Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 24 ~

• 52 608
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Няма проблем питай Simple Smile Тук може да хакнеш арената , но като те засекът те чака глоба от 800 евро първо един приятел си го има вече тоя проблем за това е по добре да се помоля на някой и да ми прати нещо от колкото да си имам проблеми да отнема доста време , но благодаря за доброто и ето нападайте тортичката...

# 406
Лудосче,  Grinning
Скрит текст:
Тук рекламират, че може да се гледа на всякъде по света бг телевизия, аз не съм се интересувала/защото не ми е налагало/ но мислих, че не проблем? newsm78

Цитат
Да бе, а Фери защо не преспа с Левент?

Щото не е хубав

Рени, да те допълня ако позволиш...и защото не забрави кого обича независимо от всичко!!! Peace

Илда, привет! Hug

mundi, добре дошла! Hug  bouquet

# 407
Лудосче Hugя не ни занасяй с тия сандвичи ами дай една торта Mr. Green
а така Клоди кажи и на Лудостчето да вади тортите какво ни залъгва с тези сандвичи  Mr. Green  Hug Вай, бе как може Левент да е толкова грозен как лошо гледа страх да ме хвани нормално фери да не преспи с него  Joy

# 408
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудосче,  Grinning
Скрит текст:
Тук рекламират, че може да се гледа на всякъде по света бг телевизия, аз не съм се интересувала/защото не ми е налагало/ но мислих, че не проблем? newsm78

Цитат

Щото не е хубав

Рени, да те допълня ако позволиш...и защото не забрави кого обича независимо от всичко!!! Peace

Скрит текст:
Да знам за рекламите гледала съм ги говорила съм с майка ми сто пъти и тя ми е пращала линкове и какво ли не и не не само Нова телевизия върви свободно стига нета да ти е добър там мога да гледам вечер малко цикли ама сигурно не съм само аз дето го знае това вече..
.

А Рени казва ,че не хубав да ме дразни щото аз си го обичкам Левент   Peace Бих му изпила кръвчицата  Laughing

# 409
Лудосче,  Grinning
Скрит текст:

Цитат

Щото не е хубав

Илда, привет! Hug

mundi, добре дошла! Hug  bouquet
Да PeaceТой и Емир не забрави ама нали е мъж да ме се не види Mr. GreenНо в интерес на истината Едже спеше долу той горе Laughing

Лудосче  bouquet

# 410
  • в подножието на планината

Да PeaceТой и Емир не забрави ама нали е мъж да ме се не види Mr. GreenНо в интерес на истината Едже спеше долу той горе Laughing

Ами, тя Еджето Sick беше превърнала къщата в кочина и спеше, където и падне... Rolling Eyes

Марги, Hug

# 411
Лудосче, ами кофти е в такъв случай, но щом Ренка е насреща...проблеми няма да имаш!!!  newsm10

Цитат
Но в интерес на истината Едже спеше долу той горе

Скрит текст:
Абе, все се са се засекли за тези 3 години, Wink ама аз не я броя Едже за изневяра... Naughty
Той такова отношение проявяваше към нея...от немай къде, че и секса му е бил толкова и такъв... hahaha Joy

# 412
Да ви черпя сега закусвам това Laughing

# 413

Скрит текст:
Абе, все се са се засекли за тези 3 години, Wink ама аз не я броя Едже за изневяра... Naughty
Той такова отношение проявяваше към нея...от немай къде, че и секса му е бил толкова и такъв... hahaha Joy

smile3521

# 414
добре де ,ама нали говорим ,че Корай бил влюбен и какво правил ,ами Емир като обича пък какво прави още по зле и от Корай

# 415
преди малко гледах 62 епизод мннн се изнервих заради ръза отврътителен човек неблагодарен емир му целуна ръка а тои гледаше като застрелян. Милият Емир  толкова беше притеснен ,тоя ръза ми иде да го #2gunfire smile3511 smile3511

# 416
преди малко гледах 62 епизод мннн се изнервих заради ръза отврътителен човек неблагодарен емир му целуна ръка а тои гледаше като застрелян. Милият Емир  толкова беше притеснен ,тоя ръза ми иде да го #2gunfire smile3511 smile3511
той чепика все болен всего боли сърцето пък все не се гътваше

# 417

Ами, тя Еджето Sick беше превърнала къщата в кочина и спеше, където и падне... Rolling Eyes

Марги, Hug
А Емир как я гледаше с отвращение като спеше и бирите покрай нея Laughing

# 418
Скрит текст:

addie,  Hug

Скрит текст:
Специално тази сцена, включвам се защото според мен нещата стоят по друг начин.
Реза, беше не по-малко притеснен от Емир, от този момент на прошката, на показаното зачитане, уважение на този който целува ръка в случая Емир/ и приемането от друга на този който подава ръката. Това беше много важна крачка за тях двамата след всичките проблеми които стояха между тях като пропаст до този момент.
Не бих казала, че Реза в случая заслужава укор или такава интерпретация. Naughty

За много други неща в сцени между тях двамата търпи упреци, но този не е от тях. Stop

# 419
да се разкършим малко http://vbox7.com/play:dfed7524d0  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт