Тема: Бебеправене-тема 28 Нека за празника на любовта да подарим на любимия в

• 24 185
  • 715
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Пепита, добро утро!!!Нелка, добро да е и за теб!
И аз съм от ранобудните пилета Simple Smile
Снощи уж щях да гледам филм... и накрая филма ме гледаше мен...
Тони, зарязах тестовете, защото все имах нещо да правя или забравях и пиех по нещо... Хич не знам имало ли е О., нямало ли е... но иначе на 12-ти трябва да ми дойде... или по-точно ми се иска да не дойде, но е малко вероятно. Ще видим... може би по едно и също време ще си стискаме палци...
Ние с любимчо мислим да излезем към обяд и да си се разходим както ние си знаем, че от 2 седмици не сме излизали край морето... и ми липсва много чистия въздух, ветреца, слънцето... а вечерта по традиция сме при свекито...
Хубав ден желая на всички и много Усмивки!!!

# 61
Нелка добро утро, ами изпих го и даже посвърших малко работа , проснах си прането , подредих си съдомиялната,, взех душче, изпратих мъжо на работа. И сега чакам да стане 9.15 че имаме женска среща за кафенце , с няколко приятлки Simple Smile

Момичета , аз сега се зачетох че най рано тест за бременност е хубаво след реално закъснение, на мен мн ми се иска д ами покаже 2 чертички без закъснение, дано само не се разочаровам. според вас дали изобщо да го правя на 13-14.02

# 62
пепи  кога трябва да ти дойде на 14.02.Според мен изчакай поне деня на М. Аз съм решила тест де не правя преди 3дневно закъснение ако въобще закъснее Laughing

# 63
На 14.02 трябва да ми дойде, ама нали искам да зарадвам мъжо та за това питам , ама нали може и да се разочаровам, та за това се двоумя.

# 64
Добро утро!
Пепита, до 13-14 има още 10 - 11 дни, ти сега си след О 3-4 дни, така, че ако има нещо ще покаже със сигурност, то май тогава ти е и датата, по мои сметки! Grinning Така ли е? Иначе, ти си прецени! Аз го направих 1-2 дни преди датата, т.е. на 12-ти ден след О и веднага излезе втората черта, макар и бледа, но видима! Успех ти желая! Hug Hug
Нелка, ти май скоро не чакаш, много силно вярвам в теб, харесва ми графиката, дано не пада БТ! Praynig
Ева,  приятна разходка! Hug
Усмихната неделя на всички!  bouquet

# 65
                           Tова маймунче ми хареса много и исках да го споделя с вас.      //www.facebook.com/photo.php?fbid=415461715203106&set=a.136153413133939.35955.135074406575173&type=1&theater                                 
Да Дани не чакам след 3,4 дни дано не смея и да се надявам.........каквото такова ти си много раннобудна не ти ли се спи повече сега  Laughing казахте ли на баткото Laughing

# 66
Нели, спи ми се и то доста, особено следобяда! А за ставането, няма как, детето като става рано, няма как и неи трябва да ставаме! Баткото е много доволен и се радва, че ще имаме бебе, сега се гушка повече в нас, усеща, че ще има бебе и после трябва и него да гушкаме. Grinning

# 67
Добро утро и от мен!

nelkamilano графиката ти е супер Hug,дано да се задържат така Т и да ти видим червените две чертички за 14.02.Пу пу пу Praynig

@Daniella@ не се ли възползваш като почивате да се поглезваш малко Laughing милото  да стане да обгрижва малкия,а ти да си почиваш в леглото Laughing Laughing.???Аз бих го правила с удоволствие hahaha

Ние гонихме колкото гонихме яйцето и сега чакам вече повишение на Т,но все още не съм стигнала състояние на сдухване,сигурно след 10.02  вече и мен ще ме стигне издухвацията.На края вместо да забременея   ще взема да  полудея Laughing hahaha Laughing

