Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от основните проблеми, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми на дискусия във форума включват опит за зачеване, бременност, лични преживявания и подкрепа един друг. Във форума се обсъждат теми като опит за забременяване, лични здравни проблеми, емоционални предизвикателства, свързани с бременността, и лични преживявания на участниците. Основните теми на дискусия във форума включват опит за забременяване, изследвания , хормонални проблеми , прегледи , лекарства като Дуфастон , съвети за бременност , овулационни диаграми, проблеми с бременността, изследвания на мъжете и подкрепа и съвети за справяне с емоционалния стрес.
-
Какви са някои от основните проблеми, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви са симптомите на бременността?
-
Какви са вероятностите за положителен резултат от тест за бременност?
и да се обнадеждавам, ако случайно задържа висока температура. Както се вижда от моята графика, тя за този месец е абсолютно излишна. От началото на следващия цикъл (тия дни) ще може да даде някакви по-точни сведения. Аз мога и да не се допитвам до БТ за О. - усещам си го много ясно. Няма как да го сбъркам. Просто си го знам. Не го разпознавам по ЦС защото аз си имам едно оскъдно, но постоянно течение. Но иначе просто си го чувствам, по болките, по придръпването, по подутия корем, вълчия глад и голям апетит, напрегнатите гърди и главоболието.
С О.-то добре се познаваме
Един Бог знае какво пак се е объркало при мен
, но не губи надежда, това може да не означава на всяка цена отрицателен тест.
А след това закъснение ... има надежда - дано

, че от 2седмици не бяхме чистили основно и ... ще припадна вече.
В него си има 400мг. ФК, отделно и в Б комлекса
. Иде ми да се гръмна - голяма съм овца!