39,6 температура, помогнете!

• 12 393
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз за 41 няма и да се замислям, направо ще викам, за всяка възраст при това.
До 40,1/3 ок, нагоре, не виждам защо да си правя експерименти, те за това са специалисти и никак не мисля, че единственото, което могат да направят е да седят и да чакат, още повече, че за разлика от мен ще могат евентуално да реагират адекватно при гърч, алергична реакция към лекарство или други подобни, които са по-вероятно вече при такива Т.

# 31
  • Sofia
Хммм,  Thinking на нас пък докторът ни каза да използваме студен чаршаф, ако друго не помогне. Последните два пъти като изчерпахме всички варианти, така направихме, много тежко беше, докато го увием с чаршафа, но имаше ефект... И не знам защо се оставят децата по памперс, той запарява най-много, първо него махам.

# 32
  • София
Вероятно, за да не опишкат и да не оакат всичко около тях.
Това с чаршафа за мен е варварска техника, аз още имам спомени от този ужас, защото са го прилагали върху мен, като единствено извинявам това насилие, защото съм правела гърчове, т.е. риска да кажем е бил оправдан, но на моето дете не бих му го приложила, освен в някаква изключителна ситуация.

# 33
Доколкото знам и рязкото сваляне на температурата може да причини гърч...

# 34
  • София
Може да, ако имаш предвид моят пост, то целта е била да не стига 38-38,5...т.е. се е правило още на  по-ниски Т и е нямало такова прекалено рязко спадане с повече от 1 градус.

Общи условия

Активация на акаунт