Тема: Бебеправене-тема 28 Нека за празника на любовта да подарим на любимия в

• 24 456
  • 715
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро!
И аз с отварянето на темата търсих графиката но Тоничка LaughingлХайде чакаме с грейнали очи.

Дани честит ти рожденик,да ти е жив и здрав и много послушен .
Сутринта в 7 ч като боднах термометърче се гушнах при малката на леглото и сме заспали до 9 и 30.Не мога  да повярвам,чак ме боли глава от преспиване.Таткото него не го мисля,той може да си спи по всяко време ако не му шуми някой. 
Mam4е най ме е яд като се скараме така с милото вечер той спи като пън цяла нощ,а аз мисля премислям и се въртя като изоглава.къща без дим няма,мисля че е нормално да има спорове от време на време  и обичам като завършват със секс Laughing

# 646
  • София
Тонииии виждам те  Heart Eyes казвай какво е положението  Laughing

# 647
Добро утро, момичета!   bouquet Дании, честит ти рожденник! Да е послушен и примерен батко!

# 648
Добър ден и от мен FlutterМного вълнения с тези тестове,сякаш аз съм на ваше място.Веси,по-хубав подарък за мъжа ти от този няма просто smile3501Надявам се в най-скоро време албума за тетсчетата да е с повече снимки от този на самите нас.Аз имам да чакам повече-на 21-ви трябва да ми дойде.Тестовете за овулация ми свършиха.Не съм сигурна доколко съм отчела положителен резултат,но трупам опит.Спокоен ден  smile3503

# 649
  • гр.София
Добро утро дами Simple SmileЕдва станах след снощното будуване(до 2ч.),нооо нашите ще идват на гости и се захващам с едни палачинки за закуска и пържолки за обяд Simple Smile
Дани честит пораснал ти мъж,Тони  я чакаме,но май я е шубе за този тест  Grinning
Флоо ти къде се губиш,и теб не те ловеше сънят снощи?
Хубав ден момичета,после пак ще се включа  Hug

# 650
  Ето ме! Миличките ми, така мило ми стана   bouquet  bouquet  Докато аз съм си дремала вие така сте се вълнували и сте ме чакали.  Hug ВСИЧКИ

Теста е категорично отрицателен.  Не се изненадах, очаквах го. Не знам как да го обясня. Вътрешно го знаех, нищо че се надявах малко.

Сега чакам М. , пускам хормоните и при док. А през това време ще си поръчам тестове за О. и Пре Сийд. А има още едно, което не знам някой чувал ли го е- Cinceive plus, което е овлажнител и създава благоприятна среда на сперматозоидите.
Винаги съм смятала, че единствения ПМС е подуването на корема, гърдите и апетита, но се оказа, че си имам и други. Гърдите ми са някак натежали, някаква тъпа болка усещам. Леко придърпване в яйчниците. Ту в ляво, ту в дясно. Главоболие. Май всички екстри, но не съм ги забелязвала.
Дани, жив и здрав да е батко Емо. Щастливо и безгрижно детство  newsm67
Евка, и аз така. Донесла съм си работа за домашно  Crazy И аз днес ще работя после ще се разкрасявам и ще гледам да не мисля много за едната черта.

# 651
veselyshko не че му имам зъб, ама май още спях и както го тръсках така го засилих в отсрещната стена  hahaha

Linofrina малко ме замисли с това, което каза. Хм, дано пък сме си омръзнали вече и не го ползвам с тази цел ...
Ти кога мислиш да започваш с тестовете?

Прити, дано скоро ти се случат и други неща, които до сега не са ти се случвали  preggo newsm30

Тони тази една черта нищо не означава още Simple Smile Повече няма да те притискаме, ама ти след 1-2 дни пак направи един. Аз още не губя надежда.

Аз пък съм малко против този Пре Сийд, но Весе ти ли го ползва миналия месец?

# 652
  • София
Алайче, аз го ползвах - да. Ти защо си против?

Тони, другото гелче е на същия принцип. Просто друга разновидност и май не е толкова разпространено.

# 653
Еееееееее, нищо! Дано не ти дойде следващите 4 дена и  да стане положителен тоя тест.
И аз гледах Conceive Plus, защото се чудех между  Preseed и него. Според мен са еднакви, аз май ще пробвам с Conceive-a (май по чуждите форуми за по-доволни от него), в комплект с тестовете. Ще ги поръчам като ми дойде тоя месец и така.

# 654
  • планетата Земя
Тоничка,докато няма лелка нищо не се знае.Може пък след няколко дни да видиш две черти

# 655
Алайче, аз го ползвах - да. Ти защо си против?

Ами .... четох и положителните и отрицателните отзиви за него и повече ме притесниха отрицателните, нооооо теб това сега не те интересува! С него или без, важното е че сте успели и от тук нататък с бебо да сте добре!  Hug

# 656
Тони, хубаво е, че го приемаш спокойно. Тъпичко е, но пък нов месец, нов късмет.  Hug

Алая, мисля да започна с тестовете в края на другата седмица, четвъртък или петък. Тогава ще ми е 12-13 ден от цикъла.

# 657
  Бибо, никакви такива. Сега аз ще се взирам в твоята графика и ще се надявам с теб. Нищо да не поръчваш  Wink
Conceive Plus е доста по- евтин. Аз за това се зачудих. Че ако мъжлето веднага вади 50лв. за другия ако му кажа за какво е, аз съм по-прецизна. За 50лв. взимам този гел и аргановото масло ми е на свършване  Mr. Green

Най- ми е гадно, да ви кажа, че цикъла ми е по 100 дни и до О. има поне 23-4 дни.  Close И като ми дойде да го кажа на милото. Той разбира се няма да разбира за теста днес. Няма да го товаря.
А най- хубавото е, че ще си направя последната процедура фотоепилация на интим и подмишници и един ден като тръгна да раждам няма да мисля как да се обезкосмявам  Laughing

# 658
Тони, Тони .....   Grinning това да ти е грижата като тръгнеш да раждаш, коконата ми тя.
Я сподели какво арганово ползваш, че аз не мога да реша, по принцип пазарувам био масла от Зоя-та ако я знаеш, но точно на арганово не мога да се спра. Дори в момента съм намазала главата с кокосово, кайсиево, рициново масло и зехтин.  Mr. Green

Linofrina нали знаеш, че сме тук ако имаш нужда от напътствия, вече сме много вещи в препикаването на тези тестове  hahaha Mr. Green

# 659
Алаааяяя, и твоята графика следя, да знаееееш  Heart Eyes
Аргановото, което ползвам е само на argania.bg Познавам собственичката, водеше ни групата по ориенталски танци и съм сигурна в качеството на продуктите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт