Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 924
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
аз бързам да се похваля с тиквения-чийз на Елексир,който видях при Пепчо. Heart Eyes
съжалявам че бяха само 6 купички.Децата бързаха да си хапнат преди училище и доволно се усмихваха и мъркаха от удоволствие.
но утре пак ще се прави.

Може ли рецептата. Предварително благодаря.

# 166
  • гр.София

Скрит текст:

Може ли да попитам за този хляб,когато се сложат нещата вътре(предполагам,каквото искаш слагаш: кашкавал,салам...) във фолио ли се пече,и колко време?????

Момичета...вашите неща изглеждат толкова хубави...направо ме е срам,да показвам моите  Sad
Днес Запеканка с картофи и пиле(с фикс на Maggi),но моите не изглеждат като на рекламата  Crossing Arms

Питка Simple Smile

и една зеленчукова супичка , която аз обожавам от моята свекърва;)

# 167

Да се запиша в новата темичка с едно печено сиренце с мед и орехи

# 168
  • Някъде там
аз бързам да се похваля с тиквения-чийз на Елексир,който видях при Пепчо. Heart Eyes
съжалявам че бяха само 6 купички.Децата бързаха да си хапнат преди училище и доволно се усмихваха и мъркаха от удоволствие.
но утре пак ще се прави.

http://pep-4o.blogspot.com/2013/01/blog-post_29.html аз го взех от тук.

# 169
Благодаря ви момичета  Hug Радвам се, че ви хареса Шоколадовия тарт.
bubina, рецептата е под снимката.
Бети, кексчетата са невероятно красиви. Майстор си! Hug

# 170
но утре пак ще се прави.

http://pep-4o.blogspot.com/2013/01/blog-post_29.html аз го взех от тук.

много благодаря   newsm51

# 171
P-i-L-e-T-0, хляба се поставя на фолио, за да може ако нещо поизтича от маслото да не цапа. Не се завива. Можеш, но няма смисъл.
А можеш и да не го слагаш на фолио, а просто в тавичка, но така ще се препече и отдолу, а във фолиото става душичка  Peace

# 172
  • Пловдив

Може ли да попитам за този хляб,когато се сложат нещата вътре(предполагам,каквото искаш слагаш: кашкавал,салам...) във фолио ли се пече,и колко време?????

Това е оригиналната рецепта    Peace Peace

# 173

Това е оригиналната рецепта    Peace Peace
Това е оригиналната рецепта

Хлябът се завива във фолиото и се пече на 180 градуса за около 15 мин., след което се развива и се запича за 10-тина минути или докато кашкавалът се разтопи.

# 174
daviz, не знам тутманик ли е това или някакво друго творение, но е просто превъзходен.  Heart Eyes И аз като теб вечер снимах, но ти си се справила доста сполучливо...щом очите ми останаха на тази вкусотия   bouquet
P-i-L-e-T-0, няма от какво да те е срам, много добре си се справила   bouquet Е днес съм по тестените и мога да кажа, че така ми се ще да си взема едно парче от погачата  Blush
Отново страхотни неща сте показали   bouquet
От мен пиле в сладко-кисел сос. Едно от любимите ни с ММ.  Heart Eyes

# 175
Здравейте кулинарни вълшебници... Hug
Няколко дена нямах време да влизам ,сега имам да чета една седмица назад... ooooh!

Благодаря ви besyto,mari_eta,BiankaD Hug

Дресинга за салатката е :
1с.л. горчица/аз сложих от натуралната на зрънцата/
1с.л. мед
30мл. винен оцет
50-60мл. олио/зехтин/
1-2 скилидки чесън
черен пипер
сол не съм слагала,защото червеният лук го намачках предварително с малко сол Peace

От снощи баничка със спанак и сирене и една малка само със сиренце... Peace
-с детенце е снимката,защото не успях да я снимам отделно... Party

Усмихнат и пълен с невероятни кулинарни вълшебства ден ви пожелавам... Hug

# 176
  • Някъде там
Добро утро.Само преглъщам като вляза тук.
На мен нещо ми се развали апарата и снимките от закуската ни са ужасни но пък е толкова вкусна
besyto тутманик е.Благодаря ти. Heart Eyes
Lu това сиренце е толкова примамливо.А да попитам какво сирене ползваш че на последък са все едни трошливи.
закуската ни,пица на Пепчо.Децата бяха удивени от вида и и закусиха с удоволствие както никога.

# 177
как няма да закусят с удоволствие, като е нещо различно  Hug Сега им направи пицата охлювчета, после на сърце. Все пица, но вида примамва.

# 178
  • Някъде там
как няма да закусят с удоволствие, като е нещо различно  Hug Сега им направи пицата охлювчета, после на сърце. Все пица, но вида примамва.
а сърцето къде да го видя?охлювчетата съм ги заплюла за другия път.Благодаря за идейките Пепи. Heart Eyes

# 179
 daviz bouquet Страхотно си я навъртяла!
merydit , и баниците и помощничката са много сладурски  bouquet

От мен Пилешки бутчета с бекон в зелев лист и във фурната Grinning

Общи условия

Активация на акаунт