ЛЮЛИНската дружинка чака свойта валентинка!

• 42 031
  • 767
  •   1
Отговори
# 720
не не правят ,нямат разрешително

# 721
  • София
Hug, благодаря, а кой прави?

# 722
Аптека "Здравец",бл.549,който се намира срещу СБА в 5 мкр Peace

# 723
Hug, благодаря, а кой прави?

В Св. Мина са ми правили Коларгол например. Това се пада долу горе зад 12 ДКЦ, по маршрута на тролей 6.

# 724
Валенце, пропуснах да благодаря за телефона   bouquet
Коларгол правят и в аптеката на бл. 371, това е на колелото на тролеите 6 и 7, там и кремчета забъркват / имат едно специално за подсичане бебешко, много ефективно/. Коларголът мисля, че е около 3 лв., а правят и други правени капки. Допреди година бяха и денонощна аптека, но сега май са с работно време до около 9ч. мисля.

# 725
Има една аптека, в девета част, зад училището, в един блок е... там правят всичко, дори гранофурин Simple Smile

Ох, а аз съм бясна... Взех си ваучер за салон DM в minimall Люлин, намира се срещу Фантастико, за маникюр с тези ултра трайни хипер гига мега устойчиви лакове Gellish... Уж трябваше да издържи 2 до 3 седмици, на мен ми се отлюпи на следващия ден, дори 24 часа не ми остана... пари и време на вятъра...  #Cussing out

Честита радост на rossykv!!!! Да сте много здрави и щастливи!!!

# 726
В Black Lady салона ми направиха шик гел лак за 20 лв ден преди Димитровден и до ден днешен седи както първият ден

# 727
  • София
Ох, а аз съм бясна... Взех си ваучер за салон DM в minimall Люлин, намира се срещу Фантастико, за маникюр с тези ултра трайни хипер гига мега устойчиви лакове Gellish... Уж трябваше да издържи 2 до 3 седмици, на мен ми се отлюпи на следващия ден, дори 24 часа не ми остана... пари и време на вятъра...  #Cussing out
И аз точно като теб в едно салонче до работа, с ваучер. В края на деня вече имах отлепено  hahaha
Има една много яка маникюристка в 3-ти, в битовия комбинат, точно до кафе Примо. Там е стар соц-салон, но маникюристката е наистина много добра  newsm10 newsm10 Казва се Вени.

# 728
все си мисля, че не е до ваучерите... Пак с ваучер ходих преди време на маникюр и педикюр, ама в Зона Б-18, с обикновен лак, не с този печения и ми изкара една седмица...

# 729
  • София
благодаря на всички, които са посочили аптеки с изпълняване на рецепти!
Анн, а ако отдеш за рекламация, дали няма да ти направят пак, но както трябва?

# 730
О, обадих им се, не съм от тези дето си мълчат, те едва ли не ми казаха, че видиш ли, моите нокти били не знам си какви, сигурно от Сатурн, та не можел на тях да се задържи великият лак... Stop
Та водена от принципите си, ако спориш с глупак, той прави същото, просто отказах да се занимавам с такива "професионалисти", споделих тук, че да не се излъже и друга мацка, да си даде парите и времето на вятъра.

# 731
Здравейте и от мен,
Имам нужда от помощта ви. Търся добър гинеколог (по възможност жена), който да работи със Здравната каса в Люлин. Четох стари теми с много недоволни мами и сега съм в чуденка накъде да се насоча. Става въпрос за преглед и цитонамазка.
Предварително ви благодаря.

# 732
Здравейте и от мен,
Имам нужда от помощта ви. Търся добър гинеколог (по възможност жена), който да работи със Здравната каса в Люлин. Четох стари теми с много недоволни мами и сега съм в чуденка накъде да се насоча. Става въпрос за преглед и цитонамазка.
Предварително ви благодаря.

може ли да е мъж...?

# 733
Направо напишете ДОБРИТЕ люлински гинеколози.  Peace

# 734
  • София
Аз добър не мога да напиша, обаче с риск да досадя ще напиша двама гинеколози от Люлин, при които не ви съветвам да ходите.
Александров в болницата, която е на входа на метростанция Люлин...МЦ Люлин май се казва. Този "доктор" ме изпроводи по живо по здраво след като отидох с кървяща раничка на шийката на матката. Цитонамазката ми пказа 1група, незнайно как, а за кървенето каза, че ще мине. ooooh! Повярвах му, глупачката му с глупачка.
След шест месеца отидох в Медива при някакъв Цеков мисля че беше, доста възрастен. Той ми каза, че ще живея 100 години, нямам проблем. Tired
И понеже този път не се доверих и послушах инстинкта си отидох при истниски гинеколог, не в Люлин, спешно ми бе направена в онкологията оперативна интервенция и ми бе изрязан участък от шийката на матката със сериозни предракови изменения.

Общи условия

Активация на акаунт