Тема: Бебеправене-тема 28 Нека за празника на любовта да подарим на любимия в

• 24 456
  • 715
  •   1
Отговори
# 75
  Бени  Hug Прекрасна новина. Пожелавам ти от сърце да гушкаш здраво бебче след 9м. Тихичко честито и да кажеш как е минало при док. А това със зацапването не го мисли. Често се случва. Успех.
  Направих си една бърза разходка с майка ми до манастир Св. Мина. Имахме традиция да ходим всяка Неделя на времето. Сега вече по- рядко ходим, но ми действа много зареждащо. В тази връзка запалих и една свещичка за всички ни тук- които чакаме и искаме едно и също. Помолих се за всяка една. И не мислех да го споделям, но Бени ме разчуства и се надявам Господ да ви пази.

Моята БТ се покачва. Обърках тотално Фертилитифренд. От 20-ти ми е преместил О. на 26-ти ден  Laughing Но не му вярвам де. Смятам си я 23/24-ти ден.
Евче и ти аз сме объркани кога точно ни е била О. Но няма да си чакаме заедно на 12-ти  Hug
Линка, виж за това не се бях сетила. Може О. наистина да е била по- късно. И сега какво- чакаме  Tired Еееех, това чакане е много тъпо. Ама нали- или да идва или теста да си отчита. Когато започне бебеправенето много се обърква "системата". Но ти се радвам, че си положително настроена и не увисваш нос. Браво. Така, така

# 76
Пърпълче, преди няколко години в нашия град нямаше къде да ми направят кръвен тест.  Confused Сега не знам как е положението. Ако гостенката се забави още, ще проверя как стоят нещата.

Тонче, аз съвсем отскоро съм тук и затова няма да има драма, ако не се е получило от раз. Системата ми не е объркана,а направо изтрещяла Mr. Green Симптоми, чудеса, течения ... всичко ми е ново и непознато.

# 77
  • София
Бении, честито мила! Нека този път всичко да е наред и след 8 месеца да бъдеш мама!
Тони, браво за БТ. Дано сте хванали яйцето.
И моята БТ се повиши, обаче се чувствам все едно всеки момент ще ми дойде, много странно...А е много рано. Колкото и да ми е къса БТ,все пак днес е едва 7 ден след О.

# 78
  Весе, графиката ти е супер. С отбелязването на моята Т., не пропускам да надникна и в твоята, как върви. Какво усещаш за ПМС. Продължават ли болките в гърдите. Още малко търпение мило и ще стане ясно  fingerscrossed
Аз не усещам да се е получило този месец. От дебнене на тестове и БТ май изпуснахме ТОЧНИЯ момент. Но както и да е. Обица на ухото. Тайничко си мисля колко хубаво би било да е станало и да видя 2 чертички този месец, обаче не го вярвам. А с тази късна О. ... едва ли е имало годна яйцеклетка. Но трябва да сме реалисти, това е. Важно е да вървим в правилната посока.
Линка, миналия месец ми беше така. Този вече май стъпих по- здраво на земята  Mr. Green   Hug

# 79
Благодаря ви момичета за подкрепата Hug Hug Hug.Утре след прегледа ще се отчета,можеби късно следобед щото ще пътувам до София ,а това са 8-9 часа път в двете посоки Cry

# 80
Бени , много тихичко се радвам за теб , мила !  Hug От сърце ти желая това да е началото на една прекрасна и успешна бременност !  Praynig
Стискам палци и за останалите нечакащи   Hug

# 81
Бени тихичко честито и от мен лека и успешна бременност Laughing

# 82
Бени, тихичко честито и от мен, от сърце ти желая този път една успешна бременност със щастлив финал!  Hug

# 83
  • Марс
 Hug Честито, Бени! Стискам палци всичко да е наред.

# 84
Лелееее, какво да видя Бени милата ми тя, направо се разплаках като прочетох! Много се радвам за теб, дано всичко да е наред до края и на финала да гушнеш своя здрав бебок!  smile3504 Вярвай го, ще стане, ще видиш, мисли си само хубави неща! Praynig  Много се зарадвах за теб!  Hug
Линофрина, стискам палци и на теб! Hug

# 85
  • Софиянка в Пазарджик :)
Бени,честито  Hug Успешна бременност и здраво бебче на финала   Simple Smile

# 86
Здравейте Момичета чета ви и много се радваммм Бенииии , хайде и от мен с най хубави пожелания  Praynig за една успешна бременост и накрая да имаш едно здраво бебче  Hug

Пепита и според мен изчакай да ти мине датата и след това си направи тестче , за да не си развалиш настроението за 14 , но от сърце ти пожелавам и тебе да те видим с 24к. усмивка Praynig

Момичета незнам обаче имам чувството че изперквам вече пак почна това главоболие, и сънувам едни сънища - бебешки одеала, бебешки плач....какво ли още свързано с   ylinfant , нещо май си внушавам ли ? аз нечакам на 14 или 15  Praynig
Успех на всички и дано има дъжд от  EFP  newsm76

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 15:45 от Eve_Lina

# 87
  • планетата Земя
Бенииииииииииииииии ,честито!Толкова се зарадвах за вас.Да се пазиш много.Лягаш и не мърдаш от леглото.Ако работиш,взимай болничен и се грижи за себе си,и малката семка в теб.Пиши как се развиват нещата

Linofrina ,понякога теста не отчита.Ако си била с късна овулация примерно,още не се е натрупало достатъчно ниво на HGG хормона.Това че лелката я няма е добре.Какъв тест си правила?За твоя случай си заслужава да припикаеш един Шуър Чек.По чувствителен е.И разбира се кръвен тест

Времето е страхотно и вчера,и днес си направихме страхотни разходки.Преди малко се прибрахме.Ние с малкия ще полегнем,а тати ще поработи

# 88
Milena__, тази сутрин правих Шуър Чек, но няма смисъл да пускам и кръвен . Този следобяд гостенката цъфна.  Mr. Green
Успех на всички нечакащи! Аз няма да чакам чак на 3.03.

# 89
Бени, тихичко честито! Сега се опитай да бъдеш спокойна и с положителна нагласа, колкото и да ти е притеснено! Този път всичко ще бъде наред!

Тони и аз днеска с мъжа ми, брат му и етърва ми бяхме на Св. Мина към 12. Не бях ходила до сега, а за тях е много любимо и свято място и отдавна ми бяха обещали да ме заведат, още повече, че съм родена на 11.11 - Св. Мина!

При мен днеска има лекичко почакване и теста за О. вече е отрицателен. Само се надявам да продължи да се покачва и да съм имала О., защото последните 2 месеца се бях шашнала, че може и да няма такава. А ако сме сгащили и яйцето - още по-добре!

Между другото след като си въведа всеки ден данните по календарите, веднага гледам графиките на Тони и Веси да видя имат ли повишение и после и на Дани - за да и се порадвам! Мъжът ми само ме бъзика с бгмама, че съм станала неконтактна докато си пия кафето и не искам никой да ми говори за да не се разсейвам докато чета. 

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 16:15 от Bibo_86

Общи условия

Активация на акаунт