Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 979
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Момичета,страхотни неща сте майсторили ...    bouquet  bouquet  bouquet

# 226
Оххх 70 пъти един пост публикувам докато успея...или интернета запича или дъщеря ми мине и ми изгаси компютъра..та пореден опит  Rolling Eyes
пилешка супа с праз

шарен боб

пиле с картофи и сметана

и един сладкиш на Шула Модан мисля се казваше,взет от Лабрекс,за което много благодаря   bouquet Моята дъщеря само го обикаля и крещи с пълен глас :ами амиииииииииииииии  Joy

лека и вкусна вечер ви желая на всички

# 227

Аз скромничко с едни соленки с извара по рецептата на Лабрекс (Лабрексче, благодаря сърдечно    bouquet Имам един въпрос - с масло дали ще станат, че нещо не се спогаждам с маргарина много?)

Гуинет, къде ще идат, че да не станат?! И аз недолюбвам маргарина, понякога предпочитам мас вместо него или масло, разбира се. Peace Чудничко изглеждат, а и крем карамела е..... Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  chef
Ето Rallichka със зехтин ги е правила, това не съм се сетила, благодаря за идеята!Радвам се, че ти харесват гевречетата, и аз си ги обичам! Grinning  bouquet
mari_eta, Не остаряваш, порастваш! Laughing Да си жива и здрава, а питката и тортата ме хипнотизираха направо, прекрасни са!  bouquet  chef
*ЦЕЦ*, много се надявам да ви хареса сладкиша, според мен е доста сполучлива рецепта! Изкусително изглежда! Heart Eyes  bouquet

Вкъщи пържена риба, ирландски картофи и запържени зеленчуци.

И солените мъфини на Танита.  bouquet

# 228
  • София
mari_eta, честито помъдряване!Много здраве, любов и късмет!

Тортата е разкошна! newsm10

# 229
  • Някъде там
Marieta много здраве и късмет ти желая и продължавай все така да радваш очите на всички с кулинарните си произведения.
  bouquet Heart Eyes

Всичко много ми хареса но най вече тортата. Heart Eyes

# 230
Мариета, честито помъдряване!  bouquet

# 231
  • Някъде там
Лабрех какви са тези ирландски картофи,може ли рецепта?

аз да си покажа вечерята.домашен хляб с сиренце и доматче.Отказаха кебапа който направих заради хляба.

# 232
Момичета, от мен попарник

# 233

daviz, така се наричат по рецепта, иначе печени с подправки - измиват се хубаво небелени, нарязват се на резенчета, намасляват се хубаво, обикновено олио използвам, и се поръсват с подправките. Объркват се с ръка, да полепнат подправките, и се пекат в загрята на 200 град фурна. Не се слага вода. Стават печено-пържени, с коричка и меки вътре, но зависи все пак от картофите. Вкусни са, дори само с вегета да се объркат. Тая вечер сложих чер пипер, кимион, чубрица, риган, мащерка. А хлябът ти е чуден! Heart Eyes  bouquet

, какво е попарник? Много апетитно изглежда! Heart Eyes  bouquet

# 234
Мариетка,цял ден надничам и очаквам празничното меню,което нямаше начин да не е впечатляващо,така си е,особено тортата-невероятно страстна!Най-сърдечни прегръдки от мен по случай рождения ти ден!   bouquet

Танче,ама че бухнал попарник! CrazyСупер е!

Тари,благодаря ти,много си мила!   bouquetВерно сме се събрали голяма кулинарна дружинка водолеи! Hug

Гуинет,какво си говориш,дойде и този ред вече,но нека-няма лошо,а ти какви соленки и крем-карамел ми показваш-ума и дума изгубих! Peace

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 22:01 от Анонимен

# 235
  • Някъде там

daviz, така се наричат по рецепта, иначе печени с подправки - измиват се хубаво небелени, нарязват се на резенчета, намасляват се хубаво, обикновено олио използвам, и се поръсват с подправките. Объркват се с ръка, да полепнат подправките, и се пекат в загрята на 200 град фурна. Не се слага вода. Стават печено-пържени, с коричка и меки вътре, но зависи все пак от картофите. Вкусни са, дори само с вегета да се объркат. Тая вечер сложих чер пипер, кимион, чубрица, риган, мащерка. А хлябът ти е чуден! Heart Eyes  bouquet
  bouquet благодаря.Харесаха ми,ще се правят.

, какво е попарник? Много апетитно изглежда! Heart Eyes  bouquet

# 236
  • Русе
Сърдечно благодаря за поздравите,момичета! Hug
Честит рожден ден,еликсир и mari_eta!Бъдете здрави,щастливи и винаги усмихнати!  bouquet
почти Филеас Фог,много хубави снимки!
пеп-4o, запреглъщах от тази баничка,чудна е!
lanvinka,моного апетитно изглеждаща запеканка!
Показвам не за първи път един мързелив тутманик,наречен по моя край-калпазанска баница,едни бутерки и солени мъфини.

# 237
  • Благоевград
Здравейте!
От мен едни бутерки и бисквитени топчета

# 238
  • Бургас/Пз
Честит рожден ден на Еликсир и Мари-ета! Много усмивки и сбъднати мечти!   bouquet

Тя, тъй като за първи път чувам за Попарник  Embarassed може ли рецептата, изглежда много вкусно!

От мен Пиле с броколи и пармезан по идея на Бонго

Като видях тортата за рождения ден на Мариета, се сетих да ви покажа и моето Червено кадифе, което направих преди НГ за годишнината ни Simple Smile

# 239

Общи условия

Активация на акаунт