Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 24 ~

• 52 534
  • 743
  •   1
Отговори
# 240

Чаги много обичал и се чудим как да му пратим в Стамбула.  Mr. Green

Ренате, знаех си, че има история...  Laughing

Тъй, тъй, пратете му на момчето да не седи гладно... Joy
Ами, ще пращаме. Смятам да организирам кастинг за най - бърз куриер в темата. Сигурна съм, че ще има много желаещи...  Joy

Наде, лека  Hug

# 241
Звездеееее, Hug готово.

Скрит текст:
Е-Учителят си  Левент ли чакаш?
Ф-Да, г-н Левент чакам.
Е-Не му казвай г-н Левент, че се дразня.
Ф-Не съм го наричала само по име. Не бих го и нарекла така само защото ти искаш.
Е-Има ли някакво значение за теб какво искам аз, Фериха? Не разбираш ли?  Тук е в у-ще. Заради кого е тук? Заради кого е тук, Фериха?
Ф-Това ли е днешната тема? За това, ли, ще говорим?
Е-Виж как говориш…Ти не разговаряш с мен за нищо.
Ф-Защо да разговарям с теб? А, как не си ни запорирал  домът все още, ли? Използвах те. Измамих те за да си променя социалното положение.
Защо все още не си ни конфискувал домът? Какво чакаш?
Е-Фериха, не ме притискай.
Ф-Защо? Какво, ще стане ако те притискам? Какво, ще направиш още?
Е-Пак за онази нощ, нали? Фериха за онази нощ не само аз имам вина.
Ф-Опитваш се да се оправдаеш. Отвратително!
Е-Дойдох да говоря с теб но онзи мъж се появи пред мен. Не можах да говоря. Ти, ще ме изслушаш и аз, ще те изслушам, Фериха.
Ф-Защо трябва да те слушам?  Защото искаш и вече си готов да разговаряме, ли?!
Е-Не може повече да мълчиш, Фериха.
Ф-Така, ли? Опитах се да ти обясня много пъти. Но ти не ме изслуша нито веднъж. Сега аз не искам да те слушам.
Е-Трябваше да ме принудиш да те изслушам!
Ф-Ти ме изхвърли многократно от вратата си. Не повярва на нито една изречена от мен дума. Какво можех да ти кажа?! Вярваш ли ми, Емир? Не ми вярваш. Тогава няма за какво да говорим.
Е-Ще ме изслушаш и, ще поговорим Фериха.
Ф-Какво е това? “Говори, Фериха. Слушай, Фериха. Плачи, Фериха. Хайде, припадни, Фериха”. “Ще  правя каквото искам!” Направи го! Направи каквото искаш!
И какво прави Емир Mr. Green
Слуша Фериха... или с други думи: Каквото си иска  hahaha

На мен ми е много готина сцената, когато
Скрит текст:
Фери чупеше чинии на Емир и му вика това е любимата ти салата, бам на земята, това е не знам какво си и то на земята, а Емир: АЗ СИ ЛЯГАМ  Joy Ей, тогава направо ме изпълни. С една дума и върна за целия магарешки инат от 56 епизод до този момент.  Mr. Green
[/b]
Тя го чакаше май да празнуват за бебето че не е неговоа той се прибра късно newsm78

# 242

Тъй, тъй, пратете му на момчето да не седи гладно... Joy
Ами, ще пращаме. Смятам да организирам кастинг за най - бърз куриер в темата. Сигурна съм, че ще има много желаещи...  Joy

Наде, лека  Hug

Не знам ама Ангелчето е с предимство пред всички ви Laughing

Лека на лягащите Hug

# 243

Какви са тези казанлъшки понички дето сте ги подхванали... Joy

Мхм, отивате да лягате вие, ама ако ме барнат какви ги пиша, няма да излеза от кухнята цяла седмица и ще се вмириша на поничка... Joy Joy Joy Joy

# 244
Рени, точно за тогава говоря.  Peace

# 245
Не съм следила темата , но гледах серила напред някъде до към 54 тяхна серия  в ютуб без бг субтитри .Не разбирам езика , но ми стана любопитно къде отиде майката на Ферия и братчето и в една от сериите.
Отпътуваха с някакви куфари нанякъде , но не разбрах къде .
Останалите членове от фамилията ги изпратиха и се скъсаха да реват .
Някой ще ме информира ли ? Wink newsm78

# 246
# 247
Лягам си вече наистина. Моето на нищо не прилича, хайде.  newsm46

# 248
Не съм следила темата , но гледах серила напред някъде до към 54 тяхна серия  в ютуб без бг субтитри .Не разбирам езика , но ми стана любопитно къде отиде майката на Ферия и братчето и в една от сериите.
Отпътуваха с някакви куфари нанякъде , но не разбрах къде .
Останалите членове от фамилията ги изпратиха и се скъсаха да реват .
Някой ще ме информира ли ? Wink newsm78
Скрит текст:
Заминаха на село тъй като хванаха Йомер да предлага дрога в училище.Да го спасят от това заминаха.

