Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 60 038
  • 839
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз също съм здравноосигурена, но LEEP ми излиза 400 лв с направление №7 по клинична пътека 149, болница Сердика, Д-р Ганчева, София.  newsm78

И  на  мен Ганчева ми  предлагаше  същото  ,за  същата цена лятото на  2011 г.  само  ,че в частна  болница  "София " ,където работеше  тогава .  След това май  е  отишла в Сердика . Чудя  се  как  така  хем  е  по  клинична пътека и  ЗК ,хем и  400 лв. само  за  LEEP ?  Ами  ако  се касае  за по  -голяма  операция  колко ще  искат ?  На мен за хистеректомията в Онкологията не са  ми  искали  нищо  друго  ,освен потребителската такса по   6  лв.  на ден май  беше .

nefertari30,  принципно  навсякъде  в държавна болница би  следвало  да е  по  клинична пътека  и каса  конизацията  ,независимо  от  метода  .  Доколкото знам и в V  Градска  също  минава  по  пътека .

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 13:55 от Gesika

# 166
Предполагам, че тази цена (400 лв) за конизация включва и избор на екип.
Изборът на екип не се прави предварително, а в деня, в който постъпваш за операция.

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 14:26 от Rockforever

# 167
Ами не, не съм избирала, просто бях уведомена за това от Ганчева в кабинета й. Сега звъннах анонимно в Сердика да питам дали поемат тази пътека  Mr. Green и те ми казаха - Да, поема се срещу доплащане. Сумата е 400 лв.

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 14:31 от nefertari30

# 168
Ами не, не съм избирала, просто бях уведомена в кабинета на Ганчева това.
Попитаи точно за какво даваш толкова пари надявам се при теб да не е така но има случаи в които лекарите се възползват от страданието на хората

# 169
Ами не, не съм избирала, просто бях уведомена в кабинета на Ганчева това.
Попитаи точно за какво даваш толкова пари надявам се при теб да не е така но има случаи в които лекарите се възползват от страданието на хората

Редактирах си горния пост. Там пише

# 170
  • София
Дa Чaстaтa болницa нa Г.М.Димитров Софиямед.Докторa при който ходя рaботив чaстен кaбинет и тaм и ме попитa дaли имaм здрaвни и кaзa,че пристой,вс изсл + хистологиятa лиип и хисероскопиaтa е точно 500 лв кaто кaзa ,че ще ми кaже кaкви нaпрaвления дa искaм.

# 171
  • София
Ами не, не съм избирала, просто бях уведомена за това от Ганчева в кабинета й. Сега звъннах анонимно в Сердика да питам дали поемат тази пътека  Mr. Green и те ми казаха - Да, поема се срещу доплащане. Сумата е 400 лв.

Много  странно - хем  по клинична пътека ,хем пък и  доплащане ? Rolling Eyes

На  мен  както вече  писах  по горе , Ганчева  ми беше казала - 400 лв. за  LEEP в  болница  " София " ,която тогава беше  току що  отворена  и е  частна  не работеща  с НЗОК .  Пък сега  уж  по  клинична  пътека и каса в  "Сердика"  искат пак толкова ? newsm78 newsm78

Абе  въртят  си  пари  и  най-лошото  е  ,че всичко е на гърба  на  горките пациенти........ Mr. Green

# 172
Както и да е.....Да не оспамваме темата  Mr. Green Така е, по тази пътека има доплащане, проверих. Жалко за което, защото наистина страдаме ние паниентите. Давечера ще споделя полезна информация за цялата процедура, пакет изследвания, упойка и престой в болница.  Hug

# 173
Джеси не се учудвай. Болница "Сердика" е частна болница и взима пари както една частна болница. Друг е въпросът, че взимат и пари по клинична пътека. Мой познат беше опериран там за друго нещо и пак така по клинична пътека, но платиха 200 лв. Мисля, че това е сума по-скоро за екипа, а не за самата операция. Whistling

# 174
Здравейте, бих искала да ви помоля за съвет че нещо не разбирам, а чак на 22ри ще ходя на преглед. Та ходих при докрот Ганчева и ми каза че имам раничка на шийката и не било нищо притеснително, а сега си взех резултата от цитонамазката и е между 2 и 3 и съм объркана защото при вас съм чела че не може да е между две групи. много ще съм ви благодарна, ако ми дадете някакъв съвет и тази раничка гори ли се какво се прави ?

# 175
Привет момичета   bouquet  през януари направих лазервапоризация в Токуда и сега въоръжаена с търпение чакам контролния преглед .

# 176
Все тая, момичета - пари се изкарват само здраве да е. Аз бях сега при Ганчева и говорихме доста. LEEP ще бъде на 27,02 по първоначален план, в същия ден на място вече се прави ПКК и се посещава кардиолог. 5 дни преди датата се ходи в лаборатория за тестове за анестетици. И това е. Стои се до 14 часа или до следващия ден ако има силно кървене. Споделих на Ганчева моите притеснения за упойките, кръвоизливите, резултатите и тя попита "Това в интернет ли го чете?" Викам - да  Mr. Green Тя каза - Спри да четеш и ми се обади на 21-ви до доуточним точната дата, че за беля пък тоя месец цикъла няма да дойде на 29 дни  Rolling Eyes И така. Ще споделя по-нататък след манипулациите какво точно ми се случи. А до тогава - следя ви всеки ден по 3 пъти и ще наблюдавам форума  smile3533 smile3558

# 177
nefertari30 едва ли е нужно да четеш в интернет, за да имаш притеснения за упойката и резултата след конизацията Whistling Нормално е в болницата да си направят всичките изследвания. Не го мисли, всичко ще е наред.

iava дано всичко да е наред при контролния преглед. Peace

Mira_89 понякога излизат такива резултати между две групи, което все пак е сигнал да се направят и допълнителни изследвания и прегледи като биопсия примерно ако нямаш преди това.

# 178
  • София
Нефертари,дишай спокойни и мисли позитивно пък ще видиш,че всичко ще е наред!  Hug
5 дни преди датата се ходи в лаборатория за тестове за анестетици? хм.... не ми каза такова нещо но моето е далечно за през март и вероятно ще ми го каже при следващия  ни преглед и микробиология Rolling Eyes На мен също ми каза,че се седи няколко часа след интервенцията и ако всичко е ок още на същия ден си тръгвам като ще бъда приета предния ден Simple Smile
Аз се ядосвам за моя цикъл много сега,че трябваше да дойде преди 5.6 дни ,а още нищо.....

Iava,всичко ще е наред!  Praynig Hug

# 179
besty мерси за биопсия нямам, тя май ми спомена че ще я горим раничката.

Общи условия

Активация на акаунт