Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 106-тa тема

• 148 952
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Bogi*, KaRoLa, ето рецептата, а, като прехвърлите следващите страници, ще видите рулото и мнения на други момичета.    bouquet

От името на моята половинка-руснак ти благодаря Wink

# 391
  • пак на Рив Гош
Добър вечер и от мен!

Уау, BiankaD, страхотни еклери!
Besyto, много добре ти е станал кексът!
Мишока, много ми хареса бисквитките ти, както и кифличките на Rossonera... така хубаво са зачервени, и с шипков мармалад, който толкова обичам Simple Smile

Пепчо, след 100 години :
Скрит текст:
абе усещам аз, че ми са познати този стил снимки и си блъскам главата, докато сьомгата с аводакото не ми привлече погледа и цъкнах на линка   Hug Роце, радвам се да те видя, отдавна май не си минавала?
Пеп, то тук вече чиниите и тенджерите наизуст си знаем  Laughing
Иначе бях сменила за седмица екранното име, понеже във френската отчетна тема се бяхме маскирали на аватар по случай Заговезни, когато са карнавалите тук  Mr. Green

В менюто у нас:
- солени мадлени с песто

- пилешко бирияни

- палачинки - понеже домашните слушаха и реших да съм бяла и добра Wink:

- нещо като фиш-енд-чипс - тук все още бях бяла и добра  Grinning:

- една торта, която може да мине и за утрешния празник Wink, вариант на Червеното кадифе (Mari_eta, твоето е страхотно  Heart Eyes) : виненочервено кадифе

Лека вечер на всички!
П.П. Ха, Пепчо, изпревари ме  Laughing !

# 392
Добро утро.Два дни да не влезеш и не можеш да се нагледаш на красоти.
Като започнем от мекичките на megansg,от там съвършенната пита на Мариета.
очите ми останаха в нея. Heart Eyes,картофената супичка на Меридичка,хлябовете на anibor и Тайна
те приканват да си отчупиш с супата. Heart Eyes,зелника на алфа бета така апетитно изглежда..
besyto може ли рецепта на езика.ммм   bouquet
labrex малко малко колко да са малко тези красиви слънчеви банички...  bouquet
Елексир пилето с такава коричка...ммм ако е вкъщи няма да мога да го опитам,ще бъде изядено за миг.  bouquet huliganka.Звезден^Прах менюто ти е страхотно всичкото,няма нещо да не ми хареса.
KaRoLa ще опитам и от джолана и от филийките ммм много апетитни.  bouquet
*sve* тази торта..може и да не и простя ако я опитам.. Laughing  bouquet
Пепчо може ли да ти дойда на гости..за седмица две  Grinning Heart Eyes Цецето и твоя кекс страхотен..Heart Eyes и този на lu4a и lidi51 много апетитни.
Тя в рулото ти съм влюбена Heart Eyes може ли рецепта?ммм и тези бонбони на vanillla... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .Tari Tasartir страхотна розичка   bouquet  Isabell ще пробвам десерта ти,хареса ми  bouquet мама 2+1 страхотно меню,хубави идейки черпя от теб.sise_to вкусно вретено.  bouquet
зиче,може ли и у вас на гости? Laughing тези баничкиии Heart Eyes MartiParti браво на мъжа ти.  bouquet
GlitzyWrites като слънце грее кекса.  bouquet а розите на BiankaD като истински   bouquet
besyto отново вкусотии..  bouquet bliznacite2004 много сладурски кексчета.ani_d хрусвам си соленка  Blush Heart Eyes megansg вкусно,много вкусно е менюто ти.mimi0585 обичам толумбички   bouquet Capt_Flint харесаха ми филетата ще се пробват.  bouquet danchika вкусна порция.  bouquet labrex страхотно изглежда галета. Heart Eyes  Гуинет страхотни снимки  Heart Eyes и вкусна храна.
Bogi* много хубави тортички   bouquet а баничката на хулиганка така ме привлича.и тази на маймунчовци... Heart Eyes
~Lu семпли и стилни...невероятни сърчица. Heart Eyes
Beautyholicа кремчето добре ще ми дойде... Grinning
еее най накрая ви изчетох и си написах романа.Ако някой пропуснах   bouquet  bouquet Embarassed
Embarassed
и да не е толкова голям спам от мен питка:
можели рецептата за тази невероятно изглеждаща пита.

# 393
  • Някъде там
1 кг. брашно(и малко повече за доизмесване),300 гр. прясно мляко,4-5 яйца(зависи колко са големи),1кубче  мая,1 с.л. сол,щипка захар
1 малко пакетче масло. 80 гр в тестото другото за мазане на корите.
Маята разтворих в малко от прясното мляко с щипката захар и като шупна замесих тестото като вкарвах маслото на порции докато месих. Оформянето видях от тук
http://mycandykitchen.blogspot.com/2012/04/valentina-zurkan.html
пекох на 180 грауса в предварително загрята фурна.

# 394
  • Под сянката на разлистените кактуси
Ето ме и мен! Стига само съм воайорствала  Grinning Време е за отчет:

При Туните за вечеря:
Гуакамоле:

Подскокоросахте ме за туй хлебче:

Свински ребърца с кисело зеле и ориз:

И десерта ми за утре е готов:

# 395
  • забравих си мисълта...
Рядко публикувам, затова няма да ви изреждам поименно, но ви следя и виждам прекрасни и много вкусни кулинарни творения. Възхищавам се на всички ви! Комплименти!  bouquet   bouquet   bouquet

Topfen- Himbeertorte

Глезотийки с кашкавал и ким

И в сладък вариант.

Schoko- Kokospralinen

Кекс с мая и домашно сладко от сини сливи с орехи

Козунак от портокалово тесто

Единият е с пълнеж от шоколад, а другият с пълнеж от домашно сладко от сини сливи с орехи.

И весел празник от мен, който и от двата да празнувате, Св. Валентин или Трифон Зарезан!     bouquet

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 19:10 от Venetta

# 396
Добро утро от мен с един много шоколадов "валентински" кекс със скрито сърце  Wink

# 397
Честит празник!
Бъдете живи и здрави, обичайте и бъдете обичани!

Черпя ви с едни

Канелени сърчица

http://tarakchieva.blogspot.com/2013/02/blog-post_14.html

# 398
  • Бургас

Маслени бисквитки

рецептичката е тук: http://havefunwithfood.blogspot.com/2013/02/blog-post_14.html

# 399
И от мен нещо шоколадово за празника.

# 400
  • София
здравейте, да покажа едни изостанали манджи
Кекс с нишесте, картофи на фурна

и кренвирши с кашкавал и картофи.

# 401
Хайде да се запиша с една закуска, с която мъжът ми ме изненада сутринта  Crazy Crazy 

# 402
Бети,Вени,Пепи,Еми,Верче,Capt_Flint ,Хулиганка,Genoveff и т.н. ,страхотни отчети! Crazy

У нас супа с праз и тиквички :

и ябълковия сладкиш на Фукла :

# 403
# 404
Честит празник на всички влюбени, както и на вино-почитателите!   bouquet

Бързи шоколадови блокчета

Общи условия

Активация на акаунт