Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 917
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде там
Елексирче аз реших че е твой.грешно съм разбрала явно.
Но на който и да е е супер лесен и вкусен.
как обичам зайчеее а това изглежда много вкусно.
браво на девойката елексир..качествено изпълнение и снимка.
и гъбка от  Alokazia ще си бодна.

# 136
  • София
Пепчо, ето това е макаронената фабрика Прави си истинска паста, обаче КПД-то й е доста ниско, врътня си е. Иначе е страхотно занимание за детето, няма спор  Simple Smile

# 137
Привет и от мен,
ако знаете от колко време искам макаронената и шоколадената фабрика, ама йок - две момчета имам, а тях тия неща не ги вълнуват и аз нямам оправдание да ги купя Mr. Green

lanvinka, възхитителен тарт!
Еликсир, поздравления за младшата! Аз лично такива резултати в снимането не мога още да постигна  Embarassed (въпреки техниката и купищата книжки, които изчетох)

Понеже отдавна не съм правила нищо, а много ми се занимава, пускам една стара снимка с едно удивително вкусно и любимо клафути с крем сирене. Леко и даже диетично Simple Smile

Рецептата е тук: http://vaklina.blogspot.com/2012/09/blog-post_26.html

# 138
Привет на всички! Май доста материал съм изпуснала и ще имам да наваксвам!  Embarassed
Само на първо четене си харесах няколко неща за през уикенда!
Страхотни сте момичета!   bouquet  bouquet  bouquet

От мен, съвсем набързо салата от гриловани тиквички

Усмихнат и слънчев ден ви желая!

# 139
Торта Василия на Цецето.За всички вас   bouquetРазреза следващия път

# 140
Дами, бихте ли ми предложили някаква изпитана рецепта за толумбички ,че годеникът ми ме изкрънка да му правя   chef

# 141
# 142
# 143
# 144
  • Sofia
Да почерпя за РД на щерката!

с меденки "карти" с шоколад - бял и черен

и с торта тип "Гараш" (пеп-чо  Hug)

Ужасни, ужасни нощни снимки, ама какво да правя като тогава остава време за готвене и снимане! ooooh!

Mishoka,
обожавам такива леки сладкиши - дай рецепта, моля!

# 145
Днес реших да правя толумбички ,а утре торта " Дъга" .Много ефектна и вкусна ,но много време изисква .. Но го реших,че ще я правя  Simple Smile

# 146
  • София
Пепчо, ето това е макаронената фабрика Прави си истинска паста, обаче КПД-то й е доста ниско, врътня си е. Иначе е страхотно занимание за детето, няма спор  Simple Smile

Цецето, ама то това си е баш детска играчка, нали?
Гледам Хиполенд го продава?
Предстааавям си мазалотооо....

# 147
  • София
Пепчо, ето това е макаронената фабрика Прави си истинска паста, обаче КПД-то й е доста ниско, врътня си е. Иначе е страхотно занимание за детето, няма спор  Simple Smile

Цецето, ама то това си е баш детска играчка, нали?
Гледам Хиполенд го продава?
Предстааавям си мазалотооо....

Не, не е баш мазало Simple Smile Частите не полепват с тесто и много лесно се почистват, но бавно изкарва макароните, бая въртене си трябва /или аз не съм я сглобила както трябва?/. На нас ни стига търпението за една порция, колкото за детето, цяла фамилия трудно ще се изхрани  Laughing

mimi0585, вкусна ли беше тортата?  Simple Smile

# 148
  • Benelux / Varna
Мен ме хванал мързела от 2 дена ядем един грах с картофи и пиле, както и крем супа от карфиол и картофи,,не съм ги снимала, ама днес поне един фреш направих, та да ви почерпя с него Simple Smile

Фреш от ананас, портокали и лимон.

Mishoka , много вкусно и съблазняващо изглежда това клафути! Отивам да разучавам рецептата, мерси.

# 149
Цецето утре ще кажа дали ни е харесала.Сега е скрита да не я видят децата за да отлежи 12ч. LaughingМисля че ще е в графа любими.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт