На море в Гърция 2013 - II

• 84 783
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, аз тази година или не знам какво искам както казва половинката  Wink или пък по-скоро искам всичко както си мисля аз  Joy
Засега Кипър го оставихме за друг път .. но чуденето продължава из по-близките  райони Rolling Eyes и понеже мъжа ми не иска пак Халкидики...търся и умувам, и пак се чудя на Олимпийската ривиера ....аз питах и преди за региона...ама сега конкретно ...
Ако трябва да сведа избора до 2 - плажа - Платамонас от странаta към Неи Пори или Литохорон - търся повече пясък и по-малко камъни/скали в морето най-вече...help  Praynig

# 181
Момичета, аз тази година или не знам какво искам както казва половинката  Wink или пък по-скоро искам всичко както си мисля аз  Joy
Засега Кипър го оставихме за друг път .. но чуденето продължава из по-близките  райони Rolling Eyes и понеже мъжа ми не иска пак Халкидики...търся и умувам, и пак се чудя на Олимпийската ривиера ....аз питах и преди за региона...ама сега конкретно ...
Ако трябва да сведа избора до 2 - плажа - Платамонас от странаta към Неи Пори или Литохорон - търся повече пясък и по-малко камъни/скали в морето най-вече...help  Praynig

Идете на Пелион. Много е различно от всичко,което си видяла до сега. Или на остров.

# 182
Аз и преди съм споменавала, че в момента проблема ни е, че колата ни е като ламя и дестинации над 500 км излизат малко златни, така, че те остават за доброто бъдеще като я сменим  Mr. Green а със самолет нещо ми излизат криви сметките засега, така, че оставаме в по-близки райони  Wink

# 183
Платамонас са къщурко-хотели, къщурко-хотели на n на брой реда навътре, дворове няма и плаж май няма, ходи се на плаж до Ней Пори, те просто са едно до друго. Там плажът е огромен, хубав, кафе до кафе със шезлонги, абе все едно си на Слънчев Бряг, много народ,много нещо, главата ме заболя направо и то септември месец. И на ней Пори има места за спане, там поне са само на два реда сградите.
Виж обаче и ПАНТАЛЕЙМОНАС, това е преди Платамонас, хубав плаж, гора, непосредствено до плажа и в нея има разпръснати ресторанти, места за спане и плажът е хубав, щом военните им са си направили в левия му край станция и даже морето са оградили да не се влиза при тях, значи е по-добро място.
ПС Сега като гледам ние може и на Paralia Skotinis да сме се озовали, нали ти казвам, то е гора и много, много отбивки в дясно към морето.
Не ми се получи линка от Гугъл мапс, но ти си ги виж Paralia Pantaleimonas и Paralia Skotinis.

# 184
Аз и преди съм споменавала, че в момента проблема ни е, че колата ни е като ламя и дестинации над 500 км излизат малко златни, така, че те остават за доброто бъдеще като я сменим  Mr. Green а със самолет нещо ми излизат криви сметките засега, така, че оставаме в по-близки райони  Wink

От Платамонас до Волос ( Пелион) имаш 100 км. Тая вашата ламя да лапа, колко да лапа за 100 км! Simple Smile Тези места са друга бира. Приказка. Ако не можете сега, непременно си запиши тази дестинация в тефтера.

# 185
100, 100, ама после като сложиш и още сто на ден - на втора по завои и 20-30 градуса наклон... Аз знам какво е автомобил с голям разход Simple Smile

, нали бяхте купили билетите за Кипър? Какво ви разколеба?