# 249
Аз последна се включвам и на всяка манджа мерудия....Аз ще ги занеса тия понички бре Mr. GreenЩе се прежаля какво да правя,ама заради момчето съм готова и гола в банята да влезна....

Забравих  здрасти да кажа от бързане!

# 250
Аз последна се включвам и на всяка манджа мерудия....Аз ще ги занеса тия понички бре Mr. GreenЩе се прежаля какво да правя,ама заради момчета съм готова и гола в банята да влезна....

Забравих  здрасти да кажа от бързане!
HugКато стане дума за Чатай и името си забравяте Laughing

Киара лека Hug

И аз се отправям имам филм да си гледам Laughingчао Hug

# 251
  • в подножието на планината

Малко ФЕмирски екшън... Heart Eyes

Скрит текст:

Лека нощ и от мен! Hug

# 252
  • Стара Загора

Рени, като пусна 63 епизод, стига до някъде и спира    newsm78    и при вас ли е така или проблема е в моя телевизор  Mr. Green   newsm78

# 253
И моята змия се е побъркала по този сериал и ме тормози да и го намеря да го гледа с превод.обаче  удрям на камък.Явно алчните B(fuck*n)TV са се постарали никъде да не се качва.Дали към днешна дата има място от което може да се свали?Гледала го е до 40 серия в един наш сайт в който и в момента ги има и даже се превеждат другите,но иска всичките да ги гледа.

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 00:25 от gibson58

# 254
Наде, Киара, признавам ви... newsm10
Наистина сте като енциклопедия стане ли дума за сериала.  smile3501

Илда, Яни, привет и на вас! Hug

На тези които се оттеглят...спокойна почивка!  smile3524

Да взема да приключа с епизодите от четвъртък, че от понеделник идват новите двойни дози.  Peace

Корай...умело влизаше и излизаше от образа и на сериозния Корай и на този който може да гледа на нещата около себе си леко и спокойно, малко несериозно дори.
Появата на Фериха в компанията им сякаш се отрази и на него в смисъл видя и осъзна колко недостижима е любовта му към Ханде. Като че ли самият той с присъствието си винаги и плътно до нея се бе превърнал в част от средата на предметите които я заобикаляха. Тя /Ханде/ сякаш виждаше през него, но не и него самия.
Единствено когато нещата бяха на път да излязат извън контрола й-Корай беше потребен, тогава тя имаше нужда от него.
Тъжно е когато обичаш някого, влюбен си в него, а стигнеш до истини като тази в случая на Корай-любовта ти да е несподелена и невъзможна. Rolling Eyes

Може би алкохола, а и това което Емир сподели за неговите трудности с Фериха го накараха да изрече тези думи-откровения...влюбен съм в Ханде... Rolling Eyes
Но такава обреченост лъхаше от тях и такава безнадеждност.
Не случайно и на следващия ден поиска сам от Емир да забрави за тях, сякаш искайки го от него го искаше и от себе си, от сърцето си.
Но кой може да иска от едно сърце което обича да забрави? Thinking

Интересно бе в неговият случай, че любовта му към Ханде не беше помрачила разума и разсъдъка му и на всяко нейно неуместно изявления или злъчно подмятане той отговаряше на място, адекватно, като хем си го получаваше Хандето,  Mr. Green  без обаче и да я унизи или злепостави по някакъв начин. Сигурно защото и забележките и репликите му към нея бяха все с любов и от любов към нея, без тази любов да го заслепи.

Личеше му, че някак изпитва известно безпокойство от това, че не бе напълно искрен с Емир за това, че бе скрил, премълчал от него факти важни за него и отношението връзката им с Фериха.

Но като цяло и до тук Корай много бързо показа едно сравнително зряло и разумно поведение и като отношения към всички около него и като поведение и като човек, и като един млад мъж./ все още младеж дори/

Само тази му чисто и само сексуална връзка с Гюндже не ми стана ясно как и къде се вписваше в картината с любовта му към Ханде?
Влюбен в Ханде, прави секс с Гюндже?  #Crazy
Как се "изключва и превключва" от една на друга вълна/честота и жена в такъв случай? newsm78
Тук имам само въпроси  Confused: ...отговори...все още-не...   newsm78

Последна редакция: нд, 03 фев 2013, 00:32 от margita9

Общи условия

Активация на акаунт