Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 997
  • 839
  •   1
Отговори
# 105
Момичета вече съм по добре няма кръвотечения и цистита вече се поизлекува не ме пари като пишкам сега ми тече нещо жълтеникаво но мисля че е нормално сигурно раната се чисти утре ми казаха че резултатите от конизацията сигурно ще са готови като излязат веднага ли трябва да отида на преглед някои знае ли?
Радвам се,че си добре.
Не трябва веднага преглед,може би 3м. след операцията ще те извикат.Жълтото течение е мормално да тече.Един месец никакъв секс,вани,басейни вдигане на тежко.За цистита може да пиеш отвара от мечо грозде и прием на Уринал .

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 15:28 от ДХ3

# 106
Да се разпиша и аз в новата тема. За съжаление виждам все повече нови имена. Добре е всеки да влиза периодично тук, за да не забравя колко лесно може да се обърне животът му.

Ако става дума само за конизация,задължително след цикъл -от 2 до 5 чист ден след него се извършва. Peace

Позволи ми да не се съглася с това. Това е идеалният вариант, но не е задължителен. Преценява се според тежестта и ситуацията / личен опит /.

# 107
Зависи какво ти е казала лекарката,която те е оперирала.На мен ми каза месец след конизацията да ида за контролен,а 3 месеца по-късно за цито.
Вече се чух с нея каза като са готови изследванията да отида при нея това ме успокои

# 108
Да се разпиша и аз в новата тема. За съжаление виждам все повече нови имена. Добре е всеки да влиза периодично тук, за да не забравя колко лесно може да се обърне животът му.

Ако става дума само за конизация,задължително след цикъл -от 2 до 5 чист ден след него се извършва. Peace

Позволи ми да не се съглася с това. Това е идеалният вариант, но не е задължителен. Преценява се според тежестта и ситуацията / личен опит /.

Няма да споря,може  Hug Изключения винаги,за всичко има.Именно според тежестта,това имах предвид като казах,ако е само конизация,без ампутация и т.н.  Hug

Зависи какво ти е казала лекарката,която те е оперирала.На мен ми каза месец след конизацията да ида за контролен,а 3 месеца по-късно за цито.

Месец след конизацията контролен и след още един месец цито.След втория месец,но не по късно от трети.4 месеца след конизация за цито е много,аз лично не бих чакала толкова  Peace

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 22:54 от червенокоса вещица...припряна

# 109
  • София
Имам впредвит 3 месеца след конизация-цито.

# 110
    Искам да ви попитам-задължително ли е да се прави освен цитонамазка и изследване за човешки папилома вирус? Правело се веднъж на пет години.

# 111

Явно грешно съм те разбрала,но така си го написала ,3 месеца след контролния/а той е 1 месец след конизацията ти/ та стават 4. Hug  Laughing

Кокоша Нел и  Валенцето  ми се изгубиха нещо от доста време  Crossing ArmsКъде сте момичета,липсвате ми чак! Hug
Сега се сетих,че Кокоша Нел чакаше цито още миналия месец, дано всичко е наред  Praynig

# 112
Момичета днес се обадих до Плевен и ми обясниха че ампотация и конизация е едно и също нещо

# 113
Здравейте.
Имам някои въпроси относно възстановяването на пикочния мехур след хистеректомия . Правена е по класически начин. Не  е лапароскопска на 30,01.
Все още съм с катетър с тапичка, не с торбичка.
Моля ако някоя от вас е била в подобно положение да ми пише. Притеснявам се  Sad

# 114
Момичета днес ми излезе резултата след конизацията много съм щаслива всичко е наред изрязано е до здраво а и на всички 5 жени които бяхме заедно във вторник съм при доцент Чакалова за епикризата дано да е само това и всичко друго да е наред благодаря за подкрепата...

