Жената зодия риби 16

• 27 370
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Не си спомням за някой, който да не е съжалявал, че ме е пуснал. Ама късно е...  Laughing Laughing

smile3508    Да им е сладко

Похвалвам се със същото. Но сега с един Телец тъй ми се е завъртял светът, чудеса и вълшебства... Най на Телци ми върви и все там си намирам безкрайния и необятен душевен комфорт. Каквото и да кажа - малко ще е.
Луне, аз също искам много да говоря, но и аз си мисля, че ако си дам тая свобода, ще стана прекалеееено приказлива.
С една дума - обожавам си Рибешкия знак и благодаря на съдбата за прекрасния й избор.   Heart Eyes

# 61
Аз с почти всички бивши съм си в добри отношения.Даже с някои си се виждаме ежеседмично.С другите не сме се карали, просто загубихме връзка.
Много се привързвам-към мъжете и семействата им.После ми е страшно трудно да се откъсна.
След един дву/тримесечен оздравителен период някак си подновяваме отношенията и сме приятели. Не мога да забравя, че някои, който съм обичала до вчера, съществува. 
Иначе са ме зарязвали само 1 път  Laughing   Другите пъти все аз съм била инициаторката, но това не ми е пречело да има и втори и трети рунд. 
С моя сме се разделяли.Аз бях причината, но и яз бях тази, която след 2 месеца му звънна за сдобряване.
И ми се връзват  Joy   

А пък тиквенцето е страхотно  Heart Eyes   
Чудя се на моето яре дали да му правя една торта във формата на сърце.Ама не заслужава добичето.Най-много да му я плесна в лицето. 

Ама като се знам...даже и валентинка ще му напиша.

# 62
Аз бях много романтична, но с времето спрях да давам много и за хората около мен изглеждам май леко темерут.
Поръчах си от интернет сребърно сърце с камък, защото си се обичам себе си  Laughing Laughing

На любимия и аз ще пиша картички, макар че е и то голямо яре неземно.

# 63
  • Кърджали
Flowers Bouquet
Привет, народе!
Реших да се завърна в блатото Simple Smile

# 64
То и аз съм темерутеста, мързелива...много не се сещам за такива работи, а и не ми се занимава.
Но той е романтичен и много обича да го обгрижват, да му правят изненади.Та ще се зарадва.
Ама не заслужава.

# 65
Flowers Bouquet
Привет, народе!
Реших да се завърна в блатото Simple Smile

Радвам се, че цопна обратно, Александра! Малката ти е разкошотийка! Grinning

П.П. И аз съм темерут, ама не само на взгляд, да си призная.
Анджали, разбрах. Аз единственото, което гледам да опазвам за себе си, е личното свързано с други хора.

# 66
  • Кърджали
Луне, благодаря  Simple Smile Хубава си  е дребната, ама ината и хич не е разкошен Simple Smile
Прочетох на две на три какво сте писали... Ама нещо не знам от  къде да му се включа Simple Smile

# 67
  • Не от София.
Продължавам да затъвам и да не ми се говори  Confused

Тикве,нямам думи за красотата на дъщеричката ти  Heart Eyes Блазе ти.....  Grinning

# 68
Привет, рибки! Hug

На мен нещо днес не ми е ден. Малкият не ще да яде, не ще да спи, капризничи почти непрестанно и ме изкарва от нерви. Освен това се случват купища неприятни неща - съвсем дребни, но следващи едно след друго. Усещам, че се превръщам в шашка динамит и съвсем скоро някой с някоя дреболия ще ми запали фитила и ще избухна. А не желая... Не се харесвам, когато кипна - викам и се карам, мачкам всичко и всички пред себе си и нищо няма значение. Нито съпругът ми, нито детето заслужават това. Любимият е търпелив и умерен, изключително толерантен към лошите ми настроения. Детето си има лоши моменти като всяко малко същество, но дори в тези лоши моменти то има нужда да го обичам и да се грижа за него, а не да му викам... Sad

С моя Рак сме заедно толкова отдавна, че почти не си спомням предишните си партньори и взаимоотношенията, които съм имала с тях. Имала съм връзка с Везни, Телец, Близнаци, Водолей... Нито една от тях не е била толкова пълноценна, колкото сегашната, така че тя намери своето логично продължение в създаването на семейство. Везните са такива въздухари и дървени философи, че не мога да ги изтърпявам твърде дълго. Те никога не порастват, а как се раждат деца на някой, който също е още дете?! Телците са ми твърде скучни и праволинейни, манипулират се прекалено лесно и не са ми предизвикателство. Близнаците за мен са най-непоносимата зодия в целия зодиак. Считам себе си за интуитивна и емоционално интелигентна жена, но Бог ми е свидетел, с нито един представител на тази зодия не мога да намеря общ език. Дори самият контакт с тях ме докарва до пълно изтощение, да не говорим за връзка. Водолеите са интересна зодия, даже твърде интересна. За мъжете Водолеи това даже се явява нещо като самоцел - да са нестандартни, различни, впечатляващи... Сякаш се противопоставят на всички правила и норми. Интелигентността и богатото въображение, което притежават, са ми интересни, но не задълго. Този сремеж да бъдат постоянна опозиция ме изморява и в крайна сметка, прецаква всичко. Твърде независими и свободолюбиви са, за да бъдат добри приятели, а аз изисквам това от мъжа до себе си. Naughty

Впрочем, радвам се, че темата ни е живнала - няколко дни не бях влизала във форума и вие сте изписали няколко страници! Луне, не си сама в приказките! Hug

# 69
Windy,  Heart Eyes
Хайде, да продължим да седим царствено на гребена на вълната, моля ви! Mr. Green

# 70
Windy,  Heart Eyes
Хайде, да продължим да седим царствено на гребена на вълната, моля ви! Mr. Green

Айде, де! Аз от няколко дни все чакам някоя рибка да се разпише, а те мълчат... Crossing Arms

# 71
  • Не от София.
Да ви се оплача колко съм НЕромантична и НЕвалентински настроена...бутнах му там една кутия бонбони със сърчице...ама не ми идва отвътре и туй то  Crossing Arms
А като ме питат романтична ли съм-"Даааааа.."  Outta Joint

# 72
  • Бургас
по-добре-да-му-беше-сготвила-една-порцийка-задушени-сърчица-с-лук-и-гъбки. Laughing

# 73
Нищо романтично няма в мен. Направих мъфини, които той не яде. Joy Но пък съм сготвила и туй си е за доволство и семейни мир и любов.  Mr. Green
Честит ви Трифон Зарезан! Grinning

# 74
У мен има "романтично", но за моя Рак тази дума е чужда. Ще имаме гости тази вечер - наготвила съм 100 неща, ама нали си обичам да се моткам в кухнята... Кеф ми беше!  chef

Общи условия

Активация на акаунт