Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 24 ~

• 52 606
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Много е грозен Левент, мнооооого и с едни грозни очиииии. Joy
Звезде. Hug
И чичи казва, че, ще се мести в нов дом и иска да остане далеч от приятелите си за известно време и да се отдаде на семейството си.
بعد الشهرة التى حققها شاتاى ألسوى بدوره فى أسميتها فريحة وطريق أمير .. إنسحب للعزلة ..

شاتاى ألسوى يفتح صفحة جديدة بعد أن تم إعتقاله الأسبوع الماضى بعملية لمكافحة المخدرات بإسطنبول .. وقد تم الإفراج عن ألسوى بعد أن تم إحتجازه ثلاثة أيام وثلاثة ليالى بمركز الأمن.
وأول ما قام به شاتاى هو إغلاق أبواب منزله الذى كان يعيش به وحيداً بمنطقة بيبيك ، وإنتقل الممثل الوسيم ليعيش مع والدته رفية ألسوى بمنطقة أفجيلار.
وقد علمنا أنه يريد البقاء بعيداً عن محيط الأصدقاء لفترة من الوقت.
شاتاى ألسوى بطل أسميتها فريحة وطريق أمير ومحبوب الفتيات يخطط الفترة القادمة لمواصلة حياته ،وشراء منزلان متجاوران بمنطقة بهجيشير ليأخد والدته معه

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 17:23 от Neidjal

# 421
Хахаха страхотно е Laughing

# 422
27
Скрит текст:
Ф-Помислих, че е краят. Никога преди не съм се чувствала така. За първи път ми каза да си вървя. Никога повече не ме отпращай Емир.
Е-Фериха, никога повече не ме лъжи отново. Чули ме? Погледни ме.Ти може да направиш нещо за мен. Ти ми нанесе удар след удар по различен начин. Ти може да ми нанесеш удар. Ти можеш да кажеш, че това е краят. Ти може да кажеш, че си тръгваш. Ти можеш да кажеш, че не ме обичаш. Ти вече каза и стори всичко това. Но аз не си тръгнах. Винаги те обичах. Аз винаги вярвах в нас. Ако аз не вярвам…с мен е свършено тогава. Не ме лъжи отново, става ли?

38
Скрит текст:
Е: Съжалявам. Беше моя грешка. Не знам как можах да направя такова нещо.
Ф: Боли ли?
Е: Не трябваше да влизам. Ако на теб...
Ф:Не...аз съм добре
Е: След малко ще ходя в бизнес клуба. По това време е празен. Може малко...
Ф: Малко да поговорим

# 423
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Ох някой каза очи нали Simple Smile

Скрит текст:

# 424

38
Скрит текст:
Е: Съжалявам. Беше моя грешка. Не знам как можах да направя такова нещо.
Ф: Боли ли?
Е: Не трябваше да влизам. Ако на теб...
Ф:Не...аз съм добре
Е: След малко ще ходя в бизнес клуба. По това време е празен. Може малко...
Ф: Малко да поговорим

Тук бяха много сладки Heart EyesАма наш Емир много бързо подпали после Laughing

# 425

Скрит текст:
Е това са очи Heart Eyes

# 426
  • в подножието на планината

Наде, Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 427
27
Скрит текст:
Ф-Помислих, че е краят. Никога преди не съм се чувствала така. За първи път ми каза да си вървя. Никога повече не ме отпращай Емир.
Е-Фериха, никога повече не ме лъжи отново. Чули ме? Погледни ме.Ти може да направиш нещо за мен. Ти ми нанесе удар след удар по различен начин. Ти може да ми нанесеш удар. Ти можеш да кажеш, че това е краят. Ти може да кажеш, че си тръгваш. Ти можеш да кажеш, че не ме обичаш. Ти вече каза и стори всичко това. Но аз не си тръгнах. Винаги те обичах. Аз винаги вярвах в нас. Ако аз не вярвам…с мен е свършено тогава. Не ме лъжи отново, става ли?

Става става тя не те е лъгала Mr. Green

# 428

Скрит текст:
ох тоя уплаши и мен  Sick

# 429

Скрит текст:
ох тоя уплаши и мен  Sick
Ааааа тоя не плаши Naughty Heart Eyes

# 430

Скрит текст:
Е това са очи Heart Eyes
ето това е красота  Mr. Green ох аз и този си харесвам  Peace
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 17:43 от relax

# 431
# 432
Наде, много силни и ключови диалози! newsm10
Благодаря!   bouquet

Разполагаш с тези малки чудеса свързани с ФЕмир,   Two Hearts
продължавай да ни правиш подаръци с тях! smile3521 newsm51

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 18:00 от margita9

# 433
Едно 16 годишно момче попитало баща си:
- Тате, какво ще ми дадеш за 18-тия ми Рожден ден?
Бащата отговорил:
- Синко, до тогава има много време...
Един ден когато момчето било на 17 години той припаднал.. Баща му го откарал в болница и доктора му казал:
...
- Господине, вашето дете има болно сърце.
В този момент сестрите носят момчето в носилката и момчето казало на баща си:
- Той каза ли ти, че ще умра?
*Бащата се просълзил* ...
Момчето се възстановило на 18-тия си Рожден ден и се прибрало в къщи, влиза в стаята си и поглежда към леглото... Там имало писмо, което баща му му оставил.. В писмото пишело:
"Сине, ако четеш това, значи всичко е наред. Помниш ли този ден, в който ме попита какво ще ти дам за 18 тия ти Рожден ден ? Тогава не знаех какво да ти отговоря... Но сега ще ти кажа.. Дадох ти сърцето си... Честит Рожден Ден, синко!"

# 434
27
Скрит текст:
Тази сцена бях я забравила, а е много ключова за предстоящите събития. Наде  newsm51

Addie_23 spam2

Общи условия

Активация на акаунт