Това за черния шоколад ми хареса много. Аз съм му страшен фен, но малките хапват само млечен.

... аз съм учила някакви наченки ама мисля ,че няма да мога да ти помогна. ПО-добре пиши във ФБ групата , мисля че момичетата , които го разбират , влизат по-често там и ще ти отговорят
Аз като ям шоколад и почва да ми дразни гърлото и кашлям повече ( това ако съм болна ) Дори знам ,че на кашлящи деца не е хубаво точно шоколад да се дава... ама знам ли ...
Ама то реално аз в къщи си го мия, ако му потече нещо нослето го избърша, а там цял ден като няма кой и вечерта нещата изглеждат като на болест. При нас вече хремата определено е от зъбите и незнам в понеделник как ще ги убедя ,че е от това. Един път споменах нещо, че може и от зъбоникненето да е и такъв критикуващ поглед получих, че се плаша сега да се впускам пак в тия обяснения. Все едно ги лъжа .... 
Да се оправят всички болни душици, че времето се пооправя и ще е само за разходки 
два пъти дневно ми е много трудно...
дано е така до края...трудно ми е, но се намира време за учене и писане с повече разбиране от половинката. На 5/6/7. 03 заминаваме на Пампорово - ММ реши, че ще е добре децата да посменят въздуха, а и подарък за всички. Само се моля да сме здрави всички 
Аз като ям шоколад и почва да ми дразни гърлото и кашлям повече ( това ако съм болна ) Дори знам ,че на кашлящи деца не е хубаво точно шоколад да се дава... ама знам ли ...
явно за 1 ден,че на следващия ден става ужасна....
Не знам как се справяш просто с двата броя самичка.
Всичко си е съвсем различно с пораснало детенце..или поне пораснало бебе:)
Надявам се да е пак някакъв период на израстване, но много се тревожа! И с тези свещички докога! 
Давай мед повече,Ая го яде и така,и в чай много слагам вече..до скоро ме беше страх,ама като видях,че не е алергична го засилих сега зимата.Давай пюре от круши ,на нас бързо ни действа:)
, всичко там да е наред, детето да се адаптира добре, да не боледува много и да ги няма нещата, които ме притесняваха в яслената му група в ОДЗ-то. Трудно ще ми е от финансова гледна точка, но силно вярвам, че е за негово добро и това ме мотивира.
изтрещявам всеки път като го водя и знам ,че е тя на смяна. А в същото време в долната група една от лелките я видях и на влизане и на излизане ,че седи на един стол ,личи си ,че не й е добре и с една носна кърпа си бърше носа упорито . После как няма да се разболеят децата ... А и на мойто ще държат сметка ,че се изкашляло няколко пъти ... 
Препоръчани теми