Момиче или момче, АВГУСТинче в корема на мама расте! - 5

• 27 311
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Да,Neya,3 в 1 имам превид и кошче за кола (зимен кош,лятна количка и кош за кола).
Благодаря на всички за инфото за Хаук. Наистина трябва око да види и ръка да пипне,ама и приятели да попита  Laughing
Ще се радвам да видя и други предложения за колички. Знам че сега всички сте на тема изследвания...аз знам само че моите са ок Simple Smile нищо повече.
Лек и усмихнат ден на всички!

# 601
Добро утро!
Аз реших да не пускам дъщеря ми на градина, че от другата група много деца са болни и тези, който са останали (6 на брой от 26) са ги изпратили в групата на дъщеря ми, която е цялата и няма болни деца, то си е така по принцип и съм много доволна от факта. Само ми трябва и грип да лепна сега, не стига че и антибиотик пих.
Стискайте палци утре ми излиза БХС, а в петък контролната урина.
За гъбичките знам, че е хубаво да се яде мнооого кисело мляко и чесън, те ги морят бързо.

И аз много се радвам, че изследванията ми отиват направо при докторката и ги нямам пред мен, защото иначе щеше да е едно  smile3529 и  newsm78, само знам, че всичко е наред и проблема е с бактериите в урината.

# 602
  • София
Добро утро  и от мен. Изкарах тежка нощ, втора поред, нещо не успях да спя а и детето беше неспокойно с тези зъби, направо имам чувството,че бивни й избиват.
Подкрепям мнението за количките Хаук, всички познати които си купиха са недоволни, аз съм писала и преди, че ползвах Пег Перего и съм супер доволна, количката е като нова и ще я ползвам и за новото бебе.
Гъбичките май придружават повечето бременни, но какво да се прави, ще си ги лекуваме когато ги открием. Яденето на много сладко освен че не е ок за кръвната захар е и благоприята среда за развитието на гъбички също, така знам от моята лекарка. За бельото наистина е добра идея да се подменя често /на няколко месеца/ и задължително да е памучно, знам че и прашките никак не са препоръчителни за нашето състояние.
След вчерашния преглед си смених часа за ФМ, от 19.02 за днес, така,че ще помоля за стиснати палци за мен и бебока.

# 603
Krisita,успех днес,мила!Стискам палци!!! Hug

# 604
Успех Крисита  Praynig
Госип,покажи какви колички си си хареса и всеки ще си каже мнението или какво е чувал за тях Peace

# 605
Здравейте.

Днес ходих до лабораторията да си взема резултатите. Тия дни ще ги занеса на лекарката.
Кръвна група А+ съм си, ама като гледам хемоглобина ми е много нисък, не че е изненада за мене...
А вашия хемоглобин как е?

Иначе от месец пия Биозин Мама. Когато отидох на пътвия частен преглед във Вита да чуя сърчицето и лекарката там ми каза да пия пи 2 хапчета Биозин Мама, аз обаче си го купих, но започнах да пия по 1. И все пак ще се консултирам с моята докторка в Токуда тия дни....

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 10:26 от Злати7

# 606
Oooo,само чакам да ми кажат старт Simple SmileДавам ги като линкове,да не е много дълго.Цветовете още не съм ги избрала,защото не знам пола.Знам,че всичките са скъпички,но ще пробвам да хвана някоя промоция.Набелязала съм също някои модели на ABC design , Chicco и Concord:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=10446&cat=66
http://kasida.bg/inglesina-detska-kolichka-3-v-1-avio-lime-154-11318.html
http://www.kiddies24.de/shop/en/Strollers-Carriers/Multifunction … -2013::27282.html
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 9349ad5ea68694ef2
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/29800
http://www.biberon-bg.com/product/2593/kolichka-mutsy-4-rider-team-green.html
http://www.ianbibian.com/detska-kolichka-bugaboo-cameleon-3-limi … edition-denim-107
Ще се радвам,ако ви е интересно да ги коментираме Simple Smile

# 607
Госип,от всички аз бих си избрала Инглесината.Много ми е на сърце,но нещо цената ми идва в повече....ако нямахме ипотечен и ремонти и толкова разходи можеби щях да си купя точно нея.Лекичка,компактна,3 в 1 - за мен е супер избор  Peace
Скейта - много ми харесва също и най-вече,че коша е 1 и се трансформира.Само,че е тежичка и не толкова компактна.Със сигурност няма да се събира в нашия багажник на колата  Sad Иначе в ибея я има доста по-евтина отколкото в БГ.
Джуулс - чела съм,че са хубави,но лично на мен нещо дизайна не ми харесва.Иначе били качествени.
Между Джейн Райдър и Муум - Муум по ми допада.Кошовете на Райдъра се клатят доста.Виждат ми се не много стабилно закрепени,въпреки че според някои майки това е плюс защото полюшкването помага за приспиването на бебчето.
Муци-то,и то не ми е на сърце.Иначе са много здрави и качествени,но пък и големи.
Бъгабуто - ми е много сладка,но и доста скъпичка.Иначе и тя много хубава.
Това са моите мнения са тези колички.Обаче Авиото ми е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 608
Krisita  Успех днеска  Hug

Добро утро дами, аз малко се улях със съня днес, но се събудих в 4 часа през нощта и ме болеше адски гърлото и почти не съм спала след това.

