Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 26 ~

• 49 550
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Привет и от мен!Няма да ви изброявам,за дз не изпусна някого...целувки!  smile3528
Ирка,поздравления!  smile3501
Миленче,честита нова дрешка!Май познавам моделиерката ти...и аз ходя при нея,а пък и това е най-заклетата Серенайка,която познавам...супер си!  smile3508
Дидкааа   Kissing Heart Two Hearts  Kissing Heart
За вас ФЕмирки!

# 466
Диди, Hug мерси  за дрешката   bouquet  майсторка си ми виж се тебе ква си убава  Hug
Моля,моля за нищо  Heart Eyes удоволствие за мен да обличам хората и те да са различни като мен,но това се получи СТРАОТНо  Whistling Whistling Whistling
Убава съм я то където е Серенайката ми грозно няма а където е Чаатайчето хич няма  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green

Привет и от мен!Няма да ви изброявам,за дз не изпусна някого...целувки!  smile3528
Ирка,поздравления!  smile3501
Миленче,честита нова дрешка!Май познавам моделиерката ти...и аз ходя при нея,а пък и това е най-заклетата Серенайка,която познавам...супер си!  smile3508
Дидкааа   Kissing Heart Two Hearts  Kissing Heart
За вас ФЕмирки!

Заклета до гроб  Blush днеска в дизито ги видях че работят толкова много та и аз реших да се разшетам а ти когато кажеш съм готова да поработя за красотата ти  Crazy

# 467
Ех тази Хазал както и да я направят все е красива

хайде да си сипем по едно за Неочаквания завършек на АФК #Crazy

# 468

Съгласна съм Хазал ми е слабост барабар с още две девойки  Mr. Green

# 469
Тези двамата - Хазал и Чагатай или са много дорби актьори или наистина е имало някакви искри между тях..Само го вижте как я целува - сбърчва вежди,така сякаш е жадувал безкрайно точно този момент да я целуне, да я докосне,как й гали нежно косата..такава близост и страст..ами тези думи,които й каза вчера - че е била толкова специална,че дори се е страхувал да я целуне..и тази сълза,която се отрони..Божеее настръхнах и плаках..Каква любов..Дай Боже всекиму.. Heart Eyes

# 470
Така е. newsm10

# 471
Честито на двете студентки.
Охххх, Миленче, супер дрешка имаш и този съжаляващ поглед на Емир от третия сезон. Heart Eyes

# 472
Незнам...прочетах и споделям... #Crazy newsm78
Скрит текст:
страхотно! невероятни новини! и той е сигурен 100%

отколкото за сладката Елена за превода ♥

Селчук Йоздемир @ selcukozdemi пише вчера в Twitter, че
...
Selcuk Йоздемир Twitter:

Новината от MedyaSozluk не е лъжа ... Разумни Ayar има споразумение с двете Cagatay Ulusoy и Hazal кая. Това е сигурен ..
Разумни Ayar иска двамата да играят в една и съща серия. Но до септември нищо не е сигурно.

Споразумението че Sanar Айер с двамата актьори е реална и точна. Ние не знаем дали те ще заснемат съвместен проект, но те ​​са в една и съща фирма

Пиша тези новини от продуцентска компания. Разумни Ayar не е от вида на производителя, който отива на безнадеждна работа.

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 22:20 от tatarova

# 473
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Добър вечер дами на мен определено ми трябва нещо много силно тая вечер. Как може да се смееш и да ти е хубаво и след 30 мин да се намери кой да ти развали цялото настроение и всичко много го мразя това... иде ми да се напия с Деймон... пфффф

Скрит текст:

# 474
Добър вечер дами на мен определено ми трябва нещо много силно тая вечер. Как може да се смееш и да ти е хубаво и след 30 мин да се намери кой да ти развали цялото настроение и всичко много го мразя това... иде ми да се напия с Деймон... пфффф

Скрит текст:
Какво е станало ако не е лично Лудостче ?  Hug Hug Hug

# 475
Ирка,  Hug поздравления.   Няма ли да ни почерпиш?  Hug
Диди, Релакс,  Hug

Веднага  Hug Hug Hug
Скрит текст:

# 476
 Татарова, Hug Наде, Hug  благодаря ви  Flutter Рая, Hug

# 477
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Скрит текст:
Какво е станало ако не е лично Лудостче ?  Hug Hug Hug

Ами днес имах много хубав ден после отидох на едно място,че трябваше да взема един човек от там там се посмях много.Доста ми беше хубаво и забавно понякога чуждите хора виждат повече от близките ти, но както винаги при мен след веселбата започва мъката ...ето това е повода винаги да се опитвам да не се забавлявам напълно защото винаги става нещо след това. След това същия този човек ми развали деня със разправии за какво ли не... Когато си весел и щастлив просто дразниш другите явно... А после защо не си щастлива е как да съм. И проблема е,че се имам за умно момиче и винаги решавам в един момент да спра да споря и така всичко остава вътре в мен дълбоко и един ден всичко ще излезе наяве ще гръмна като бомба и тогава ще е доста късно за извинения които така или иначе не получавам с години... моята не е лесна. Благодаря ,че попита! Както казват тука Live Sucks .... Crossing Arms

А наздраве ще пина една чаша вино,че друго нямам!  Wine Glass

# 478
Ирка поздравлиние за сесията  и сега можеш да се впуснеш в страстите,кавгите  и любовта на Фемир. А относно коментара дали Хазал и Чаатай са имали някакви искри и аз забелязах че когато се целуват чу се свиват веждите и другото е че и пуска език от време на време.

# 479
Ирка поздравлиние за сесията  и сега можеш да се впуснеш в страстите,кавгите  и любовта на Фемир. А относно коментара дали Хазал и Чаатай са имали някакви искри и аз забелязах че когато се целуват чу се свиват веждите и другото е че и пуска език от време на време.

Да вече спокойно мога да им обърна внимание, не че по време на сесията не съм  Heart Eyes Heart Eyes И аз много исках да се получи нещо между тях ама щом досега не се  получило....  smile3505

Общи условия

Активация на акаунт