Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 580
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
Извинете, вече трудно влизам в темата, Cry заприличах на четворка тухла от толкова папане, но нали съм пощелива, ще си хапна та ако, ще да се пръсна по шевовете. Joy
Привет и на появилите се след мен. Hug
И да покараме кооооолееееело, Joy че да поизразходим калорийките. Laughing

# 421
  • в подножието на планината

Меги, Hug Вани,  bouquet littlexsecrets,   bouquet Наде, Hug

Докато се ровя из нета за това, онова и попаднах на ето този клип на Диди: http://vbox7.com/play:d106d6bf3e - как се млатят тея двамата само... Mr. Green

# 422

Докато се ровя из нета за това, онова и попаднах на ето този клип на Диди: http://vbox7.com/play:d106d6bf3e - как се млатят тея двамата само... Mr. Green
Красота Mr. Green  bouquet

Наде ама при нас е сняг какво колело Shocked

Аз отивам на планина Laughing

# 423
 smile3534 Рени, ама при нас не е сняг. Подкарвай колелото и НИ СЪ бой и да паднеш няма да е от високо. Joy
И аз искам на планина. Laughing
Звездеее, Hugохххх, как се биха двамата като петли. Joy

# 424
  • Някъде там
 Eхееее колко много сладки златни сте момичета  Grinning.Ама ако така продължавате ще се записваме на диетолози после  Mr. Green. На фона на тези сладки от мен имате питието Като ще се яде поне и да се пие  Hug

Благодаря Ви много за качените серийки довечера ги мятам  Heart Eyes

# 425
  • Някъде там
 Момичета имате ли проблем с епизодите на мен 27, 28 и т.н. не ми се отварят ползвам програма bsplayer.Някъде в предните страници бяхте споменали едни програми обаче немога да ги намеря  ooooh!.Може ли пак да ги кажете ???

# 426
Цитат
Биби Hugима ги по назад Peace

Hug Hug Hug Намерих ги

# 427
Релаксче,то хубаво да ви почерпя торта ма така и не се научих как да слагам като вашите картинки.... Embarassed

# 428
Уморена съм newsm45 ужасен ден беше днес , бабите взели пенсиите и пазарят ли пазарят...добре , че на прибиране ме чакаше милия пред вратата да ме подкрепи душевно Mr. Green

Взимам си душ и ще ви чета назад Hug

пс.За вампитата
Скрит текст:
Ленчето много заблудена милата , иска и се Деймън ама се прави на невинна Twisted Evil.Деймън само как реагира и видя сметката на брат й Laughing

# 429
  • Някъде там
Релаксче,то хубаво да ви почерпя торта ма така и не се научих как да слагам като вашите картинки.... Embarassed

Скрит текст:
Като пишеш отгоре имаш иконки B за наклонени и т.н. под тях имаш други иконки като втората е като картинка и като отидеш с мишката върху него ти показва вмъкване на изображение.Обаче преди това трябва да си качила снимка някъде аз например ги качвам в snimka.bg и като си отвориш снимката от този сайт натискаш десен бутон на мишката и най отдолу ти дава свойства и ти показва всички характеристики за снимка копираш от там само примерно ето това http://media.snimka.bg/s1/1703/029649355.jpg до jpg и след като го копираш избираш малката картинка от горните иконки и даваш paste на http://media.snimka.bg/s1/1703/029649355.jpg и публикуваш. Оххх дано съм била полезна  :hug

# 430
  • Стара Загора
Здравейте ФЕмирки   Hug

Къде мога да гледам епизодите от снощи, само да не е във videoclip  защото там, върви 4 минути спира и на никъде, край   Sad

Видях, тук епизодите, които са качили момичетата, но почват от 25, а снощи май трябваше да са 23 и 24, нали ?

Ще съм благодарна ако ми помогнете  Hug

# 431
Готова съм...мил мой Чаги обичам те многооо

Фери и Емир като вампита

# 432
Дени, преди бяха активни във фейс страницата, но сега проверих и не ми тръгват снощните епизоди, забиват.  Cry
Вие сега като изгледате епизодите, сигурно няма да ги гледате по бтв и няма да ги коментираме.  Rolling Eyes

# 433
 Вчерашните епизоди би трябвало скоро да бъдат качени във вибокс.  Peace

Heart Eyes

# 434
Намерих случайно статията,
Скрит текст:
в която пише, че Халил е убил и двете.
Feriha ve Zehra'yı tek bir kursunla öldüren Halil!

Общи условия

Активация на акаунт