Съвети за икономичен детски рожден ден

• 35 133
  • 233
  •   1
Отговори
# 225
  • Mediterraneo
Прехвърлих последните няколко страници на темата, които се отличават доста от замисъла на авторката... Икономичен РД за около 300 лв?! Голяма икономия!

Последния РД на голямата дъщеря направихме на двора. 12 възрастни и десетина деца. Скара и салати за възрастните- около 50 лв; сандвичи и торта за децата- 30 лв; бира и сокове- 20 лв; украса- 10 лв.

# 226
  • София
Прехвърлих последните няколко страници на темата, които се отличават доста от замисъла на авторката... Икономичен РД за около 300 лв?! Голяма икономия!

Последния РД на голямата дъщеря направихме на двора. 12 възрастни и десетина деца. Скара и салати за възрастните- около 50 лв; сандвичи и торта за децата- 30 лв; бира и сокове- 20 лв; украса- 10 лв.
И аз на това му казвам икономичен рожден.А и със сигурност е било много весело.

# 227
Не е от най-икономичните тази година, но просто нямаше друг начин.
Празнуване в клуб, общо деца+възрастни 120лв. Торта и кексчета за децата още 57лв.

# 228
  • София
В крайна сметка е детски РД. Моят на площадката излезе всичко 100лв., бири за големите, направих малки пици доста за да има за всички, сокчета и тортата.

Украсихме с балони и така да ви кажа си изкараха супер, защото не им се карахме да не цапат и си тичаха на воля.

# 229
  • Mediterraneo

И аз на това му казвам икономичен рожден.А и със сигурност е било много весело.

Беше! На тревата, в пясъчника, на люлката, по големия двор Simple Smile Направих инвестиция в една шатра, която ползвахме тогава; нея бяхме украсили с балони. Но шатрата не я пиша като разход за РД, понеже си ни остана за ползване на двора.

# 230
  • Пловдив
Аз реших да поканя само три деца, и ги заведоха да се катерят на изкуствената стена за катерене в МОЛ Галерия в Пловдив. Т.е. обясних на родителите се срещнем там, кафе и кола за родителите и сок за децата в близкото кафене - гледа към стената, тортата беше семейно вечерта вкъщи(домашна). Децата се катериха докато им държаха ръцете. Всички бяха много доволни, двете моите големите деца, трите поканени. Само най-малкия умря от скука, ама на 2години не му е интересно нищо което големите да харесват. Общо под 100лв.

# 231
  • София
Ето това са готини идеи. Особено тази с площадката звучи много добре. При нас, обаче, е неприложима, защото ние излизаме страшно рядко на площадката и малко трудно би се получило.

# 232
И ние направихме тържеството вкъщи. Само че на терасата, тъй като е много голяма. Украсихме и изнесох всякакви играчки - карабалка, черна дъска и тебешири, пързалка. Общо бяха 5 деца. Бях приготвила сокове, солени хапки, домашни мъфини и картофени пръчици, солети. За майките имаше и кола и разбира се торта. Всичко излезе около 50-60лв. 

Искаше ми се да наема и надуваем замък, но нямаше да има място и за него.

# 233
Моя син е роден март и всички рожденни дни са му правени в къщи (апартамент).
За вън-не става.
Гости... за съжаление не си е канил до сега,само сестра ми с двете и деца е идвала.
За гостите: Ако кани деца от класа, трябва да е поканен целия клас,иначе се сърдят.
Това е непосилно за мен. 21 деца са.
Той не се сърди,разбира детето, че не може.
Вмъквали сме се до 100лв. (то само тортата е 30-40)

Все ми се върти обаче в главата нещо друго. Да си направим нещо като традиция и всяка година,да си организираме детско лятно парти. Сметнала съм ,че септември му се пада половинката от годината,и може лятното парти да е като мини-рожден ден,а и тогава ще е чудесен завършек на ваканцията.
Така, избирателно ще може да покани и деца от класа които са му приятни,без големи последици, а и няма да казва че е РД, а просто парти. Ще имат време и да забравят че са били на това парти.
(иначе когато са на училище,още на другия ден ще го почнат: Ти мен що не ме покани бе..)
Иска ми се да го компенсирам детето  някак си...

Общи условия

Активация на акаунт