Тема: Бебеправене-тема 28 Нека за празника на любовта да подарим на любимия в

• 24 456
  • 715
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро и от мен! Бени много се радвам за теб и дано всичко се развие добре до края. Криси може би имаш предвид прогестеронова недостатъчност.

# 241
 rosenna аз съм от Бургас и редовно ходя при д-р Калчева и съм доволна от нея! Работи малко скъпичко  Confused Ходила ли си при нея ?

# 242
Да ,но при нея преди7-8 год когато правихме опити за дъщеря ми.Тогава ми каза "до 14 ден няма да правите секс,на 14 правите и дигаш краката 30 мин".Тогава ходих при нея след около 1 година опити.Може би тогава за нея не е бил чак такъв проблема,но сега не не съм ходила при нея признавам си.Даваш ми наистина добра идея Eve_Lina ,може и при нея да пробвам.Скъпо,скъпо колко да е скъпо,някой път за такива глупости излишни се дават пари,че за това ли да не дам

# 243
  • Варна
Росена, сега прочетох, дето сте ограничили ракийката с мъжа ти... ние с моя мъж пием почти всяка вечер по мъничко... како казват - за профилактика... дали обаче това ни вреди на бебеправенето??? Аз гледах да не си променям начина на живот, за да не психясвам... Има ли и други "пияници" като нас?  Drunk

# 244
  • София
Еве, и ние сме от "пияници". Не мога да си променя живота за нещо, което дори не е станало още. Винаги съм го мислела.

# 245
МОЯ си пийва от време на време Simple Smile нооо и двамата сме страстни пушачи Sad
Има ли сред вас пушачки момичета , защото това ме притеснява най-много ???Четох в една статия , че     пушенето намалява плодовитостта с 50% newsm78  ooooh!
rosenna надявам се дори и да е мъничко да съм ти помогнала( с идеята) и дано да ти помогне д-р К. Praynig

# 246
МОЯ си пийва от време на време Simple Smile нооо и двамата сме страстни пушачи Sad
Има ли сред вас пушачки момичета , защото това ме притеснява най-много ???Четох в една статия , че     пушенето намалява плодовитостта с 50% newsm78  ooooh!
rosenna надявам се дори и да е мъничко да съм ти помогнала( с идеята) и дано да ти помогне д-р К. Praynig

След като четох много, признавам си винаги се информирам, като предпочитам не статийки, а научни трудове и дисертации. Понякога са кофти за четене и ги разбирам само с речник  Laughing Установих, че ако искаме да повишим концентрацията на сперматозоидите на благоверните ни трябва да те да избягват тобли вани и сауни; да носят свободни памучни гащета /много се впечатлих от факта, че в древен Египет са преписвали като средство против забременяване, притискане с препаски от непамучна тъкан на тестисите към корема, което вдигало температурата и създавало статично поле, между другото в днешни дни също е правен такъв експеримет и резултата е забележителен/; да плискат теститисите си с хадка вода; да  сведат употреба на алкохол до 0, тъй като четири единици алкохол намалява оплодителната способност до 40 %; да откажат  пушенето - то вреди до 17 %, с толкова намалява оплодителнаа способност.; да намалят излишното тегло,тъй като това влияевърху нивото на тестостерона

# 247
О, пропуснах да добавя, че следва да се поемат достатъчно количество антиоксидалти с храната, те неутрализират свободните радикали, на които се дължат 40 % от щетите, нанесени на сперматозоиите. Оптималните количества антиоксиданти са:
най-малко 250 мг витамин С за непушачите, а за пушачите от 500 до 1000 мг
15 мг бетакаротин
10 мг цинк

Имайте предви, че витамин С донякъде  неутрализира вредното влияние на никотина

# 248
  • София
Криси, моля допълвай предния си пост вместо да пускаш няколко поредни.
Благодаря.

# 249
Ау как пропуснах витамин Е- от 50 до 100 мг

Но преди всичко това, най-добре е да пуснете спермограма на мъжете си, защото написаното по-горе увеличава само концентрацията на спермитата, ако имат влошена морфология, това едва ли ще ви помогне особено. Не губете време, проверете ги, нищо няма да им стане.

Извинявайте! Вече ще редактирам публикациите се, за да ги допълвам!