Днес и аз съм на преглед и ще вземаме кръв за БХС стискайте палци.

Хубав и усмихнат ден на всичкии  Hug

# 609
За количките аз само ще ви чета и събирам мнения - нямам ама никаква идея , само като дизайн мога да се изказвам.  Joy От тези на Госип - всички ми харесват като визия , но много скъпи ми се виждат. Аз нямам проблем с финансите , но направо ми се вижда грехота толкова пари за количка.... newsm78 Но пък трябва да е хубава и здрава , така че може и да се прежалят.

Успех на Крисита.

Искате ли паралелно с количките да обсъдим и дрешките за бременни - някоя обзавела ли се е вече , и с какво ? Аз тези дни ще ходя да си купя нещо , че всичко ми стиска на корема , омръзна ми като сядам в офиса все да разкопчавам копчета.... Ще отида да си взема нещо за случая , че да се шири на воля бебо без да го мачкам. То ако беше лято - лесно с ефирни полички , роклички..... Ама с тез панталони сега  - ужас е...

# 610
  • Пловдив
Нее, silviti, от Пловдив съм и тук си правя всичко за сега, надявам се да не виждам зор за нещо да търча до София..
Вчера във фейса като видях една мама какъв резултат е публикувала - днес от сърце и завидях! Едни графики, подробности, пък цветно... чак красота. Simple Smile И най-ме беше яд, че изследването и е в лабораторията, където винаги съм ходела до сега, а за тази, където направих сега настоя док, че с тях работи.. пфу!

Сподели къде си ходела до сега и къде прави сега БХС-то, че аз идея си нямам в Пловдив къде да отида, а ми казаха, че ще правим ФМ след три седмици.

За Полижинакса, исках да добавя, че не е задължително да имаш гъбички. Моя доктор ме прегледа и ми ги назначи тези хапове, но каза че не са гъбички.

И честно казано ми се струва много рано за купуване на определен цвят дрешки и колички в зависимост от пола, аз ако бях решила да купувам за момента щяха да са по скоро с неутрални цветове. Не ви ли е страх доктора ви да бърка, а пък и не е ли рано за 100% сигурност?

# 611
Здравейте! Чета, че някой си имат гъбички, други бактерии, аз вече доказано съм от вторите. Бях писала, че давах стерилна урина за потвърждение и за съжаление ми звъннаха да ме информират, че имам ешерихия коли. Обаче отидох до АГ-то, мислейки че ще ми предпише нещо, а тя ме изпрати на нефролог. Не намерих сутринта такъв, чак следобяд, и сега има да се притеснявам до 16.30ч. Помня, че и друга мама беше писала тук, че ще ходи на нефролог, но не е писала май дали е ходила вече. Ще пиша след прегледа какво е станало.
Стискам палци на мамите, които днес са на прегледи.  Hug

# 612
Супер са количките,нали?И паричките им са все хубави SadТо има и втора ръка,но дано не се налага...Но за мен пак ще е по-добре използвана,отколкото някоя "бричка" Simple SmileЗа купуване и аз няма да бързам с нищо,защото не вярвам в достоверността на пола на такъв етап.
За дрехите от 2 месец ми казаха без никакви тесни дънки и панталони и съм само с клинчета почти.И то такива,които да са ми по-широки в кръста.Вчера доки пак ми гледа клинчето детайлно,дали било достатъчно свободно в кръста.Много било важно да не ми стиска. NaughtyИ аз искам лятото да дойде да съм с роклички Simple Smile
UNynaeve,според мен отиди където те прати лекаря ти,да не стане после да не може да ти разчете правилно резултатите.Те са си свикнали да работят с определени лаборатории и са по-ефективни в свои води.Мое мнение!

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 11:52 от g0ss1p_g1rl

# 613
Оле , Госип - добре че си ти.   bouquet Аз знам , че не е много хубаво да стиска , но лекар не ми го е казвал и не му отдавах чак такова значение и се мъча със старите дънки.... А съм почти 4-ти месец.. ЦЦЦЦЦ , срамота ..... Embarassed Днес се забивам в магазина за бременни .....

# 614
  • Пловдив
Че на мен никой, нищо не ми е споменал за дрехите. Аз все още си кретам с дънките ми и си ме стискат, но вечер, сутрин ми е ок. А все не намирам време да отида да си взема нещо по-широко.

Общи условия

Активация на акаунт