Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 149 475
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Записвам се в темата.
Скоро не съм снимала нищо. Embarassed

# 61
  • Някъде там
Страхотни сте момичета.Всичко което сте показали изглежда много апетитно.
Нещата които показах бяха от предни дни.Тази вечер вечеряхме много нездравословно но адски вкусно.Панирани филенца в чипс и татуирани картофки в микровълновата.Салатата беше зеле с моркови и за това не съм я снимала.

# 62
Ммм, 5 страници вкусотии!  Heart Eyes Браво на всички!!

Аз нямам нищо за показване Embarassed освен тази италианска салатка.

# 63
Ммм, 5 страници вкусотии!  Heart Eyes Браво на всички!!

Аз нямам нищо за показване Embarassed освен тази италианска салатка.

Любимата ми салата !  txtloves

# 64
 сандвич със сирена

# 65
  • Sofia
GlitzyWrites, много апетитен сандвич!
labrex, пилето в тесто звучи неустоимо, едно време майка ми правеше нещо подобно.
И на Katarin.X вегетарианските предложения са много любопитни.

мама1+2, бухтичките са с 2 яйца, чаша кисело мляко с лъжичка сода, по щпка сол и захар и брашно, колкото поеме до тесто за точене - нищо особено, но са вкусни и излизат много!

# 66
zdraveite nova sam tuk- labrex moje li receptata za pile6ko v testo izglejda dosta apetitno Simple Smile

# 67
Страхотни сте момичета.Всичко което сте показали изглежда много апетитно.
Нещата които показах бяха от предни дни.Тази вечер вечеряхме много нездравословно но адски вкусно.Панирани филенца в чипс и татуирани картофки в микровълновата.Салатата беше зеле с моркови и за това не съм я снимала.

Може ли рецептите?  Embarassed

# 68
  • Стара Загора
Аз имам подобна машина за квасене на кисело мляко и съм много доволна . Но съща така си квася мляко и в микровълновата печка  Simple Smile
Как така в микровълновата? Разкажи повече! newsm78

# 69
daviz,   bouquet  
Какво ще рече "татуирани" картофки newsm78

# 70
  • sofia
Шарено реване:

# 71
бухтичките  - вкусни и излизат много!
Потвърждавам,че е така!  Hug
 Тази твоя снимка с бухти на звездички и човечета не мога да я сбъркам ,Тари,от все рецепти за бухти точно твоите си бях заплюла преди време,защото освен,че са много симпатични ти сподели,че не са мазни и точно така си е. Peace
Ето тук ги представих 2011 г. ,а ето ги и днес ,пак по твоята рецепта,но и със сирене :

# 72
Аз имам подобна машина за квасене на кисело мляко и съм много доволна . Но съща така си квася мляко и в микровълновата печка  Simple Smile
Как така в микровълновата? Разкажи повече! newsm78
И аз съм силно заинтригувана. Чичко Гугъл не ми показа нито един подобен резултат. Намерих единствено приложение на микровълновата като шкаф-място, в което по-дълго ще се запази температурата на квасеното мляко.

# 73
целта е да се поддържа температурата известно време. не ви трябват шкафове и тем подобни. включваш за кратко и проверяваш с пръст температурата. след 20-30 мин пак включваш за кратко.  и така 2-3 или колкото искате часове.   и сирене може да си направите.  Laughing

# 74
  • Някъде там
daviz,   bouquet  
Какво ще рече "татуирани" картофки newsm78

Татуировките им са листенцата магданоз:D,за това татуирани.Видях рецептата в Бон Апети по нова, но там ги пекоха в фурна,аз понеже нямах време ги направих в микровълновата.

Общи условия

Активация на акаунт