Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 394
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Ми напиши го по-просто: My order has not arrived! The final delivery date was 6.02.2013 пък дано разберат.

И номерът на поръчката попълни в задължителните полета в контакт формата (ако не си го сложила там).

# 676
  • София-Лагера
dalil моите са 35 номер.
Купувам на марката от години,за мен си отговарят съвсем точно.
Ако те устройва ,ще премеря 35 имам и 33 /ботуш/.

# 677
Ми напиши го по-просто: My order has not arrived! The final delivery date was 6.02.2013 пък дано разберат.

само това ли да им  пратя  което ти написа .. ох  вече не мога да мисля ...  блокирах  заради тях  #2gunfire

# 678
само това ли да им  пратя  което ти написа .. ох  вече не мога да мисля ...  блокирах  заради тях  #2gunfire
Само това! Боже, жена, толкова нерви хабиш тук, че се притеснявам за теб. Laughing

# 679
Само това! Боже, жена, толкова нерви хабиш тук, че се притеснявам за теб. Laughing

не са за мен обувките ...  поръчах 2 броя от този модел  за колегите на ММ  едните  пристигнаха миналата седмица а другите още го няма .. за това бера ядове  ..

# 680
dalil моите са 35 номер.
Купувам на марката от години,за мен си отговарят съвсем точно.
Ако те устройва ,ще премеря 35 имам и 33 /ботуш/.
Ок премери като имаш възможност за общото ни благо тук:) Аз нямам друга база за сравнение. Но в немския амазон както казах на повечето пише половин номер умалени.

# 681
  • Sofia
само това ли да им  пратя  което ти написа .. ох  вече не мога да мисля ...  блокирах  заради тях  #2gunfire

не са за мен обувките ...  поръчах 2 броя от този модел  за колегите на ММ  едните  пристигнаха миналата седмица а другите още го няма .. за това бера ядове  ..

Добре, ама не се ядосвай толкова, няма смисъл, ще дойдат - все пак тия хора не са съвсем без обувки, нали Peace Peace

Някой да може да измери стелка на затворена мъжка обувка Mjus 42 номер, ще бъда благодарна?

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 15:37 от Vesana

# 682
  • София
с какви карти имате направени успешни покупки от френското Джавари? Плащали ли сте с кредитна на ПИБ или Райфайзен?

Миналата седмица платих две поръчки от френското с кредитна Мастеркард на ПИБ Peace

# 683
бижу благодаря ти ..   bouquet това ми отговориха
Hello,

Thank you for having contacted Javari.fr to indicate us this problem.

It would seem that the delivery of your order 404-7634879-0211521 does not take place as expected. Your parcel should have been forwarded by ROYAL_LOW, however, it would seem that it was taken care by another carrier. I am not regrettably capable of supplying you with more ample information concerning this delivery for the moment.

Given the volume of parcel which we put back daily to our carriers, he can arrive in rare cases that it occurs. I am sincerely sorry about it.

It is possible that the carrier having taken care of your parcel delivers it to you, but that because of this setback, the initially planned delivery date is slightly modified. If you did not still receive your parcel on Thursday 14 february 2013 thank you for indicating it to us by clicking the link below.

# 684
с какви карти имате направени успешни покупки от френското Джавари? Плащали ли сте с кредитна на ПИБ или Райфайзен?

Миналата седмица платих две поръчки от френското с кредитна Мастеркард на ПИБ Peace
И моята е на ПИБ-виза.Досега с нея никъде не съм имала проблем(и други сайтове).
На мен ми е интересно,че не ми пратиха писмо,че плащането е осъществено.

# 685
Скрит текст:
Hello,

It would seem that the delivery of your order 404-7634879-0211521 does not take place as expected. Your parcel should have been forwarded by ROYAL_LOW, however, it would seem that it was taken care by another carrier. I am not regrettably capable of supplying you with more ample information concerning this delivery for the moment.

Given the volume of parcel which we put back daily to our carriers, he can arrive in rare cases that it occurs. I am sincerely sorry about it.

It is possible that the carrier having taken care of your parcel delivers it to you, but that because of this setback, the initially planned delivery date is slightly modified. If you did not still receive your parcel on Thursday 14 february 2013 thank you for indicating it to us by clicking the link below.
Ааа, видя ли колко лесно било! Колкото по-сложно им пишеш, толкова по-неразбираемо става. Затова ми се смеят тук, че съм с връзки. Laughing Не съм, просто кратко и ясно - на проблема.

# 686
  • Sofia
...

Бижу, Сабина, ще я снимам  Peace ...

ETO TUK качих - ботушите са тези G-star

# 687
Скрит текст:
Hello,

Ааа, видя ли колко лесно било! Колкото по-сложно им пишеш, толкова по-неразбираемо става. Затова ми се смеят тук, че съм с връзки. Laughing Не съм, просто кратко и ясно - на проблема.

да видим  кога ще дойдат и на 14 ако ги няма ми е чудно какво ще  направят

# 688
Аз уж си следя Бугатитата и гледам, че ДЧЛ ме пренасочват към БГ пощи. Може ли да са пратени по ДЧЛ, а да дойдат тук с пощите? Поне да знам къде да ги търся...
Хм, а тази от френското джавари я няма нийде из ДЧЛ  newsm78

Последна редакция: пн, 11 фев 2013, 15:48 от Анонимен

# 689
  • Златна Добруджа
Ell_ell, Bubchen, благодаря  Hug Ще ги изчакам до утре да опитат пак и да видя този път дали ще имам проблем. Ако ли не поне знам, че имам вариант  Peace

Общи условия

Активация на акаунт