Тема: Бебеправене-тема 28 Нека за празника на любовта да подарим на любимия в

• 24 456
  • 715
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро за сега на ранобудните  Wink blue_angel мерси за капучиното  Coffee
Milena___ така е и това чакане или нечакане направо ме подлудява .....
 neli a  cheers

# 226
Добро утро  bouquet  bouquet  bouquet
Влизам да си кажа резултата от 147.8 за 26 часа ЧХГ то ми е станала 236.14 което мисля че е добре.Благодаря ви от сърце за подкрепата  Hug Hug Hug.Утре ще си пусна пак ще са минали 48 часа дано продължи да се вдига ,че в едни филми се вкарах ужас Embarassed

# 227
Бени това е чудесна новина , сега се успокой и се усмихни и всичко ще се нареди.
Чак в стихотворна форма ми се получи   bouquet

# 228
Бени, браво, продължаваме да стискаме силно палци!  Hug

Ние вчера бяхме на преглед, казаха ми за пола, че е по-вероятно да е момиче, но още е рано да се види със сигурност. Поръсвам ви с прашец, не знам дали женски или мъжки.  Mr. Green Много късмет на нечакащите!

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 229
  • планетата Земя
Бени,бременна си и всичко се развива добре  Hug

# 230
Браво Бени,аз доста се интересувах за това ЧХГ преди няколко месеца,защото 11 дни след евентуална овулация моето беше 80 единици,но след няколко дни беше паднало на 1.00 и ми дойде.Мисля,че са добре стойностите.Дано да продължат да се покачват.Ние тази сутрин се отчетохме,въпреки,че вчера теста май не беше положителен,но нищо WinkХич не я усещам тази овулация CrazyСлънчев ден на всички  Nature Sunny lovekiss

# 231
Алексче , мерси за прашеца, да ни прихвани пък дали женски или мъжки няма значение , важното е да има ефект  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 232
Добро утро!
Бени, страхотна новина! Всичко ще е наред, успокой се! Hug
Алексче, страхотно, важното е всичко да е наред!
Приятен ден на всички! Hug

# 233
  • Варна
Добро утро и от мен!!!
Бени, успокой се, миличка. Аз мисля, че всичко ти е ОК Simple Smile
Добре дошли на новите момичета... Някой попита за Неофолик-а. Пий го, защото е добре да се пие още преди забременяването и да се понатрупа в организма. Можеш да го пише месеци наред.
Хайде, милички, аз се мятам да работя и ви желая хубав ден!!!

# 234
и аз да си гребна малко....
newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75
мерси  Алексче и няма значение какъв е пола , най - важно е да е живо , здраво Simple Smile
Бени и аз се радвам за теб Simple Smile и бъди сигурна че стойностите ще продължават да се покачват  Simple Smile

# 235
benito_79 страхотно Hug,не че много разбирам от  ЧХГ но се е покачило доста което е добър знак.

Добре дошли на нови waveyте момичета

Да събера малко прашец и аз,ако може от синия Laughing  newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 и все пак каквото и да е  ще сме много щастливи.Аз съм споменавала ,че близо 4 години правим опити с прекъсване от около година.Винаги съм си мислила ,че на 100% си усещам овулацията на 12-13 ден и честно да си кажа май към 14-15 винаги сме спирали с опитите.Сега от два месеца като меря БТ и правя тестове за О съм втрещена с този къс цикъл как О ми е чак на 15 ден.Отгоре на всичко беше и розова О,нещо което не съм получавала от поне 2 год.Странното е,че при всичките  4 гинеколози които съм ходила с въпроса "защо не става,какво може да се направи?" ми казват "Нищо ти няма щом вече имаш едно дете" ,никой не ми споменава за пускане на хормони или нещо да се помогне.Излъгах...последната искаше директно да ме стимулира и аз вече бях се поразровила във форума,знаех какъв е риска и избягах от нея със страшна сила.Сега на 7 ден ще пусна прогестерон ,на 3 ден от цикъла ще пусна останалите и ще пробвам при една доста хвалена лекарка която не е  нашия гред.Ако някой от вас е от Бургас ме разбира много добре ,че тука специалистите са на изклчително ниско ниво. ooooh! ooooh! ooooh!Както и да е ,стана дълго ще ви писне да ме четете LaughingПожелавам ви един прекрасен и усмихнат ден,аз отивам на работа.

# 236
Добро утро, момичета!   bouquet  Я и аз да си грабна от прашеца  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Аз днес съм на док-и и много се вълнувам от меренето на фуликула на 8-мия ден беше 16 мм, на 12-тия 22 мм, а днес е 14-ти ден, време му е да се пука скоро. Пък и достатъчно е пораснал, затова се вълнувам. Според мен всички момичета с нередовен цикъл трябда да си направят фоликуметрия, за да се установи първо, има ли О. и доктора да ви научи да си я следите сами по БТ, иначе само с тестове за О. май не става. Фоликуметрията се прави три последователни месеца, за да се установи дали всичко е ОК, но си зависи от финансовата възможност. Да ходиш на доктор почти през ден излиза соленичко, но пък според мен си струва вместо да се чака. Аз правя опити едва от края на декември, но не съм от най-търпеливите, искам да знам в самото начало дали има някакъв проблем и да го отстраня иначе времето си лети. А днес ще ми стане готова и микробиологията, стискайте балци всичко да е ОК. А пропуснах да добява, че има още една полза от меренето на БТ, през третата фаза, тя е много показателна за установяване на пролактинова недостатъчност. Ще докладвам какво е станало. Хубав ден от мен! Успех на всички нечакащи момичета! Бени още веднъж честито, ще се помоля за вас, дано всичко е ОК! Само спокойно,мила!   bouquet

# 237
Росена, извинявай миличка, но що за доктори е това да ти казват, че всичко е ОК в продължение на четири години опити! Вземи се в ръце и си направи всички изследвания, може да е от някой хормон, да ти повлияят и скоро да се увеличи семейството. Не мога да повярвам,че има такива безхаберни лекари. Моят директно ми предложе още на пъвия предглед да мерим фоликула, едва ли не ми заповяда да меря БТ, защото по нея се установява освен деня на О. и наличие на пролактинова недостатъчност и директно ни поиска преди всички мои изследвания, първо да пуснем спермограма на милото. Вероятно ще я направим другия месец! Според него чакането на помага,  а задълбочава проблева, ако има такъв разбира се!

# 238
  • София
Добро утро.
Бени, всичко ти е наред. ЧХГ се развива прекрасно.
Няма да ти честитя, само се моля за теб, да знаеш!  Praynig Praynig Praynig

# 239
Да,точно това ще правим и ние.По време на МЦ/дай Боже да не ми дойде де Praynig/ ще правим спермограма и ние и както писах по-горе ще пусна всички хормони и при нова лекарка .Мой мъж прилича на твоя/ако не се лъжа ти вчера спомена/ всяка вечер обича да си пийва ракийка.Успях с много говорене този месец да го накарам от началото на МЦ до 1 ден след О да не кусва и глътка и пиеше много витамини.Един ден се смяхме,че нещо не му е добре да му измеря кръвното.Беше 120/80,той не можа да повярва защото винаги е 135/90.

Общи условия

Активация на акаунт