Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 522
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • Pleven, Bulgaria
Снежи, ти пък.
Охххххх, тази Ханде, какви ги надроби. Разбрала не разбрала и си направи генерални изводи ми омота и Емир, и породи съмнения в него. Sick
Ханде какво очакваше, какво се учуди на реакцията на Емир.Не мога да повярвам,че е способна да нарани по този начин приятелите си.Пък и загрижена,че кърви #2gunfire
Как може за секунди Емир да се промени толкова.
Любов моя-Винаги.И след една добре изиграна маниполция -Проклети да сте.
И на него трябва да хвърли един бой не само на Ханде

# 181
ще ме наричаш ли винаги любов моя  Heart Eyes

Разбира се... Любов моя!  Joy Joy Joy

# 182
# 183
Полетяха, но се приземиха със страшна сила. Sick

# 184
Ех Емир, защо не попита, защо не пойска обяснение. Ех това Ханде, кралица е на интригите,
без да я интересуват последиците Емир, защо не попита, защо не пойска обяснение.   bash

# 185
Толкова те обичах, че дори не смеех да те докосна................

# 186

Охххххх, тази Ханде, какви ги надроби. Разбрала не разбрала и си направи генерални изводи ми омота и Емир, и породи съмнения в него. Sick
Как да не я обичаш Mr. Green
Направо, от обич ми идва да я стисна за вратлето, но лекинко. Joy

А на мен малко по-силно  Mr. Green

# 187
Ха наздрав...

Почват кавгите...нещо не ми се гледам май  newsm78

# 188
Ганушка, права си. И Емир е за бой, прибърза, но, че и Фери е кибретлийка, спор няма. Затова за мен са, търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.
В случая отстрани погледнато Фери и Корай бяха съмнителни и с нищо не опровергаха породилите се съмнения.
Думите на Емир когато се разделяха на фона на тази сърцераздирателна мелодия........... CryМного се натъжих, многооооо и се улавям, че отново изживявам всичко с ФЕмир. Sick

# 189
Аз съм пълен глупак. Ама наистина си глупак, и това ти е само вторият път, колко още ще изглупяваш и оставяш да те манипулира Хандето.  

# 190

Как да не я обичаш Mr. Green
Направо, от обич ми идва да я стисна за вратлето, но лекинко. Joy
А на мен малко по-силно  Mr. Green
Ама не много Mr. Green

Цитат
Ганушка, права си. И Емир е за бой, прибърза, но, че и Фери е кибретлийка, спор няма. Затова за мен са, търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.
В случая отстрани погледнато Фери и Корай бяха съмнителни и с нищо не опровергаха породилите се съмнения.
Peace

# 191

smile3501 Има и ФЕмирско клипче с песента... smile3501

# 192
Аз съм пълен глупак. Ама наистина си глупак, и това ти е само вторият път, колко още ще изглупяваш и оставяш да те манипулира Хандето.  
В случая не го съдя, защото всичко изглеждаше така както Ханде му го представи, а и той искаше да разговаря с Фериха, но покрай аборта на Гюндже тя не спря да го лъже и да го пренебрегва.
За мен вината е във Фериха с това криене за Гюндже, а вината на Емир е породена от нейната такава.

# 193
Момичетата само могат да си мечтаят за моя син Joy JoyКрасавеца  ми той Mr. Green

# 194
Как си хвалят децата...Халилудко мъж мечта... hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт