Лакове за нокти- 74

• 52 322
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Да не би Сефора да си имат собствен внос? Направи ми впечатление , че имаха лепнати хартиени етикетчета на български, но не се вгледах кой е вносителя.

# 481
  • Berlin
Може да са гърците, Маринопулос. Те м/у другото каква фирма са, чееее май и на другите гръцки марки тук са през тях.  newsm78

# 482
  • Велико Търново
http://anineykova.snimka.bg/daily/nails.727875.29752392                    днес съм така и много му се кефя  Heart Eyes

# 483
  • Ст Загора
от днес Н6 от холограмите на Перфект и 389
Скрит текст:

# 484
Получих поръчката от A England и си сложих Тристам. Да си призная това ми е 1вият подобен лак и мноооого ми харесва.  Heart Eyes Другите ще ги пробвам тия дни, но този не искам да го свалям, страхотен е.
И аз си взех моите днес, имам си Tristam, Dragon, Saint George и Excalibur Crazy

# 485
  • Стара Загора

# 486
Айде, и аз се наконфетих днес...:

Party

# 487
Seche Vite вече го има в магазин Moriah на цена от 19.90 лв.

# 488
  • София
Получих поръчката от A England и си сложих Тристам. Да си призная това ми е 1вият подобен лак и мноооого ми харесва.  Heart Eyes Другите ще ги пробвам тия дни, но този не искам да го свалям, страхотен е.
И аз си взех моите днес, имам си Tristam, Dragon, Saint George и Excalibur Crazy

А от кога ви е поръчката, кога е шипната?

# 489
Аз още не съм получила A-England  Cry

# 490
  • София
От вчера съм така, и много се харесвам. След толкова дълго носене на червени лакове, пък и най-накрая намерих начин по-който Glorious Aquarius ми харесва как ми стои върху Flormar 437 от пролетно-лятната колекция.

# 491
# 492
Аз си подкъсих ноктите бая и сложих Кико 313 и розовия холограм на КК:
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхотно е, Ради!
Много, много красиви!  Crazy Blush
Надявам се тази блогърка този път да не е използвала толкова много програми за корекция на снимките.

# 493
  • Пловдив
Seche Vite вече го има в магазин Moriah на цена от 19.90 лв.

Супер, аз не очаквах да ги пуснат толкова евтино, вместо да чакам от ибей, за 5лв. разлика не си заслужава чакането.

# 494
  • Казанлък
Smokey, обърна ли внимание дали има голяма разфасовка Seche  и  на каква цена?
Може ли някой, който ползва стъклената пила на Стар Нейлс да ми каже мога ли да си поръчам като не съм "салон" Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 14:46 от kati_kz

Общи условия

Активация на акаунт