168
Добро утро на всички Simple Smile Успех с бебеправенето днеска  luvbed
Някой може ли да ми даде 1 съвет - със съпруга ми искаме да си имаме бебе, но 1во прябва да изчакаме да мине 07.02 (МЦ). Оказа се, че имах проблеми с мн зъби - 2 мъдреца ми се извадиха, оправиха ми се няколко кариеса, отделно имах възпаление в следствие на неправилно затворен зъб зъб ... Лошото е, че се развалиха като че ли изведнъж Sad Та идеята ми е - има да ми се вади още 1 мъдрец /не ме боли и няма изглед скоро да ме заболи/. Дали сега е по-добре или след бременността да се направи това? Не ми се иска сега, защото ми идва малко повече както финансово, така и психически всяка седмица да ходя  Rolling Eyes

# 169
Добро утро, момичета   bouquet
Pretty_Kitty невъзможни неща няма, а и чудеса непрекъснато се случват Simple Smile Може пък наистина да си имала едно закъсняло фоликулче и да сте уцелили момента  Praynig Ако си започнала дуфастона 1-2 дни преди овулация, няма да я е подтиснал. Толкова малко дни преди това съ чела, че даже моле лекичко да я подпомигне. Повече дни предварително тогава я подтиска.
neli a   разбирам те, но като една раждала жена ще ти кажа, че е най-добре да го извадиш сега този мъдрец. Няма да ти казвам какъв проблем може да си навлечеш когато забременееш. През бремеността при повечето бременни зъбките се развалят, просто стават като слабо място. И ако имаш и вече развален зъб почти сигурно е, че ще се обади. По-добре е сега отколкото с бебето в коремчето да оправяш зъб и да се притесняваш 5 пъти повече  Peace
mariq13   добре дошла  Hug
Чилитка стига с тези диагнози, ей  Naughty На мъжо миналият месец така му се виеше много свят- 1 седмица, че и повече. Слава Богу нищо сериозно не се оказа- нещо с вестибуларния апарат, но леко. Пи хапчета и се оправи. Казаха, че чещо се случвало особено при мъже в неговта възраст, че и по-млади Simple Smile Така че, не се психсвай  Hug
Tonichka,allaya,Dani,Linfornia, Евка,Пърпълче,pival,princess,Just me...,peppitta 84,nelkamilano,Чилита,Чери и всички  Hug

# 170
Добро утро и от мен. За нас започва важната седмица - подготвила съм романтичен уикенд в прекрасен хотел в родопите, ще бъдем без малката принцеса и ще се отадем на любов  Embarassed така чеее за Баба Марта, ще се моля и ще стискам палци да ни донесе щъркела една хубава новина.
Иначе аз се двоумя дали да си купя тестове за О, винаги съм си я усещала, но вече 4ти месец, няма резултат от тези усещания, тааа уж си викам няма да се филмирам, но този месец май май ми се ще да видя какво се случва с моето тяло. Прегръщам ви и пожелавам на всички прекрасен пролетен ден  Hug

# 171
Чилита, голям си образ  Laughing! Я не се филмирай - нищо ти няма! И аз ако реша да си внуша, че ми има нещо, мога да си докарам симптоми всякакви - за това гледам да не обръщам внимание много много.

Тони, стискай ми палци силно! Много силно се надявам да се задържи Т. и да се потвърди, че със сигурност е имало О. Този месец толкова приятно се изненадах с положителните тестове за О. и това, че предполагаемата овулация си е съвсем на време....явно игликата си е свършила работата.

Маги, според мен си вземи едни тестове да пробваш и ако потвърдят усещанията ти за О., няма нужда да ги правиш следващите месеци.

# 172
Добро утро Hug Hug Hug
Благодаря за кафето,в момента си го пия с вашата компания.Добре дошла на новото момиче и бързо в отчетните.
Прити,мила незнам какво да ти кажа ,освен търпение и чакане.Стискам ти палци ,но съвет от кака не бързай да ходиш на лекар на този етап,само ще те шашнат както стана с мен няма да се види нищо и после само тревоги Sad.

# 173
Добро утро, момичета!   bouquet Та аз вчера пак бях на док-и да мерим фуликулчето и расте си и дебелината на обвивката на матката също. Взеха ни материал за посявка и днес стискам палци нищо да не поникне от микробиолигичното изследване. Ако поникне, ще видим с какви антибиотици ще се лекуваме. Док-и каза, че нямало никакъв смисъл от ежедневно сексене, само силно се разреждал материала и да се концентираме върху това да се науча да си "хващам" овулацията. Утре пак ще се мерим. Хубав ден и от мен!  bouquet

# 174
  • Варна
Здравейте и от мен, момичета!
Бени, рано е още може би... не се натъжавай и не пускай негативни мисли край себе си...
Чилита!!! Каква МС! Я не си мисли такива неща! Някой бебок е твоята МС, ама хайде...
Тони, кога си на изследване???
Весенце... ти май не чакаш тия дни?...
Пепита, ще го видим това твое повръщане... ти май си и ти за след няколко дни за резултати от месечния труд...
Веселушко, с теб какво става???
При мен всичко е наред. Имам още доста време до 12-ти и нечакането ми, но имам някакво леко течение, което може да съм имала и друг път ама сега нали съм яко във филмите и... ми вади очите...
Хайде, милички, залавям се с работа, че няма кой да ми я свърши...
Прегръщам ви всички и ви изпращам усмивки!!!

# 175
  • София
Добро утро и от мен - голямо гуш за всички  Hug

Добре дошла на mariq и да не се задържа много  Heart Eyes
Аз само набързо минавам, че ще излизаме, но да попитом за графиката ми, че ми е за първи път и нещо се притесних - нормално ли е 3 ден след О да има лек спад ? Питах и Денис, но нея я нямя сега.

Хубав ден момичета  Hug

# 176
Пъппълче, графиката ти не се отваря!

# 177
  • София
Сега трябва да съм я оправила

# 178
[...
Пепита, ще го видим това твое повръщане... ти май си и ти за след няколко дни за резултати от месечния труд...

Евка за другата седмица съм , ама се  усещам че нищо не сме направили , но ще видим де. Все си мисля че ще го усетя, а аз се чувствам толкова празна , като никога досега .

# 179
Сега трябва да съм я оправила

Според мен все още е доста ниска Т. за да се определи със сигурност дали е имало О. Ниски са доста стойностите за ЛФ. КАк мериш Т., колко държиш и с какъв термометър?

Общи условия

Активация на акаунт