"Каним ви на гости, но не у дома!"

• 48 802
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна/Лондон

Не обичам да каня и да ходя на гости, предпочитам в заведение. Така най-лесно натискам Х в горния десен ъгъл.
Ейц, страшен лаф! Сериозно.

# 646
Каним гости у дома,да и по ресторанти излизаме.
Дори лятото ,често вкъщи е като хан.
Имаме много приятели-правим често барбекюта, или просто се събираме и поръчваме пица.
Често готвим заедно.Готино е.Обичам.

# 647
Самотници сме и харесваме главно собствената си компания.

С тоя тон, дето го държиш, и с абсурдното ти самочувствие, пак се радвай че и за пет-шест пъти се прежалват хората да ти гостуват... Явно е заради яденето и пиенето.

# 648
  • София
Впечатляващо включване от Валентина, остави ни да и́ дишаме праха. Simple Smile

# 649

Като започнах да си представям каква дейсност се извършва в нейната кухня за нула време и се задъхах. Ама така е, като не съм сръчна Embarassed Sunglasses

# 650
Днес си посрещнах гостите с една простичка баница  Flutter Те пък донесоха кекс с вишни.
Добре си изкарахме на скромната маса  Simple Smile

# 651
Самотници сме и харесваме главно собствената си компания.

С тоя тон, дето го държиш, и с абсурдното ти самочувствие, пак се радвай че и за пет-шест пъти се прежалват хората да ти гостуват... Явно е заради яденето и пиенето.

Имаше въпрос - отговорих. По темата.
Който го дразни самочувствието ми - бълва гущери и змии.
Аз отговорих подобаващо. Няма изненадани. Но има жадни за конфронтация.  Wink

Все пак благодаря за това, че си направи труда да ме анализираш.  Simple Smile

Само едно въпросче - защо да е абсурдно самочувствието ми? Не съм казала, че мога да летя или да се телепортирам. Това би било абсурдно, да!

Лято, просто подкрепих тезата на другите сръчни домакини с логическо обяснение КАК е възможно това.

Като започнах да си представям каква дейсност се извършва в нейната кухня за нула време и се задъхах. Ама така е, като не съм сръчна Embarassed Sunglasses

Всеки си има хоби(та). Едно от моите е готвенето. Затова споделих с такъв патос как се вихря в кухнята, но на някои консервативни дами им дойде в повече. Моето хоби ме ентусиазира. Грях ли е?

# 652
Днес си посрещнах гостите с една простичка баница  Flutter Те пък донесоха кекс с вишни.
Добре си изкарахме на скромната маса  Simple Smile

Добре, че не са се осмелили да донесат мърша.

# 653
А, щяха да си я ядат Simple Smile Аз не съм от тези, дето говорят, че другите ядат трупове  Grinning

# 654
  • Варна
Валентина007, твоите таланти оставят всички с ръце под клавиатурите.

# 655
Валентина007, твоите таланти оставят всички с ръце под клавиатурите.
Ако е комплимент - благодаря, приемам го.  Simple Smile

Ако е обида - не си ми вече интересна.  Wink

# 656
Ей ама не мирясахте със заяждането  Laughing Laughing Laughing
Всеки си готви, кани гости и яде както си иска...

# 657
Абе, то няма лошо, ама май първа Валентина говореше за ръце, заврени не знам къде. Когато на нея й отговориха в същия тон, обаче, не й хареса.

# 658
Не обичам да каня гости.
Мотиви:
-не обичам да готвя, а така се налага. Даже и готови неща да купиш, слугинажът + миенето на н брой посуда остава
-като си на заведение, можеш да си тръгнеш, когато решиш, а като приемаш гости, понякога хората не се сещат да си ходят. Не можеш и да ги изгониш.
Така че предпочитам неутрална територия.

на 1000 % подкрепям!

# 659
Жалко ми е как зрели жени разговарят по този начин. Както Валентина беше груба, така и Богинята доста пренебрежително говори за тези,които сигурно са опитвали само на леля Пенка гозбите ли беше,не помня точно. Сигурно преди да забогатее през новото време и тя е яла гозбичките на лелите си и е слагала салатата с тавата на масата,но сега вече за само за гурме  говорим. Знам от наблюдение ,че такива хвалби са характерни за хора,избиващи някакви комплекси. Само не ми се нахвърляйте, нямам желание за диалог. Просто не се сдържах.

Общи условия

Активация на акаунт