Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 957
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • в кукувиче гнездо
Здравейте,
не знам дали някой има книгата на Камелия Воче, страхотна е. Тази рецепта е от там.
ТАГЛИОЛИНИ С ЧЕРИ И БОСИЛЕК (TAGLIOLINI AL POMODORO - LALLA)

Може ли рецептата?

# 346
Hrispa76 Ани е дала рецептата за торта. Peace

# 347
  • от точка К до точка С и обратно
Виждам, че тук е като кулинарно състезание. И това е чудесно Peace  chef!
От мен супа с месце и спанак, пиле с кладница и картофи, ябълково руло и еклери

# 348
lechugitka пратих ти лично съобщение с рецепрата, да не спамя тук.

# 349
Здравейте , радвам се искрено на гозбите които творите всеки ден , а аз да си призная ви наблюдавам ИЗКЪСО за да крадна някоя идейка от вас . Някои познавам задочно , понеже са страшно продуктивни и съответно редовно постващи тук  Simple Smile . Възхищавам ви се  newsm51 .

Вече имам 4 снимки на мои гозби и бързам да ги споделя , като едната ( на шоколадовия сладкиш ) е по рецепта на Сладка Хапка . Надявам се че съм направила снимките в съответния размер .

# 350
Момичета, изключително вкусни неща пак сте приготвили.... Heart Eyes От вчера съм го ударила на мързел...само една вита баница със сирене съм направила.. Mr. Green

# 351
  triagalni bani4ki
6kembe 4orba
rairani kifli4ki ne pomnq ot koi vzeh receptata Embarassed

# 352
meki4ki
pica

nova sam tuk dano pravilno sam gi ka4ila  Hug

# 353
  • София
  Защо са от различни сайтове?

# 354

Една идея за свети Валентин с домашни меденки ако го празнувате де Grinning

# 355
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
~Lu,страхотни снимки правиш. Hug

Крем с бисквити,моцарела и лешници http://www.facebook.com/photo.php?fbid=209136792565633&set=a … ype=1&theater

телешко варено(месо,език,праз,лук,моркови) http://coquelicotta.com/?p=4001

салата с прошуто и моцарела http://www.facebook.com/photo.php?fbid=210283565784289&set=a … ype=1&theater

# 356
  • Някъде там
Добро утро.Два дни да не влезеш и не можеш да се нагледаш на красоти.
Като започнем от мекичките на megansg,от там съвършенната пита на Мариета.
очите ми останаха в нея. Heart Eyes,картофената супичка на Меридичка,хлябовете на anibor и Тайна
те приканват да си отчупиш с супата. Heart Eyes,зелника на алфа бета така апетитно изглежда..
besyto може ли рецепта на езика.ммм   bouquet
labrex малко малко колко да са малко тези красиви слънчеви банички...  bouquet
Елексир пилето с такава коричка...ммм ако е вкъщи няма да мога да го опитам,ще бъде изядено за миг.  bouquet huliganka.Звезден^Прах менюто ти е страхотно всичкото,няма нещо да не ми хареса.
KaRoLa ще опитам и от джолана и от филийките ммм много апетитни.  bouquet
*sve* тази торта..може и да не и простя ако я опитам.. Laughing  bouquet
Пепчо може ли да ти дойда на гости..за седмица две  Grinning Heart Eyes Цецето и твоя кекс страхотен..Heart Eyes и този на lu4a и lidi51 много апетитни.
Тя в рулото ти съм влюбена Heart Eyes може ли рецепта?ммм и тези бонбони на vanillla... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .Tari Tasartir страхотна розичка   bouquet  Isabell ще пробвам десерта ти,хареса ми  bouquet мама 2+1 страхотно меню,хубави идейки черпя от теб.sise_to вкусно вретено.  bouquet
зиче,може ли и у вас на гости? Laughing тези баничкиии Heart Eyes MartiParti браво на мъжа ти.  bouquet
GlitzyWrites като слънце грее кекса.  bouquet а розите на BiankaD като истински   bouquet
besyto отново вкусотии..  bouquet bliznacite2004 много сладурски кексчета.ani_d хрусвам си соленка  Blush Heart Eyes megansg вкусно,много вкусно е менюто ти.mimi0585 обичам толумбички   bouquet Capt_Flint харесаха ми филетата ще се пробват.  bouquet danchika вкусна порция.  bouquet labrex страхотно изглежда галета. Heart Eyes  Гуинет страхотни снимки  Heart Eyes и вкусна храна.
Bogi* много хубави тортички   bouquet а баничката на хулиганка така ме привлича.и тази на маймунчовци... Heart Eyes
~Lu семпли и стилни...невероятни сърчица. Heart Eyes
Beautyholicа кремчето добре ще ми дойде... Grinning
еее най накрая ви изчетох и си написах романа.Ако някой пропуснах   bouquet  bouquet Embarassed
Embarassed
и да не е толкова голям спам от мен питка:

# 357
daviz, ето от тук взех рецептата за езика http://recepti.gotvach.bg/r-830-%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%80%D … D0%B7%D0%B8%D0%BA

Боги, този сладкиш изглежда страхотно    Heart Eyes
Ani_d, ммм тази торта задължително ще се пробва
danchika, тези спагети изглеждат невероятно вкусно 
Гуинет, labrex, Lu   bouquet Както винаги страхотни неща сте ни показали  Heart Eyes

bouquet Всичко е чудесно. 

# 358
  • София
Bogi*    Моля за рецептата на плодовата торта и шоко сладкиша изглеждат страхотно    chef  chef  chef  chef Flutter Flutter Flutter Flutter

# 359
Вчера, приготвих тези пълнени гъби http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B5%D0%BD%D0%B5 станаха много вкусни, но направих леки изменения към рецептата. Вместо салам, добавих бекон, а вместо сирене - синьо сирене и заквасена сметана. Чудни станаха, не мога да кача снимката, не се получава нещо. Затова пускам линк.

Общи условия

Активация на акаунт