Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 512
  • 757
  •   2
Отговори
# 510
# 511
# 512
# 513
# 514
Илди,Дзверче,  wavey wavey
Всички вампирясаха около мен...в темата,младежта у нас,колеги... #Crazy  Ето нещо са вас:http://twifun-bg.com/?p=121558
татарова Hug това е добро, благодая.  Heart Eyes

# 515
# 516
# 517
Тези двамата - Хазал и Чагатай или са много дорби актьори или наистина е имало някакви искри между тях..Само го вижте как я целува - сбърчва вежди,така сякаш е жадувал безкрайно точно този момент да я целуне, да я докосне,как й гали нежно косата..такава близост и страст..ами тези думи,които й каза вчера - че е била толкова специална,че дори се е страхувал да я целуне..и тази сълза,която се отрони..Божеее настръхнах и плаках..Каква любов..Дай Боже всекиму.. Heart Eyes

Аз малко се зомбирах от тези епизоди и ме обзе един мисловен процес. Разгледах малко снимки в нета на Чаги и Хазал и да си призная честно имат супер малко снимки заедно. И двамата имат много снимки с почти всички други актьори от сериала, но не и един с друг. Или наистина е имало нещо между тях ( поне така ми се иска да е) и са крили усърдно, а след това нещата са се прецакали или не са се разбирали и са супер добри актьори, щото наистина има страшна химия между тях в сериала.   Joy
какво други може да прави човек в 1:30 часа през нощта, освен да разсъждава върху отношенията между Хазал И чаги newsm78

# 518
Тези двамата - Хазал и Чагатай или са много дорби актьори или наистина е имало някакви искри между тях..Само го вижте как я целува - сбърчва вежди,така сякаш е жадувал безкрайно точно този момент да я целуне, да я докосне,как й гали нежно косата..такава близост и страст..ами тези думи,които й каза вчера - че е била толкова специална,че дори се е страхувал да я целуне..и тази сълза,която се отрони..Божеее настръхнах и плаках..Каква любов..Дай Боже всекиму.. Heart Eyes

Аз малко се зомбирах от тези епизоди и ме обзе един мисловен процес. Разгледах малко снимки в нета на Чаги и Хазал и да си призная честно имат супер малко снимки заедно. И двамата имат много снимки с почти всички други актьори от сериала, но не и един с друг. Или наистина е имало нещо между тях ( поне така ми се иска да е) и са крили усърдно, а след това нещата са се прецакали или не са се разбирали и са супер добри актьори, щото наистина има страшна химия между тях в сериала.   Joy
какво други може да прави човек в 1:30 часа през нощта, освен да разсъждава върху отношенията между Хазал И чаги newsm78
Да спи например ама малко трудно докато си под Фемирската хипноза ще е така после ще ти мине аз навремето си лягах и ставах с Фемир ама сега си лягам сама и се събуждам сама  hahaha hahaha

# 519
Аз обаче съм попреспала,ама вече си лягам...
Лека на още будните!Дидка,целивки!

А той сънува ФЕРИ! txtloves

# 520
Ирка никой не знае какво е било докато са снимали а по вероятно да имат снимки заедно ама да не са ги качили тъй като не са и длъжни. А и никой не може да каже какво им е в сърцата.Другото което е всички тези сцени в серияла са ги изживели по един или друг начин.Не им е било лесно съм сигурна . А и да изиграе една роля  трябва да се въплати в героя който трябва да играе.

Да права си !  Peace Толкова силна химия има между тях че няма човек който погледне филма и да не се е пристрастил едва ли не към него Simple Smile Когато го гледах по турската всички приятели ми казваха ти акъл нямаш  #2gunfire обаче от както го пуснаха всички ме питат е защо сега се скараха е кога ще се сдобрят.... мисълта ми е че наистина са много силна двойка и влизат наистина в роли..а дали е било истинско...дано...  newsm78 newsm78 newsm78

# 521
Аз от скоро го гледам колко скоро сигурно 4-5 месеца същност след като няколко пъти пускаха реклама по бтв за войо че ще го дават бях гледала кои участват.И вяно е моите приятели същото казваха ама сега го гледат.Лека от мен и да сънувате само хубави неща.

# 522
Добро утро..диването ме събуди рано и разбира се съм веднага на вълна фемир..наистина никой не знае какво е било между Х.и Ч.може да са били заедно, а може и още да са и да го крият умело,за да не се развали връзката им от хорското внимание..а може и нищо да няма между тях,да са просто колеги,които работят чудесно в екип..хаха..само те си знаят..каквито и да са им отношенията - важното е ,че ни показаха какво е любов и ни накараха да гои обикнем

# 523
  • София
Скрит текст:
Значи по нататък Джансу ще прави мръсотии на Фериха  Thinking

# 524
Добро утро!  Hug  Hug

Страхотни клипчета от снощи newsm10
Сега ,след като ги гледах, още от сутринта ще съм на Фемирска вълна  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт