БУРГАС

• 88 819
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
Искам за годинката на малката да и поръчам красива и вкусна торта с фонданово покритие, но искам и да избягам от класиката - Марс, Роза, Амадеус, Захаро, сладкарска къща Ани.
Виждала съм във ФБ снимки на разни красоти, някаква мацка, която работела в сладкарска къща "Ани" ги правела, ама сега като не мога да се сетя в снимките на кой от познатите ми гледах..
Някой да е попадал на нещо подобно?..!
В Ани имат каталог с бутикови торти. Разгледай го и после сподели дали си виждала по-красиви торти някъде в Бургас Wink
Сладко и солено също могат да ти направят вкусна торта, но няма да е толкова красива, а и ще е по-скъпа
Розата - НИКОГА повече Stop
Маркрит правят вкусни и по-различни торти. Можеш да ги пробваш на парче на ул. Гурко е сладкарничката

# 511
Може ли някой да ми препоръча клуб и треньор по плуване? Става дума за големия ми син и ми се ще, хем да има подход, хем и да го научат да плува.

# 512
  • Бургас
Има ли в Бургас някъде плуване за бебета и по малки деца?

# 513
  • От липите до сините камъни
Здравейте,влизам в темичката ви за да попитам за добър детски психолог в града ви.Благодаря ви предварително.

# 514
  • Бургас
Здравейте,влизам в темичката ви за да попитам за добър детски психолог в града ви.Благодаря ви предварително.

Познавам отличен психолог  за когото мога да гарантирам с две ръце, но за деца не съм питала дали работи, но предполагам ако не работи ще прпоръча.Ако те интересува ще ти пратя координати на лични.

# 515
  • От липите до сините камъни
Да ще помоля за координатите му.Благодаря

# 516
# 517
  • Бургас
Има ли в Бургас някъде плуване за бебета и по малки деца?
За бебета- не знам, но малката от 2 години плува във ФЛОРАТА.

# 518
Маркрит - не се бях сетила, утре имам път натам - мерси! Simple Smile

# 519
  • Бургас

https://www.facebook.com/profile.php?id=1621514183&fref=pb&a … ation=friends_tab

# 520
  • Бургас
Добро утро Simple Smile
Искам да попитам има ли в Бургас детски нефролог, понеже ЛЛ каза че няма все още такива специалисти?
Вчера водих малкия на корем ехограф и установиха разлика в бъбреците. Не знам дали да се притеснявам или не, понеже той много мърдаше и не съм сигурна дали добре бяха измерени бъбреците, а и четох че левият бъбрек обикновено е по-дълъг и по-тесен и си мисля че може и от там да идва разликата, но все пак искам да се консултирам и със специалист.
Благодаря ви предварително...

# 521
  • Бургас
Доколкото знам няма детски нефролог в Бургас.

# 522
  • Пловдив
Момичета, заповядайте с децата си в събота Simple Smile

# 523
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро Simple Smile
Искам да попитам има ли в Бургас детски нефролог, понеже ЛЛ каза че няма все още такива специалисти?
Вчера водих малкия на корем ехограф и установиха разлика в бъбреците. Не знам дали да се притеснявам или не, понеже той много мърдаше и не съм сигурна дали добре бяха измерени бъбреците, а и четох че левият бъбрек обикновено е по-дълъг и по-тесен и си мисля че може и от там да идва разликата, но все пак искам да се консултирам и със специалист.
Благодаря ви предварително...

Ние водихме малкия при Шивачева  в Николай Чудотворец, насочи ни нашата ЛЛ.  Peace Обаче в кабинета й няма ехограф - изпрати ни на ехограф в рентгена и се върнахме със снимката.
Доволни сме за сега - проблема отшумя  Peace
Въпреки, че бяхме по ЗК ни обърна внимание, разпита ни за подобни заболявания в семейството, искаше да й обясним в какво точно се състои проблема, изпрати ни за изследвания и като се върнахме с резултата ни изписа лечение. В края на август пак трябва да отидем контролно  Peace

# 524
Може ли някой да ми препоръча клуб и треньор по плуване? Става дума за големия ми син и ми се ще, хем да има подход, хем и да го научат да плува.

ела, вземи дъщеря ми - тя ще ви заведе на плуване и запознае с треньора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт