Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 400
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
Цитат
Дай 5 лв на JANILINA са

За феновете не може ли безплатно?
newsm26
Joy JoyЧерпи една торта Hug

# 301
Евита,
Скрит текст:
След като стана вампир,Елена в нея се засилиха чувствата и тя разбра,че като вампир обича Деумън,а като човек Стефан.Докато не се стигна до разяснението,че щом Деймън я е превърнал във вампир тя му е подчинена и за това го обича,въпреки,че тя твърди,че наистина го обича без да му е подчинена.Имаше някаква връзка с това,че в самото начало тя първо среща Демън и се влюбила в него,но той и въздействал да забрави всичко и в един момент се появява Стефан и тя се влюбва в него.Малко е завъртяна историята,защото според мен все още има чувства към Стефан,но и Деймън не и е безразличен.Нека се включат и другите  момичета.Може аз да не съм разбрала правилно,но го гледам от 1 сезон та до момента.

Скрит текст:
Тя наистина първо среща Деимън, но той и въздейства да забрави, това тя си го спомни след като се превърна във вампир. Също си спомни и как той и каза че я обича, но не може да бъде такъв егоист и че брат му е по-добрият за нея. А за това че тя е един вид обвързана с този който я е превърнал, Деимън и Стефан отидоха при една вещица, за да развали тази връзка, а тя им каза че няма такова нещо, тя или чувства нещо към негó или не. В общи линии е това.

# 302
Евита,
Скрит текст:
След като стана вампир,Елена в нея се засилиха чувствата и тя разбра,че като вампир обича Деумън,а като човек Стефан.Докато не се стигна до разяснението,че щом Деймън я е превърнал във вампир тя му е подчинена и за това го обича,въпреки,че тя твърди,че наистина го обича без да му е подчинена.Имаше някаква връзка с това,че в самото начало тя първо среща Демън и се влюбила в него,но той и въздействал да забрави всичко и в един момент се появява Стефан и тя се влюбва в него.Малко е завъртяна историята,защото според мен все още има чувства към Стефан,но и Деймън не и е безразличен.Нека се включат и другите  момичета.Може аз да не съм разбрала правилно,но го гледам от 1 сезон та до момента.

Мерси много Hug
Ей туй е то , чоплят си семки и не им пука

Този Чаги...голямо усмихване винаги

Ех ех прически му правят

Опа късна закуска...а уж ядял здравословно

Не знам за вас ама на мен ми в мн сладък по къси панталони

# 303
Евитa-въх.........внимание внимание.....вече е късно,няма връщане назад,давай го ЕМКО

# 304
Ей нямате милост, може ли такава красота по- това време, то ми е ясно на къде ще ми избие съня.  Embarassed

# 305
# 306
Това е сникааааа hahaha

А не си го давам Емко ще има бой , който го пипне

Ей тука пак не го познах hahaha

Момичета лека, че стана късно , а сутрината ще ставам в 5 Tired обичам ви

# 307
ето това е Клоди,
Скрит текст:
  Heart Eyes

# 308
ето това е Клоди,
Скрит текст:
  Heart Eyes
newsm10 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes С риск да ти се появи още една бръчка на челото Joy Joy

# 309
Евита  Hug лека и сладки сънища  Mr. Green

# 310
ето това е Клоди,
Скрит текст:
  Heart Eyes

Релаксче  Praynig ще ме извиниш, ама не се сдържах и надникна, направо ми спря дъха.

# 311
Ааа, Рени!!!
 no
noТорта по това време? nono
Мисли за елегантността.

# 312
Евита  Hug лека и сладки сънища  Mr. Green
Ако може да заспи Mr. Green

# 313
Е пак сме на тема вампири и Емко.Направо на снимките ми потекоха лигите а що се отнася до колите дето само ги сминят мерцедеса е най най.

# 314
ето това е Клоди,
Скрит текст:
  Heart Eyes

Релаксче  Praynig ще ме извиниш, ама не се сдържах и надникна, направо ми спря дъха.
 Hug
Скрит текст:
Нинчето, ще ме извинява,ама ще го крада  Joy

Общи условия

Активация на акаунт