Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 992
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Ех, че сте бързи! Не мога да смогна с изчитането и разглеждането на подробностите!

иланг-иланг, обожавам кътък, ти ли си го приготвяла и ако да искам рецепта Hug
luba_rizova, страхотен сладкиш
BiankaD, вълшебни кексчета, много красиви и стилни Peace
megansg, daviz, преглъщам и стомаха ми свири, много вкусно
~Lu, любимо, бързо и вкусно
еликсир, не разбарах какъв е повода за почерпката но с удоволствие си грабвам едно парче

Днешната закуска: школадови кексчета с дулсе де лече

Хубав ден на всички!

# 196
daviz, sise_to, то не че са едни рецепти, яйцата са по тази за яйчените мъфини, само че се пече повече време. То си е чист омлет де.
А зеленото е тук

# 197

Почувствах се като в хубава сладкарница - торти, сладкиши, прекрасни мъфинки........от всичко ти се иска да опиташ! Crazy Heart Eyes Изкушения, изкушения..........поздравления, момичета!  bouquet  chef  bouquet

Да се включа и аз със сладкиш за приятелки, в случая с дюли.

# 198
"Мусака" от киноа с тиквички

# 199
Привет ,момичета ! Много вкусни и красиви неща сте правили !   chef  bouquet Аз днес правя редена мусака,която после ще ви покажа как е станала  Simple Smile

# 200

Лабрекс, как правиш платката?

# 201
Лабрекс, как правиш платката?

KaRoLa, лесно сладкишче е – разбиват се 2 яйца с 1/3 ч.захар и ванилията, добавят се 2/3 ч. брашно, това е около 100 грама, и 1 ч.л. бакпулвер. Пече се на 180 град в загрята фурна, в моята някъде за 15 мин е готово. В това време правя дюлите/ябълките – нарязвям на кубченца, по рецепта са 300 гр, аз слагам повече, днешната дюла изчистена беше 496 гр. В тиган на огъня се слагат 50-60 гр краве масло да се разтопи, посипва се със захар – половин чаша, равномерно и, като започне да се карамелизира, се сипват дюлите и около половин чаша едро натрошени орехи, може и повече. Задушават се под капак 5-7 мин, да омекнат, но да не се разкашкват. Накрая се сипва 50 мл вода при тях и се свалят от огъня. И алкохол съм сипвала. Готовия блат се остава да поохлади, да е леко топъл и се сипва плодовата смес отгоре. Слагам блата в чиния и слагам ринга от формата, в която е печен, тогава изсипвам плодовете, заравнявам и лекичко трамбовам, оставям да поизстине, добре е да постои час, но когато има време. За разкош поливам с разтопен шоколад с лъжичка олио. Вкусно е, но не е голям сладкиш, за форма с диам.  20-ина см, аз го пека в „сърцето”. С кафе е много вкусен, не става много сладък.  Peace

# 202
  • София
  Ребърца!

# 203
  • Русе
Еликсир,тортата е приказна!  bouquet
labrex,Michael@,vanillla,mimi0585,valonte,Бианка, чудни сладости сте приготвили!
Зиче,Меганс,Тайна,Пепчо, daviz,много вкусно!
Минавам набързо да почерпя и аз с тортичка,която приготвих за колегите,послучай вчерашния ми имен ден!Извинявам се за снимката с отрязаното парче  Confused уникално размазана е,но нямах време да проверя,а после вече беше късно.

# 204
  • Русе
Вкусотии, вкусотии... За всички ви   bouquet
На последната страничка мярнах едни мъфини с шоколад и дулсе де лече на vanillla , като се има предвид пристрастието ми към двата продукта, предчувствам, че скоро ще бъдат направени и от мен  Simple Smile

у нас просто сандвичи

и малко пържени картофи за разнообразие  Simple Smile

# 205
Мама 1+2, много красиво и идейно! Всички твои неща, много ми харесват! Поздрави!

# 206
  • Варна
Пилето,Лу,Бес,Луча,Ани,Гисчо,Сисето,Валонте,Мими много апетитно
Мерудит прекрасна е помощничката ти и за това са вкусни баниците,Давиз чудна пицата,Еликсир да ви е сладко и хубав празник с това великолепно шоколадово творение...ще се почерпя,Михаела
прекрасна е тортичката ти със сладко,Ванила...не знам дали е закуска...а вкусно изкушение за цял ден,Ох Лабрех сладкиша ти с дюли е супер,Тайна прекрасни ребърца,Све честито и вкусна тортичка
От мен салатка,наденички,свинско с грах и едни спагети за мен само с кашкавал

# 207
  • DE
Здравейте!
Постоянното клише на похвали, че страниците са пълни с вкусотии, но и от мен едно мляс-мляс Hug

Меганс, да знаеш, ти си виновна ама днес се реших и аз...
Та първите от мен сготвени сарми

Спокойна вечер!

# 208
  • София
Много бързо и вкусно десертче, даже не съм му измислила име още  Laughing Много вкусно се получи!

Ягоди с шоколад

Рецептата -

Скрит текст:
На дъното на чашки се настъргва или начупва шоколад, нареждат се ягоди на филийки и се заливат със смес от 1 белтък и 1 жълтък, разбити поотделно с по 30 гр. захар. Запича се за няколко минути на 200 гр. Това за 2 порции.
Според мен още по-ефектно ще бъде да се нареди и запече направо в чиния за сервиране  Wink

# 209
Доживях и аз да се появя тази седмица Simple Smile

Една от вечерите тези дни- Хрупкави картофки с пържолки

още една вечеря: Хрупкаво пиле с ориз с праз  Heart Eyes

Бързи мъфини на Бени от тази вечер

Общи условия

Активация на акаунт