# 68
Добро утро момичета Hug Hug Hug
Какво да ви пиша незнам,мнооого ми е объркано тази сутрин станах и това зацапване което се появи вчера сутринта е спряло.Викам си ще измеря една БТ и тя е 37.1,след което слязох в аптеката да си купя един по евтин тест,че шуер чека скъп нищо че имам купен вкъщи.Пропикавам първия тест и се появява едва забележима втора черта.След което си правя шуер чека и познайте силно EFP.Много се обърках поплаках си,притеснява ме зацапването.Звъннах в София на доки утре пътувам.Днес цял ден ще лежа.Доста объркано стана ,но ще ме разберете .
Хубав ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 69
Ехааа,Бенито това е страхотно.Много тихичко честито Hug Hug Hug.Дано всичко мине нормално,пожелавам ти го от сърце.Почивай си в къщи и никакви излишни натоварвания

# 70
Добро утро  Simple Smile
Днес ми е 5-ти ден от закъснението и за всеки случай направих тест, който се оказа отрицателен. Цикълът ми е редовен и това закъснение е нещо ново за мен, заедно със съпътстващите го симптоми - изтръпвания и придърпвания ниско долу, супер болезнени гърди и гъсто бяло течение. Засега нямам предчувствия за нищо и съм спокойна, каквото, такова. Надявам се ако ще се дебнем с неканената гостенка, това да не продължи твърде дълго.  Whistling

Така че, Пепита, по-добре изчакай да ти закъснее малко и тогава направи тест. Успех! Peace

benito_79, тихичко честито! Hug Дано всичко е наред!

Хубава и спокойна неделя, момичета  Hug

# 71
  • Пловдив
Бени, много се радвам за теб и вярвам,че всичко ще е наред! newsm17Hug
 Linofrina- стискам палци и за теб.
Хайде , дано е на късмет и на всички други нечакащи. А кои са те???

# 72
  • София
Добър ден  kaffeetrmker_2

benito тихичко честито и се надявам всичко да е наред  Praynig Да ти кажа, че и аз с дъщеря ми имах леко кафеникаво зацапване, но всичко си беше наред, даже не се разбра от какво е било, често явление е в начална бременност. Почивай повече  Hug

Linofrina може да ти е била късна овулацията, но можеш да направиш кръвен тест и веднага ще стане ясно  Laughing

pepita възожно е да ти покаже в деня на М, на мен ми показа, но все пак и обратния варият е възможен....ти си направи пък ако е отрицателен не бързай да се разочароваш - при всеки показва по различно време, ето виж пре Дани беше няколко дни преди М. Може да го комбинираш с кръвен тест  Party

Аз съм в О, но този месец определено няма да го мисля като миналия, ако ще и да повръщам всеки ден, вече ми стана ясно, че докато бебеправим всичко е възможно  Crazy

# 73
Дани много правилно си ме преценила, точно тогава ми е датата, има време до тогава и си мисля че ще стане ясно, ама дай Боже да са 2 чертички Praynig Praynig Praynig
Аз тъкмо се прибрах от кафенцето 2.30 часа , сладки приказки. Сега малко мързелуване, чакам ММ да се прибере , а довечера при мама на вечеря малко да ни поглези Simple Smile

Бениткааааааааааааааа, малееее супер имаме си две чертичкииииииииии, олееее супер новина.Айде едно тихичко честито от мен

# 74
Здравейте!
Бенито честито мила.Много се радвам за теб.Дано всичко е наред и си износиш бебенцето до край,да бъдете много щастливи и спокойни.Това ти пожелавам  Hug Hug Hug
Аз снощи сънувах,че с милото ми момченце си имаме бебе.Обаче го гледаше снаха ми,понеже и тя има бебче,а ние не се бяхме подготвили още,не бяхме взели легло и друготе неща.Много странно.И аз нямах търпение да си го видя,толкова много си го обичах това слънчице.Усетих какво е да си майка,та макар и на сън.Какво се случва не знам...онази вечер сънувах Исус,сега,че съм майка.Май тотално  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт