Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 568
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
  • Някъде там
 Оххх всички серии които са формат mp4 с нищо не ми ги отваря нито с МКплейър нито със БСплейър

абе с никаква програма някой ако е имал същия проблем нека сподели как се е оправил  Praynig  Praynig 

# 451
Искам само да попитам в сериите качени във войо Емир разбира ли за произхода на Фериха?

# 452
Искам само да попитам в сериите качени във войо Емир разбира ли за произхода на Фериха?
Не, лъжите й продължават и във втория сезон до края на 27 оригинална серия.
Ето, това е момента на истината.
Скрит текст:
Фери-Има ли боклук?
Джансу-Има, разбира се. Минутка.
Емир-Фериха…
Джансу-Фериха….Днес е щастливият ти ден. Боклука не е много. Ааа, Емир се отби. Когато ми каза, че сте приятели, аз се обадих долу, но…никой не отговори. Така или иначе си тук  да събереш боклука…и се видяхте. Казах ти. Днес е щастливият ти ден.
Фери-Щях да ти кажа…Емир, почакай…Ще ти обясня. Почакай! Емир, моля те! Изслушай ме!
Емир-Какво трябва да слушам, Фериха? Що за безумие (лудост) е това? Мислех си, че този дом е твой, но не е. Каза ми, че ти е майка, но не е. Остави!
Фери-Емир, моля те, ще ти обясня. Емир, моля те почакай. Емир, моля те, изслушай ме.
Емир-Какво, ще ми обясниш, ааа. Обяснявай! Нищо не може да кажеш! Виж!
Фери-Емир, ще ти обясня.

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 20:26 от Neidjal

# 453
Оххх всички серии които са формат mp4 с нищо не ми ги отваря нито с МКплейър нито със БСплейър

абе с никаква програма някой ако е имал същия проблем нека сподели как се е оправил  Praynig  Praynig 
със медиаплеар калсик отваря

# 454
Не, лъжите й продължават и във втория сезон до края на 27 оригинална серия.
Ето, това е момента на истината.
Скрит текст:
Фери-Има ли боклук?
Джансу-Има, разбира се. Минутка.
Емир-Фериха…
Джансу-Фериха….Днес е щастливият ти ден. Боклука не е много. Ааа, Емир се отби. Когато ми каза, че сте приятели, аз се обадих долу, но…никой не отговори. Така или иначе си тук  да събереш боклука…и се видяхте. Казах ти. Днес е щастливият ти ден.
Фери-Щях да ти кажа…Емир, почакай…Ще ти обясня. Почакай! Емир, моля те! Изслушай ме!
Емир-Какво трябва да слушам, Фериха? Що за безумие (лудост) е това? Мислех си, че този дом е твой, но не е. Каза ми, че ти е майка, но не е. Остави!
Фери-Емир, моля те, ще ти обясня. Емир, моля те почакай. Емир, моля те, изслушай ме.
Емир-Какво, ще ми обясниш, ааа. Обяснявай! Нищо не може да кажеш! Виж!
Фери-Емир, ще ти обясня.

офф когато емир нау4и за нея по този на4ин направо исках да умра имах 4увството 4е мен ме разкриха  Joy

# 455
Mилото дете , как се радва само  Mr. Green

# 456
  • au bout du monde
На лъжата краката са къси Peace

Не съм гледала последните 2 епизода, ще наваксам с тях. Заслужена почивка ми се полага. Успях да си взема всички изпити с отличен  Laughing  Много съм радостна днес Party

Да ви почерпя Hug

Скрит текст:

# 457
Привет стари и нови ФЕмирки, желая Ви разкошна вечер!  Hug

Поздравявам Ви с един от моите любимци (в клипа участва и Жени Калканджиева) http://vbox7.com/play:eb9062c7   bouquet

# 458
1-ва част на 22-ри епизод.
http://vbox7.com/play:03f59f0527

2-ра част на 22-ри епизод.
http://vbox7.com/play:9127b0b416

1-ва част на 23-ти епизод.
http://vbox7.com/play:08952c6ad2

# 459
Как сте Фемирки.Пожелавам ви хубава и приятна вечер.

# 460
Здравейте момичета  Hug Hug Hug идвам да ви се похваля че сесията мина успешно с 6:00  Peace Благодаря за подкрепата
        Сега вече е време за почивка  smile3508 smile3508 smile3508

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 21:58 от irkataaa

# 461
Ирка,браво  Hug
Скрит текст:

# 462
Рени   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Милички и аз да се появя в края на темата първо да благодаря за колажи клипове и тн нататък поздрави торти сладки  Hug
Добре дошли на новите девойки в темичката ни надявам се да си прекарате хубаво сред нас.
Релакс знам си че съм майстор уникална си  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 463
Диди, Hug мерси  за дрешката   bouquet  майсторка си ми виж се тебе ква си убава  Hug

# 464
Ирка,  Hug поздравления.   Няма ли да ни почерпиш?  Hug
Диди, Релакс,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт