Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота!! Тема 26

• 59 794
  • 839
  •   1
Отговори
# 750
Къде ли изчезна калинка-малинка  newsm78

# 751
Gesika, извинявам се, ако така е прозвучало, но никого не поучавам, опитвам се само да помогна с моя за съжаление горчив опит. За съжаление от бързане и неинформиране навреме, направих това. Не искам да говоря с имена, имам лични причини за това точно в този момент, моля ви не ме упреквайте. Хванах се, като удавник за сламка за тази процедура като по не иванзивна. За съжаление започнах да чета след това. Надявам се и се моля само следващата процедура да е успешна. За всеки един от докторите, които споменавате се чака с месеци, а аз вече нямам време да чакам. В Св. Марина ми отговориха след май месец и нямало шанс по-рано.

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 13:38 от malinka_kalinka

# 752
  • София
Gesika, извинявам се, ако така е прозвучало, но никого не поучавам, опитвам се само да помогна с моя за съжаление горчив опит. За съжаление от бързане и неинформиране навреме, направих това. Не искам да говоря с имена, имам лични причини за това, може би след време ще пиша. Хванах се, като удавник за сламка за тази процедура като по не иванзивна. За съжаление започнах да чета след това. Надявам се и се моля само следващата процедура да е успешна. За всеки един от докторите, които споменавате се чака с месеци, а аз вече нямам време да чакам.

В  предишни постове  друго  казваш ?  Rolling Eyes

Цитат
Принципно за цялата тази история с клетките, макар и да взех грешното решение за процедура, много ми помогна форума на inspire.com относно какви добавки, храни, линкове и книги да чета. За съжаление много късно започнах да чета и събирам информация, едва седмица преди процедурата, макар че цитонамазката ми не беше много добра още преди година... и ако тогава бях отделила тези два месеца да събирам инофрмация и да чета, то може би нямаше и да стигна и до тия неща. Събрах във файл с три страници линкове и информация и препоръки и го следвах... ама каква файда като стигнах до тук ...а и пак пропуших от нерви и оставих и диети и препоръки и медитации и книги...

Лично на мен  ми прави впечатление  -разпокъсана и  несъвпадаща  информация ....... 

Как  се  разбра  ,че  ЦИН  2  е  стигнала навътре в канала  ,та канала е горен  до  горе ?  newsm78   Никъде не  споменаваш  да е правено  цервикално  абразио ,за да има  ясен  резултат ? Споменаваш само за някаква  биопсия,но неясно от къде  и че  проф. Карагьозов  искал да мине време от нея  ...... Пишеш   за  четири  цитонамазки  -три  ,от които  3 А  гр .  ,  а  другата І гр.  от  цитолог  Коева от Онкологията  . Да  ,  обаче Коева не  е  в Онкологията  , а  в  Диспансера  в  Младост.  Thinking

Няколко пъти  и  други момичета тук  ти казаха  ,че  това състояние  би  следвало да се  води  като спешен случай  и да не се  налага  да чакаш с  месеци  ,но като гледам  няма реакция  от твоя  страна ?  Защо ли  ?  newsm78

Ще  ти препоръчам  да  отидеш да се  консултираш и прегледаш при доц. Дянкова  от Онкологията в Дървеница . В частния  й  кабинет  ,дори да отидеш  без  записване  ще те  вземе на момента .  Не  вярвам, при описаната от теб ситуация  да  остане равнодушна  и да не обърне внимание . Peace

Освен това  ,ако  отидеш в Онкологията ,при който  и да е  от лекарите на кабинет по график - Кюркчиева , Костова ,Ангелов, Динева , Каменов ,Стоянов , Меламед , дори  и  при самата  завеждаща  доц. Чакалова  -мисля  ,че всички ще  обърнат внимание  и ще  вземат мерки без да те бавят !

# 753
И аз не си преддставям как със запушен канал някой ще те накара да чакаш 5 месеца, нещо не ми изглежда логично това. Също ми е странно 4 гинеколога да не видят запушен канал особено след молба от твоя страна, или са някакви селски гинеколози или просто не виждам логика...

# 754
malinka_kalinka, влизам с препоръка да отидеш спешно при Дянкова, но виждам, че Джеси вече ти е препоръчала. Дянкова работи и в събота следобед! Обади се на телефона от първа страница и обясни на сестрата за какво става въпрос. Сигурна съм, че ще те приеме. Дори и да не се обадиш, отиди и чакай, няма да те върне. Не знам, как в подобно състояние чакаш и при какви лекари ходиш и те са спокойни. Стискам ти палци! Обади се!!! Praynig

Аз да се похваля от последната цитонамазка и колпоскоп - Пап 1 и чист колпоскоп. За ваксината се оставих да бъда убедена от доцентката.

# 755
Лили,браво!ПОжелавам на всички такива резултати!!! Hug

Аз съм на 3.04. на лекар,надявам се и при мен всичко да е наред.

# 756
ДХЗ, благодаря! Hug И при теб всичко ще е наред! Стискам палци! Praynig

malinka_kalinka, още нещо си мисля. Поне лекарства за спиране на менструацията не ти ли изписаха? Какво става в противен случай!? Ще си натровиш организма! Страх ме е, като гледам, какви лекари имаме. Пиши, какво става! Обади ли се?

