Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 952
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас

Агнешко с горчица и целенчуци- http://havefunwithfood.blogspot.com/2013/02/blog-post_2479.html

И мъничко десертче- http://havefunwithfood.blogspot.com/2013/02/blog-post_13.html

# 376

Моята "първа среща" с това ножче беше в един апартамент, в който бяхме отседнали във Виена и от тогава все го търсех, та миналата година най-после го намерих в Карфур. Много е удобно за нарязване на зеленчуци за китайски манджи.
Бианка, много сполучливи спагети. Чак отначало се чудих къде в чинията е ряпата  Joy

# 377

След толкова много вкусотии и красоти да си пусна Валентинките. Неуморни сте момичета, поздравления!

# 378
Привет и от мен  Hug
Искрено се възхитих на невероятните питки, които видях последните страници  Shocked Винаги съм казвала, че страшно много уважавам хората, които могат да направят такива неща от хляба!
BiankaD, страхотно предложение! Толкова семпло, а в същото време поднесено с невероятне стил!
Capt_Flint, много апетитно ти е агнешкото  Heart Eyes
Genoveff, какво може да направи малко захар, нали Simple Smile

Аз се разписвам с едни много вкусни бисквитки с лешници и бял шоколад: http://vaklina.blogspot.com/2013/02/blog-post.html

Весел ден

# 379
  Защо са от различни сайтове?

samo meki4kite sa mi ot nego sait az sam q pisala receptata,ne mojah da namerq snimkata v kompytara zatova q ka4ih Simple Smile

# 380
  Защо са от различни сайтове?

samo meki4kite sa mi ot nego sait az sam q pisala receptata,ne mojah da namerq snimkata v kompytara zatova q ka4ih Simple Smile
Пиши на кирилица моля.

# 381
  • София

едни пържени крилца от мен с чеснов сос и целина   chef  chef  chef  chef

# 382

Да напиша за ножчето, с което BiankaD е направила чудесните спагети от ряпа  bouquet  chef, имам такова от Кауфланд с марка Факелман (само то ми върши работа от всичко, което съм купувала от тая марка), така че където предлагат артикули от марката, ще има и ножче. Peace

Какаовата ми сгущьонка от днес, получи се разкошна Crazy, много гладка и много вкусна! Heart Eyes

# 383
Ох, сгущьонка! Облизах се като видях снимките. labrex, давам кифлички за малко какаовата радост...

Кифлички с локум и шипков мармалад, за да се запиша в темата, която гледам вече е преполовена.

# 384

Какаовата ми сгущьонка от днес, получи се разкошна Crazy, много гладка и много вкусна! Heart Eyes

Лабрексче, може ли рецептата?

# 385
Добър вечер и от мен  Grinning . Днес наготвих едни много икономични шницели , миш - маш , едно крем карамелче с много тъмна захар , поствам и една мнооооого стара снимка на една питка  newsm03

Лабрекс и аз моля за рецептата за сгущенката изглежда прекрасно  newsm10

# 386
Страхотни кифлички, rossonera  Peace
labrex, оххх  ooooh! страхотна сгущьонка . Така ли я ядете или правиш торта?
Мишока, комбинацията за бисквитките е много изкушаваща Simple Smile Трябва да ги пробвам.
Capt_Flint, много апетитно изглежда това агнешко  Heart Eyes

От мен един кекс , за който разбрах от един страхотен блог ( на който попаднах съвсем случайно) Не се получи както исках, но като за пръв път става  Whistling

И спретнах едни бонбони от остатъците от кекса  Heart Eyes

# 387
Ох, сгущьонка! Облизах се като видях снимките. labrex, давам кифлички за малко какаовата радост...

rossonera, кифличките ти са фантастични! Heart Eyes Давай кифличка, а онова какаовото ще си набъркаш, защото го изгребах и свърши Embarassed, но пък се прави къде по-лесно и бързо от кифлички! Grinning   bouquet

besyto, разкошно изглежда кексът, не знам какво не ти харесва! Heart Eyes  bouquet Сгущьонката си я ям, другите почти не се вреждат. Embarassed Най-много да полея с нея някой сладкиш.....а, и руло правих с нея, но в тестото. Peace

Bogi*, KaRoLa, ето рецептата, а, като прехвърлите следващите страници, ще видите рулото и мнения на други момичета.    bouquet

# 388
Лабрекс, обожавам я тая сгущьонка! При теб отново много вкусно!
бесито, много вкусен и красив ти е кекса, а и бонбонките!
Росонера, очите ми останаха в тия кифлички!

От мен:
Весели, цветни, празнични еклери

# 389
Бианка-Бети, и спагетите от ряпа и цветните еклери са много интересни! За вкус не се и съмнявам.   bouquet

Да си покажа отчета от предните дни и се връщам да разгледам, че този път тръгнах отзад-напред в темата  Blush

Първо - рецептата за Гофретите със сирене и бекон, която бях обещала.

после от предния ден - кисело зеле с месо

пак и отново чийз-кейка на Еликсир в  микровълновата   bouquet

и вечерята снощи - шницели

и сега назад по темата   animal037

Общи условия

Активация на акаунт