# 115
  • София
Aqks,чудесна новина!От сега нататък само здраве и много усмивки! Hug Peace

# 116
Браво - чудесни новини Aqks!

Влизам само да споделя, че имам записан час за утре 19:30 при др. Ганчева, който няма да мога да използвам, така че имайки предвид дългото чакане за час при нея - ако някой има нужда, да отива вместо мен.

Аз съм в 10:15 при др. Ралчева........с надежда да имам грешка в предишния резултат и сега цитото да покаже 2гр Simple Smile Нищо, че си имам ЧПВ (45 и 51), които си живеят в канала. Надявам се имунната ми система да ги прецака  Mr. Green

# 117
  • София
Момичета днес ми излезе резултата след конизацията много съм щаслива всичко е наред изрязано е до здраво а и на всички 5 жени които бяхме заедно във вторник съм при доцент Чакалова за епикризата дано да е само това и всичко друго да е наред благодаря за подкрепата...

Честито за  добрия  резултат !  От  тук  нататък  само спокойствие и  винаги  добри  резултати !  Peace

Браво - чудесни новини Aqks!

Влизам само да споделя, че имам записан час за утре 19:30 при др. Ганчева, който няма да мога да използвам, така че имайки предвид дългото чакане за час при нея - ако някой има нужда, да отива вместо мен.

Аз съм в 10:15 при др. Ралчева........с надежда да имам грешка в предишния резултат и сега цитото да покаже 2гр Simple Smile Нищо, че си имам ЧПВ (45 и 51), които си живеят в канала. Надявам се имунната ми система да ги прецака  Mr. Green

Asinka,  по  добре  смени  часа  за друг ден при Ганчева ,отколкото  да се  "успокояваш  "  от  приказките на Ралчева  ,че   е  грешка  предишния  резултат   и  всичко ти е  наред.  Сигурна  съм ,че така ще ти каже и  да  си живееш  живота ,но........  Това ти го казвам  от личен  горчив опит като препатила . На  нейните  резултати  от цито  изобщо не може да се вярва , да не говорим ,че в повечето случаи  ги казва  само по тел.  и  не те вика дори да отидеш да си го вземеш  черно на бяло .  Последния  ми резултат при нея беше  І  гр. и всичко  ОК  ,пък  как след няколко месеца се оказах  с дисплазия  І - ІІ ст. навътре в канала ...........   Не  вярвам на тази жена  изобщо ....... Naughty Naughty

# 118
Оххх, Джесика - съвсем се оплетох в четене - сега се сетих, че точно ти беше недоволна от Ралчева, а това за 1група и после дисплазия направо ме срази.........Точно пък нея ми препоръча моя съученичка и много добра онко-дерматоложка та вече не знам какво да мисля....... Shocked
Аз мислех като отида за ново цито и преглед да не споменавам нищо за резултата от преди месец newsm78 пък каквото сабя покаже Confused

# 119
  • София
 Ами  аз не се  меся  ,ти си решаваш  при кой  лекар  да  отидеш  и на  кого  да  вярваш. Това си е право на всеки . Аз просто споделям какво съм изпатила  от  Ралчева .  Ще  ти кажа  още  ,че  тук  в темата миналото лято  мисля , пишеше една жена  ,която беше  с дисплазия  ІІ ст.  и Ралчева  й  беше казала ,че  ще  я  "гори "  и  всичко ще се  оправи .  Тази  жена  не се довери на  Ралчева и отиде  май  беше  при Карагьозов и  я  конизираха . 

Самият  факт ,че  ти  имаш  няколко пъти  проблемно цито през годините и  сама казваш  ,че  имаш и  НРV  45   и  51 би  следвало да ти  "говори "  ,че  трябва да вземеш  мерки ,  а не  да  си  "заравяш главата в пясъка "  с  фалшиво добри  резултати .  Извини  ме  ,но  от това  ,което пишеш  ми се струва  ,че  просто  търсиш  да ти  изкарат  по  добро  цито  и  да се  успокоиш .......  Лично за мен това не  е начин за решение  на  такива проблеми .

С най-  добри  чувства  !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт