БУРГАС

• 88 872
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте! Може ли някой от вас да ми каже къде в Бургас могат да продупчат ушичките на дъщеря ми? Благодаря!
Д-р Бъчварова /педиатър/ също пробива уши. Виждала съм в кабинета и медицински обици

Много благодаря за информацията, само, че от скоро живея в Бургас и не съм много на ясно с имената Sad  Къде мога да намера д-р Бъчварова?
Извинявай, че чак сега ти отговарям, ако не е късно ето това е тел. на Бъчварова 0888624433

# 586
# 587
  • Бургас
Здравейте, имам едно питане, което не е много за тук, не не знам къде да го задам.
Детето ми си пукна главата в Турция. Искам да го заведа при добър хирург, по-точно неврохирург, който да види шевовете и да резчете скенера, който направиха там, защото турците нищо не ми обясниха. Ще съм благодарна за всяко мнение.

# 588
Здравейте, имам едно питане, което не е много за тук, не не знам къде да го задам.
Детето ми си пукна главата в Турция. Искам да го заведа при добър хирург, по-точно неврохирург, който да види шевовете и да резчете скенера, който направиха там, защото турците нищо не ми обясниха. Ще съм благодарна за всяко мнение.

Д-р Николай Недев Недев
                                                                        /неврохирург/
                                       Началник  на Неврохирургично отделение МБАЛ Бургас

http://dr-nikolay-nedev.zona.bg/contacts

# 589
  • Burgas, Bulgaria
да знаете ,че д-р Недев по-засуканите неща ги разчита доста интересно .... примерно на моя снимка ''видя'' 2 или 3 тумора , не помня точно ,защото беше преди доста време , е видението му се оказа ,просто видение ....за съжаление ,не мога да помогна с име на неврохирург  ,след като тук ме докараха до обездвижване в София ме Поправиха и тук крака ми е е стъпвал.... Виж дали не идва някой гостуващ лекар ...

# 590
  • Бургас
Благодаря Ви,
изпратих скенера по скайп на лекар в Плевен, разчетоха го и всичко с детето ми е наред! Много съм щастлива!

# 591
М@мк@ им! Не ми се мисли какво става сега в детските градини

# 592
Спят си децата!
Какво може да става?!

# 593
Дано да си права!
У нас много силно се чуват сирените и си представям ревящи и изплашени деца
А имам позната, която работи в ясла и ми е казвала какъв ад за тях са сирените

# 594
Здравейте! Може ли някой от вас да ми каже къде в Бургас могат да продупчат ушичките на дъщеря ми? Благодаря!
Д-р Бъчварова /педиатър/ също пробива уши. Виждала съм в кабинета и медицински обици

Много благодаря за информацията, само, че от скоро живея в Бургас и не съм много на ясно с имената Sad  Къде мога да намера д-р Бъчварова?
Извинявай, че чак сега ти отговарям, ако не е късно ето това е тел. на Бъчварова 0888624433

И аз чак сега влизам : ) Много благодаря Gianna  Hug още утре ще и звънна   bouquet

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 19:03 от Ashly.

# 595
Здравейте, момичета Simple Smile. Може ли да ми кажете, има ли в Бургас, стоматолог-ендодонт, който има необходимата техника за лечение на грануломи и кисти? Също ще ви бъда благодарна, ако някой има впечатления от д-р Александър Бахов, или д-р Митев( стоматолози)?

# 596
  • софия
Здравейте момичета,
Имам за губене няколко часа във вашия прекрасен град утре..препоръчайте ми някой от моловете  Simple Smile

# 597
Моловете са 3. Двата са близо един до друг - Странд и Плаза.
Галерия е най-голям, но е в друг комплекс

# 598
да знаете ,че д-р Недев по-засуканите неща ги разчита доста интересно .... примерно на моя снимка ''видя'' 2 или 3 тумора , не помня точно ,защото беше преди доста време , е видението му се оказа ,просто видение ....за съжаление ,не мога да помогна с име на неврохирург  ,след като тук ме докараха до обездвижване в София ме Поправиха и тук крака ми е е стъпвал.... Виж дали не идва някой гостуващ лекар ...
Дам...и аз му сърбах попарата...Детенцето ми беше с един по-мек участък на главичката и той ми каза, че ще се оправи само с оперативна намеса. Отидох на друго място за второ мнение и за два месеца с Вигантол се оправи...

# 599
Здравейте, имам нужда от мнения за адвокати в Бургас, вещи в защитаване правото на собственост върху земеделски земи главно.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт