Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 472
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
Скрит текст:
Гледах някаква бъдеща сватба на Емир, но не беше с Фериа
Скрит текст:
Гледала си друга сигурно, защото освен за Фери и то два пъти, за друга не се е женил. Сгоди се за една негова бивша по стечение на обстоятелствата, но до сватба не се стигна.

# 241
Добре тогава да внеса романтика.
Скрит текст:
Фериха се прибира в тях след откриването на клуба.Но не издържа и се качва в апартамента на Емир и тъкмо ще звъни и той отваря.Кания в тях тоест и в нейния дом.
Ф-Виж Емир аз не исках да те нараня просто беше станало прекалено късно, а и не исках да ме виждаш по онзи грозен начин.
Е-Фериха...аз направех една глупост,която незнам дали ще ми простиш...
Ф-Емир аз....аз...знаеш ле колко исках да се върна в нашият дом,но той сега е само твой...
Е-Фериха това е и твой дом и винаги ще бъде...Запомни.
Емир целува страстно Фериха. Водия в спалнята им.Събуждат се сутрента и си казват.
Ф-Обичам те повече от всичко.
Е-Не е вярно аз те обичам повече от всичко и всички.
Ф-Искам да си до мен винаги.
Е-Обещавам че повече няма да те оставя и ще те защитавам от всички и от всичко.
Ф-Емир...аз....аз знам за теб и Гюнеш и за играта и всичко.
Е-Аз съжалявам че ти изневерих обещавам че ще направя всичко възможно да ти се раванширам.
Ф-Ти вече го направи като ми прости и за това че ми каза че ме обичаш. И че отново мога да съм в този дом тук с теб.
Е-Обичам те....обичам те....обичам те.
Ф-Знаеш ли и аз те обичам много много...
Фериха отиде да се изкъпи а Емир направи закуската. Закусиха заедно.
Ф-Аз трябва да отида в хотела и да подготвя всичко в клуба.
Е-До дойда с теб.
Ф-Може да ме закараш и после отивай в твоя клуб тъй като трябва да оправиш нещата там.
Е-А не може ли да отидем 1 в моя клуб и после в хотела.
Ф-Ами не знам....аз си мислех...ами добре.
И така двамата отиват в клуба на Емир и Корай там срещат и Джан.
Ф-Здравей Джан.
Е-Здравей.
ДЖ-Здравейте и на двамата и добре дошли.Радвам се че сте заедно отново.
Ф-Мерси. Ние двамата разделени не можем.
Емир се усмихва сладко сладко.Фериха също. В този момент идва Гюнеш.
Ф- Ти каква работа търсиш тук.
Г-Ами ти.
Ф-Аз ли...аз си имам съпруг който ме обича много.И внимавай много защото Явуз може да реши да дойде.
Е-Фериха стига.
Ф-Добре. Емир трябва тръгвам.
Е-Да те закарам ли.
Ф-Не няма нужда.
ДЖ-Аз мога да я закарам с твойта кола Емир.
Е-Добре.
И двете тръгват.
Ф-Имам молба.Искам когато Явуз или Гюнеш са при Емир да ме уведомиш.
ДЖ-Добре.
Джан оставя Фериха. Тя си започва работата и приключва навреме и тъкмо да се обади на Емир,Корай и звъни да и каже че Явуз е при Емир.Фериха веднага отива там.
Ф-Явуз СТИГА.СПРЕТЕ С ТАЗИ ВОЙНА. На Емир му е амбиция,гняв,болка и отмъщение. А ти Явуз не спираш никога дора ако трябва да отсъпиш и да дадеш бяло знаме. Икакво ще го убиш или пребиеш и какво ще постигнеш нищо освен ,че аз да искам дай остана мъртва.Това ли искате всички преди години говорихме с теб Явуз оказа се че моето е било недоразомение.
Е-Фериха стига не говори нищо.
Я-Знаеш ли Емир Сарафоул жена ти е права и винаги е била.Вслушвай се.На мен ми е трудно в момента но трябва да го направя.Веднъж преди време едно младо и умно момиче ми каза не го закачай за това ще кажа и направя следното. ЕМИР САРАФОУЛ приемаш ли да стиснеш ръка и да простиш за това което стана.
Ф-Емир хайде де.
Е-Добре но това е заради Ферих.
Ф-А и Явуз дръж сестра си далеч от Емир.
Я-За това нямай грижи.
И така заживели щастливо дори след около 1 година и 6 месеца имали и една малко сладурче.
И накрая Любовта е посилна от всички и всичко.От там където е започнала там и ще завърше.
Емир И Фериха са в парка и си говорят за началото и това какво са постигна ли и еди последен въпрос.
Ф-С мен ли си....
Е-С теб съм....  
Супер  bouquetпо бърза си от тв-то Laughing

# 242
Брей,20 епизода,какво ли толкова има да се случва?Тая гадната Хандее пълна скръб е... #Cussing out Колкото до родителите на Фери,не ми се ще да мисля,че всеки втори човек в Турция в реалния живот може да е толкова назадничав и ограничен Confused

# 243
Май момичетата от темата пишещи сценария, трябваше да са сценаристки.

# 244
Брей,20 епизода,какво ли толкова има да се случва?Тая гадната Хандее пълна скръб е... #Cussing out Колкото до родителите на Фери,не ми се ще да мисля,че всеки втори човек в Турция в реалния живот може да е толкова назадничав и ограничен Confused
Скрит текст:
Много неща, ще се гонят и няма да се хващат, ще сгодят Фери, ще катастрофира Емир с Ханде и т.н.

# 245
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=425567970855483&set= … ype=1&theater
Момичета,имам нужда от помощ.Вече ми се привиждат Фериха и Емир навсякъде та това Хазал ли е?Много ми заприлича на нея в очите,но не съм сигурна...

# 246
Май момичетата от темата пишещи сценария, трябваше да са сценаристки.
smile3521

Скрит текст:
Хасрет и Мурат почнаха да си правят нарочно Joy

# 247
мога да кажа,че ако всичко беше без голямото гонене и бяха все заедно нямаше да е интересно,а точно това беше интересното от филма ...малко моменти бяха заедно,но какви моменти  Heart Eyes

# 248

мога да кажа,че ако всичко беше без голямото гонене и бяха все заедно нямаше да е интересно,а точно това беше интересното от филма ...малко моменти бяха заедно,но какви моменти  Heart Eyes

Според мен е тя.  Peace

# 249
Да,натрисат и тоя откачен сектант,който накрая ще гръмне не само нея,ами и майка и  Confused

# 250
Момичета,имам нужда от помощ.Вече ми се привиждат Фериха и Емир навсякъде та това Хазал ли е?Много ми заприлича на нея в очите,но не съм сигурна...
Тя е.

# 251
Тя е Peace

# 252
Ще има кавги,сдобрявания,гонене,бягане,нараняване другия,нараняване взаимно.

# 253

Да,натрисат и тоя откачен сектант,който накрая ще гръмне не само нея,ами и майка и  Confused
HugАаааа за Халилчо само хубаво Mr. Green Joy

Ето я Heart Eyes

# 254
тя е мила тя е

Общи условия

Активация на акаунт