Виж обаче и ПАНТАЛЕЙМОНАС, това е преди Платамонас, хубав плаж, гора...
ПС Сега като гледам ние може и на Paralia Skotinis да сме се озовали, нали ти казвам, то е гора и много, много отбивки в дясно към морето.
Не ми се получи линка от Гугъл мапс, но ти си ги виж Paralia Pantaleimonas и Paralia Skotinis.
Тя е непрекъсната плажната ивица на Скотина и Пантелеймонас, но в часта на Паралия Скотинис е по-тясна.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 12:28 от Параход

# 186
  • с/у ОколоМръсТното
Ако не можете сега, непременно си запиши тази дестинация в тефтера.

аз си я записах още преди... 10-ина дни  Hug

*2K* - ние бяхме в къща (при бай Хой... така го бяхме кръстили, вземаше скромна пенЦия - само 1600Е, но смей да оставиш неугасена лампа през деня...  Crazy ), която се водеше в Платамонас, но бяхме на 50м. от табелката за Ней Пори. Там ходехме на плаж, който наистина е нещо дълго и огромно... нямаше камъни в морето.
Имаше много черньовци, дето предлагат милион и една дивотия. Само те ме дразнеха. Мислех на единия да му спазаря сандалетките, ма бяха 45+ номер и маааалко ми бяха големшки.   Flutter
Ех, спомени  Heart Eyes

# 187
100, 100, ама после като сложиш и още сто на ден - на втора по завои и 20-30 градуса наклон... Аз знам какво е автомобил с голям разход Simple Smile
Параход, права си  Peace
Anna bel и аз виках какво толкоз, ама откакто я карам по честичко вече съм  Sick А и половинката май психически е приел 500 км за mах и това си е  Mr. Green та и Пелион и Йонийските острови ще ме почакат още малко  Grinning
, нали бяхте купили билетите за Кипър? Какво ви разколеба?
Аз само ги бях ги букнала в wizz ...и за една бройка не ги платих  .... И ти малко  Wink и едни приятели дето са били ни разколебаха най-вече с английските туристи, че ММ има лека непоносимост към тях и отсече, че ще му е в повече подобна компания през единствената почивка...та така даже още не съм си отменила резервацията за хотела   Rolling Eyes
Но здраве да е ще измислим нещо наблизо
Шани, знам за тези и други "екстри" в района, но мисля, че е крайно време да опитаме, тъкмо ще поразгледаме и околностите, пък може и нещо пътьом да спретнем, кой знае  newsm78
Четох, гледах снимки и май плажа около Платамонас по ще ми понесе, че хич не обичам камъни в морето, какъвто съм пишман-плувец  Wink
Мисля да избирам хотела по плажа, че там надали ще ходим всеки ден на различен Grinning

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 15:35 от *2K*

# 188
Здравейте, пак. С риск да се повторя някой маже ли да ми каже нещо за неа маудания (  не знам дали така се пише  правилно).

# 189
  • София
За мен Неа Муданя е най-неприятния град на Халкидики. Не мога да отговоря защо...просто не ми харесва, както и "градът на многото гироси" - Полигирос. Laughing

# 190
  • с/у ОколоМръсТното
там надали ще ходим всеки ден на различен Grinning

aaaa, винаги можеш да мръднеш с няколко (стотин) метра нагоре-надолу по плажната ивица. Grinning
И да не се излъжеш да ходиш до крепостта. Такива камъняци си имаме и у нашенско... иди до Дион. Има няколко музея и самото населено място е като в приказките...

# 191
И до Палеос Пантелеймонас.

# 192
Ей вие двете, докато се омоткам с хотел ...ще ми спретнете и програма   Kissing Heart

# 193
Eто ти и хотел, но е на Панталеймон, сега се сетих че го гледах, но не ми се повтаря пак района, при толкова много други непосетени места
http://san-panteleimonas-beach-hotel.focusgreece.gr/en/facilities.htm
http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … %D0%BB%D0%B2.html

# 194
Чета си аз отзиви за този хотел http://www.possidi-holidays.gr/ в Tripadvisor и направо полудях от нерви  Crossing Arms Някакъв си смотльо писал “Definetely not a 5 star hotel, maybe 3.”

6. The people that stay in the hotel are mainly very poor people from Bulgaria and Roumania or Russians; #Cussing out #2gunfire

What can I say, this is not a 5 star hotel. You could have better hotel in this reagion for much lower rates and better service.

Stayed August 2012
Еее то бива ,бива ама чак пък толкова!

Общи условия

Активация на акаунт