# 757
Моето време наближава и усещам как примката се затяга.Благодаря ви за подкрепата и за молитвите , сигурна съм че ще са от огромна полза.Димани -пожелавам ти весел празник и дано денят да е добър и за мен.
Момечата , днес ми е 25-ти ден след конизацията и все още имам жълтеникаво течение -сутринта като станах от леглото дори усетих как изтече от мен.Така или иначе в понедник отивам тъй че ще тече , ще тече колко ще тече.
Тази вечер си мислех да пробвам с едно леко сексче -не знам дали е редно и сякаш ме е страх , но след това още поне месец/ако всичко е наред /.Оня ден мъжът ми ме попита -"Няма ли някакво хапче за мен за подтискане на либидото , че вече те сънувам" Simple Smile
Ще пиша веднага щом е възможно.  bouquet

# 758
Gesika на мен цялата история също ми е много заплетена и аз бях разбрала, че е правена конизация. Явно не съм разбрала правилно и това, което е направено е ужасно.

malinka_kalinka Не мога да взема отношение повече оттук нататък, защото не съм запозната, но не виждам никаква нормална причина да не узнаем имената на лекарите; в крайна сметка, те едва ли четат тук и никой не си пише истинското име. Дано жената приеме съвета ти и се срещне с Дянкова, която да реши проблема й независимо какво точно се е случило, тъй като има много неясноти.

zizivoli щом мъжът ти сънува теб, а не някоя друга - всичко е супер! Wink При положение, че организма ти се чисти още, не съм убедена, че е много удачно това, което искаш да направиш, но ти си преценяваш. В тази ситуация, ти с потърпевшата така, че мъжа ти ще потърпи Wink

Lili... браво за перфектния резултат! Peace

# 759
ИСКАМ да добавя нещо по темата за Токуда, когато отидох на 28 януари за резлутат от цитонамазка без час,  а само с уговорката от преди 2 седмици преди датата за резултатите. Така излезе  акушерката с листа връчи ми го каза 2 група си и да дойда когато трябва и това беше. Възмутена съм че доктора не погледна че имам левкоцити, които значат евентуално възпаление и да ми каже - Ако искаш дай да пусенм МБ за всеки случай, но нямаше нищо такова. Апприл месец дано успея , Беше доста категоричен че нямам раничка въпреки чеп още 3ма преди него заедно с моята Аг са я видели и на колпоскоп и с просто око , но каквото било било...

# 760
  • Wolwedans
И аз да се отчета, LBS -то в Геника ми излезе 2B. При колпоскопията преди 3 дни също нямаше атипизъм и незрялост и при 2-те проби. Имам 6 мес. да си отдъхна и после пак с мъките. При предното изследване преди 5 мес. бях 3А, тогава правих и типизиране с положителен резултат за ЧПВ 58,а пък преди 1 г. отново 3А на конвенционална намазка, след това последва колпоскопия с прицелна биопсия- от биопсията излезе възпалително папиларно ерозио. Правих и сепарирано абразио, резултата от цервикално абразио- части от ендоцервикален полип с възпалителни промени, не се споменаваше ЦИН... newsm78
Всички, с които се консултирах тогава смятаха, че не съм за конизация, сега пак така твърдят, защото резултата ми бил 2-ра група и то на течно-базирана цитология... Но на мен изобщо не ми е спокойно... Даже си мисля на есен сама да си организирам едно LEEP. Ох защо съм психясала токова, защо ми е трудно да вярвам и да мисля позитивно Embarassed
zizivoli, направо ти се възхищавам! Ти си страшно смело момиче! Аз от най-малкото неблагополучие унивам, вкарвам се във филми, и разбира се спирам секса Laughing Стискам палци всичко да мине леко и по вода и за теб и за доктора. Имам за жалост доста личен опит- 2 коремни операции и една гръдна и наистина е тежко, няма да те лъжа. Когато те боли ще им искаш да ти слагат обезболяващи, дори и да отказват- настоявай, за 3 дни наркоман не се става. Зора са първите 48 часа. Стани колкото се може по-рано, ранното раздвижване ще ти помогне да се възстановиш по-бързо.   Hug Hug Hug

# 761
malinka_kalinka,
И аз съм меко казано озадачена, че при изменение, и то втора степен, в канала са те горили. Не знам що за решение е това от страна на лекаря, но станалото станало.
За мен необяснимото е, че няма лекар, който да те приеме. Ще прозвучи грозно, защото е на твой гръб, но ти си медицинско предизвикателство. Лекарите с академични амбиции като Горчев и пр. би трябвало да се избиват за такива случаи. Нали на базата на това си пишат научните трудове и после се бият в гърдите: "Първият случай на..." И в този ред на мисли Майчин дом също вероятно е решение.
Виж статията:
Скрит текст:

# 762
  • София
malinka_kalinka,

За мен необяснимото е, че няма лекар, който да те приеме.. Ще прозвучи грозно, защото е на твой гръб, но ти си медицинско предизвикателство. Лекарите с академични амбиции като Горчев и пр. би трябвало да се избиват за такива случаи. Нали на базата на това си пишат научните трудове и после се бият в гърдите: "Първият случай на..." И в този ред на мисли Майчин дом също вероятно е решение.

lia_st,  Абсолютно съм  съгласна с теб !  Peace

Някой  обаче задава ли си  въпроса  -дали  наистина няма  лекар  ,който да я приеме  и  реши проблема или  има  нещо  друго ?  Thinking newsm78

# 763
  • София
А има ли тук дами с по-богат опит в лечението на HPV с имуностимулатори? Например Изопренозин, Кориолус, някакви методи на народната медицина?

# 764
А има ли тук дами с по-богат опит в лечението на HPV с имуностимулатори? Например Изопренозин, Кориолус, някакви методи на народната медицина?

Методи от народната медицина не съм пробвала, пила съм Кориолус около 6 месеца тъй като имах положителен тип 16, юни 2012 бях планувала обгаряне на шийката но в последстиве тук в тази тема и в миналата има това което се случи при мен.

Общи условия

Активация на акаунт