# 250
  • Варна
Криси, много ме разсмя с тези древноегипетски методи за подобряване на мъжката плодовитост... Може и да има нещо вярно в това, но като си го представих...
Евелинка, ние пушим от време на време.... от около месец попушваме, преди това 2 месеца не бяхме пушили...

# 251
Оххх дано е така  krisi_1979 Simple Smile и това че топлата вода вреди смятам че е  от това че ! най-ниска била Т на тестисите при мъжете! , но това просто мой извод  Thinking
И с тез цигари - все се надявам ,че когато(ако ) забременея Praynig ще ми става лошо от цигарите и ще ги спра дано е така , нооо.....
И  krisi_1979 това за витамините дето си писала се отнася за мъжете ли ? Ами аз мога ли да ги пия ? И няма ли съчетание от тези витамини или трябва да си ги купя по отделно или мултивитамините вършат ли работа ?
Ева Б. аз пуша от 10 до 15 цигари Sad това е многооооо ........ но какво да правя не мога да ги откажаа!

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 10:32 от Eve_Lina

# 252
Аз пуша Tiredи то доста,но господинът ги отказа преди две години.Миналия месец си купих електронна цигара с идеята да ги отказвам,но нещо не ми се получава.

# 253
Добро утро и от мен и прекрасен ден пожелавам.

Относно поста на krisi_1979 - само за протокола ще ти кажа, моят мъж употребява алкохол само по повод (няколко пъти в годината) и понеже не е пияч пие по 100 грама ракия максимум за цялата вечер, не пуши, аз също не пуша, аз пийвам само биричка от време на време по чашка, слаб е , големи туристи сме и сме всеки уикенд по планините на въздух и ходим доста, избягваме да се храним с боклуци пием витамини, не боледуваме (да чукам на дърво се случва веднъж на 3-4 години) ... иии тн. смятам, че водим здравословен начин на живот. Ииии фактите са налице, чеее това не гарантира желания от нас резултат. Така, че аз съм против това човек да си променя начина на живот - вярно хубаво е, нооо не е гаранция, че като решиш да имаш бебе ще стане от раз.
И аз винаги съм мислела, че реша ли ще съм бременна веднага, имам предишни забременявания иии то от т.н. "пазене". Бъзикали сме се с приятелки, че "хващам от усмивки" - обачеее сега вече съм на друго мнение, все още леко притеснена, но с всеки месец, притесненията ми стават по-сериозни и от другия помъквам милото на изследвания.
Желая прекрасен и спорен ден на всички  Hug

# 254

О, не, това е метод ПРОТИВ забременяване, а иначе е много смешен. Честно по-смешен беше съвременият експеримент, който е правен, съжалявам, че не мога да намеря линка към него, за да го прочетете, но общо взето, концентрацията на спермитата рязко намалява, в резултата на създаване на статично поле около тестисите и тяхното затопляне.  От тази статия донякъде си обясних и защо някой жени забременяват трудно, въпреки, че си хващат О. Ами то страшно много си зависело от мъжа, не само от нас.
Значи мъжете с концентрация на спермита от 20 до 40 милиона на милилитър се смятат с намалена оплодителна способност, докато при тези под 20 милиона на милилитър вече се водят за стерилни. На практика обаче не е точно така, защото при по-нисък процент подвижна сперма обикновено е необходимо повече вреве а оплождане. Съотношението е тези под 5 милиона/мл - 11 месеца; 5-20 млн./м - 9 месеца; 20-60 млн./мл - 8 месеца и над 60 млн./мл - 6 месеца
Ще дам пример и от мои наблюдения, моя много близка приятелка която ми е връзсница се опопита да забременее от мъжа си, който е с 20 години по-възрастен от нея и имат вече две момичета. Опитваха две години без успех, после правиха изследвания, човека просто вече нямаше такава оплодителна способност, с годините нещата при него се бяха променили. А съжаление човека почина, след две години жената срещна мъж с две години по-малък от нея, резултата се появи на бял свят след точно девет мсеца. Забременя си от ра-. Така че, хващайте си мъжете за ушите и право хайде за спермограма, плюс това е най-евтиното изследване в слуая, а и се оказа, че мъжете са доста податливи на външни влияние в това отношение

Общи условия

Активация на акаунт