Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 956
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Вчера, приготвих тези пълнени гъби http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B5%D0%BD%D0%B5 станаха много вкусни, но направих леки изменения към рецептата. Вместо салам, добавих бекон, а вместо сирене - синьо сирене и заквасена сметана. Чудни станаха, не мога да кача снимката, не се получава нещо. Затова пускам линк.
Къде си си качила твоята снимка?Дай адреса и ще ти я кача.Ако не е в заключен албум де.

# 361
Вкъщи вчера една много богата пъстра градинарска супа с овесени ядки . Вярно, че зеленчуците през зимата не са чак толкова вкусни, колкото през лятото, но пак изчезна със скоростта на светлината.

# 362
  • Някъде там
daviz, ето от тук взех рецептата за езика http://recepti.--reklamen-spam--/r-830-%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B8% … D0%B7%D0%B8%D0%BA

Боги, този сладкиш изглежда страхотно    Heart Eyes
Ani_d, ммм тази торта задължително ще се пробва
danchika, тези спагети изглеждат невероятно вкусно 
Гуинет, labrex, Lu   bouquet Както винаги страхотни неща сте ни показали  Heart Eyes

bouquet Всичко е чудесно. 

не мога да го отворя,дава ми че е спам.

# 363

Днес е Св. Харалампи. Откакто станах майка, т.е. вече за 13-ти път първата ми работа на този ден е да омеся и изпека питка, която да раздам на съседи и близки, намазана с мед за здраве на децата. Св. Харалампи е покровител и на пчеларите, така че те също празнуват. Ето, чупнете си и нека всички дечица, а и ние край тях, сме много здрави през годината:

Би ли споделила начина на оплитане на питката, страхотно изглежда.  Party
mari_eta ще ти бъда много благодарна ако споделиш начина на оплитане на тази страхотна питка. Потърсих я в блога,но за жалост не можах да я открия. Страхотна е!  Hug

# 364

не мога да го отворя,дава ми че е спам.

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
свински език - 500 гр.
бульон - зеленчуков 1 кубче
брашно
яйца - 1 бр.
галета
черен пипер
горчица
соев сос - 1 ч. л.

ПРИГОТВЯНЕ НА ПАНИРАН СВИНСКИ ЕЗИК

Изчистете и измийте свинският език.

Сварете го в подсолена вода с едно кубче зеленчуков бульон.
Охладете и обелете езикът и го нарежете на филийки.

Всяка филийка намажете с горчица от двете страни.
Потапяйте всяка филийка в брашно, смесено със сухи подправки, яйце (разбито с 1 ч. л. соев сос) и в галета.

Пържете до златист цвят.

# 365
Момичета, от мен една идея за утрешния Трифон Зарезан- ТРИФОНОВА ПИТА

Рецептата за рулото и питката-в блога!

# 366
От мен скромно,но от сърце  Laughing
Кроасанена торта/с позигоряла коричка/

и грах-яхния

# 367
Тук отново е невероятно красиво и вкусно!
От мен едни спагетки Wink

Спагети от ряпа

# 368
Постно прясно зеле на фурна

Мусака

Кекс

# 369
  • Някъде там
Тук отново е невероятно красиво и вкусно!
От мен едни спагетки Wink

Спагети от ряпа

Бианка страхотни са спагетите толкова добре изглеждат особено с сърцата,а ножчето може ли да видим? Embarassed Grinning

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 11:31 от daviz

# 370
Благодаря, daviz ,
Ето го:

# 371
  • Някъде там
Благодаря.много интересно,а къде може да се намери? имам ренде бьорнер не знам с него ще станат ли.. newsm78

# 372
Дадох назаем моето и не мога в момента да съобразя ще може ли или не, но пък изпробвах току що нещо друго и  го написах в блога.Работи, но малко по-връткаво е .
 Може да се направят тесни прорязвания, например 0,5 см, по дължината на ряпата на дълбочина 1-2 см и с обикновената белачка за плодове и зеленчуци да се нарежат лентички. Прорязванията,  ще оформят "спагетите".

# 373
  • Някъде там
Дадох назаем моето и не мога в момента да съобразя ще може ли или не, но пък изпробвах току що нещо друго и  го написах в блога.Работи, но малко по-връткаво е .
 Може да се направят тесни прорязвания, например 0,5 см, по дължината на ряпата на дълбочина 1-2 см и с обикновената белачка за плодове и зеленчуци да се нарежат лентички. Прорязванията,  ще оформят "спагетите".
Благодаря.Ще си купя ряпа още днес и ще пробвам.
а такова ножче като твоето мога ли да намеря някъде?

# 374
Вероятно ще откриеш някъде, аз моето го купих случайно от магазин в Германия.
А сигурно се предлага и онлайн, но не съм търсила.

Общи условия

Активация на акаунт