БУРГАС

• 88 808
  • 770
  •   1
Отговори
# 525
Заплюхме си вече един батко.  Flutter
Днес таткото беше на очна ставка с него и утре следобед, с бодра стъпка отиваме да плуваме!  bowuu
Юлето от къде и в колко? Simple Smile

# 526
Юлето от къде и в колко? Simple Smile

от където искаш и в колкото искаш я вземи  Mr. Green давам ти я  Hug

Иначе тя отива след 18 на басейна, загрява, а тренировката й започва в 18.30 официално и обикновено преди 20 не си тръгваме. Утре ще пропусне, но в четвъртък ще я водя най-вероятно

# 527
Значи ще се разминем. Ние начинаещите сме в понеделник сряда и петък! Wink
Да не сте при нашия батко? newsm78

# 528
Добро утро Simple Smile
Искам да попитам има ли в Бургас детски нефролог, понеже ЛЛ каза че няма все още такива специалисти?
Вчера водих малкия на корем ехограф и установиха разлика в бъбреците. Не знам дали да се притеснявам или не, понеже той много мърдаше и не съм сигурна дали добре бяха измерени бъбреците, а и четох че левият бъбрек обикновено е по-дълъг и по-тесен и си мисля че може и от там да идва разликата, но все пак искам да се консултирам и със специалист.
Благодаря ви предварително...

Доцент Близнакова идваше в Бургас един път месечно в Света София,може да се обадиш да питаш дали все още идва.

# 529

Светозар Димитров е страхотен псиколог,но за съжаление не работи с деца Sad

# 530
.

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 09:12 от Емма:)

# 531
Здравейте момичета! Някои от вас знае ли къде в Бургас мога да намеря тази количка ? http://www.ianbibian.com/detska-kolichka-maclaren-bmw-silver Благодаря предварително !  Hug

# 532
  • Бургас
В Хиполенд

# 533
  • Burgas, Bulgaria
такъв цвят няма ,или аз поне не видях вчера .... може би с поръчка ще стане номера Simple Smile

# 534
И пак по темата за тортите, сори че я връщам сигурно вече на някои е омръзнала, но..

Да питам къде е тази Ани в крайна сметка. Хубаво има страхотни торти в интернет, но къде да отида да си поръчам, ако искам, така и не разбрах адреса ?

Моля, кажете ако някой знае ?

# 535
такъв цвят няма ,или аз поне не видях вчера .... може би с поръчка ще стане номера Simple Smile

Поръчах я , но чак септември евентуално ще я има Sad

# 536

Светозар Димитров е страхотен псиколог,но за съжаление не работи с деца Sad
[/quote

Работи, работи...пробвайте или най-малкото- ще ви препоръча качествен човек, който да се заеме с конкретния случай!

# 537
И пак по темата за тортите, сори че я връщам сигурно вече на някои е омръзнала, но..

Да питам къде е тази Ани в крайна сметка. Хубаво има страхотни торти в интернет, но къде да отида да си поръчам, ако искам, така и не разбрах адреса ?

Сладкарница Ани има в Славейков,където е бистро  черешката,но незнам кой е номера на блока. 

# 538

Ще се опитам да ти обясня Blush След мол Галерия продължаваш да караш към КАТ. Има една бензиностанция, която подминаваш и след нея свиваш в дясно. Ани се пада под нова кооперация, а срещу нея има магазин за сирене и кашкавал на мандра Веселие /препоръчвам ти ги и тях/

# 539
Много Ви благодаря за обясненията за Ани.  Hug Днес ще отида да го намеря и да поръчам торта. Ще се похваля със снимка като я направят.

хубав ден на всички !

Общи условия

Активация на акаунт