На море в Гърция 2013 - II

• 84 394
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Благодаря Ви момичета Simple Smile Проблема ми е голям,че от две седмици не мога да се реша къде да отидем...всеки ден гледам хотели и вече тотално се обърках. Сега гледам и някакъв Sonia Village ***,
POSSIDI PARADISE **** ...вече незнам...препоръчаха ми от агенцията Блу Долфин, но няма места за нашия период...ще ходим средата на юни месец, веднага след сватбата ни Simple Smile и ми се иска да е нещо хубаво /но не държим на лукса, не сме претенциозни и двамата/ Simple Smile ВЕЧЕ незнам.....препоръчайте ми хотел, моля виии Simple Smile))

# 631
  • София
Момичета, много ще ви чета следващите дни. Simple Smile
В началото на юни със семейството ми ще почиваме на Тасос - там бяхме и миналото лято, останахме очаровани от мястото, от хотела ни, от всичко, така че ще повторим.
Търся място за септемврийското ни море. Със сигурност ще се върна назад в темата и кой знае колко пъти ще се разлюлея в избора си, но сега се загледах в този хотел: http://www.hotelrihios.gr/
Не искам студио с кухня (не мога да се занимавам с готвене през отпуската си), искам да е непосредствено до пясъчен плаж (с шезлонги и чадъри и без таралежи),  но да има и басейн, закуска, интернет и паркинг. Скромна съм. Simple Smile
Видях, че сте писали малко за него и за плажовете на Ставрос. Ще чета още и ще питам пак. Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 10:32 от Vivi

# 632
На нас ни се наложи да си сменим резервацията за Валасакис от началото на юни за края на май. През май има ли някакъв шанс за къпане в морето? Като гледам май че само ще си го гледкаме Simple Smile
Иначе чичкото беше много любезен и без проблем промени резервацията.

Искам и да питам нещо, тъй като както споменах за пръв път ще ходя в Гърция, а и тази част на България хич не я познавам.
Преди да тръгнем за Гърция ще сме на сватба в Предела и ще тръгнем направо оттам. Гугъл ми дава два маршрута - единия през Сандански, а другия през Гоце Делчев. Този през Гоце Делчев е по-кратък като километри, но по-дълъг като време. Кажете ми моля ви малко за тези маршрути и според вас кой да избера. Ние сме със стара кола, така че и по магистралите не караме много бързо и сме с бебе, така че сигурно ще се налага да спираме сравнително често.

# 633
  • с/у ОколоМръсТното
nevidimoto dete - не помня коя ви беше крайната цел в Гърция, но определено през Сандански.
Другият път не е лош, но има планинска част. Стръмно, завои...

# 634
През Сандански - Кулата - пътя е основно магистрала и се пътува по-бързо, но примерно в събота понякога като уцелиш потока гърци от Солун към ръкавите за уикенда, става малко  Rolling Eyes
През Гоце Делчев - пътя, както казва Шани е планински и с повечко завои, пътува се по-бавно, но пък е по-красиво...стига да нямате проблем със завоите....като, че ли там има повече избор за спирки по пътя... newsm78
То зависи и на къде точно сте - за Керамоти, Кавала, Тасос оттам е по-добре според мен....за ръкавите май през Солун  Thinking ...но то пък от Предела, не знам дали има смисъл да се връщате до Сандански....абе то май вие най-добре си преценете, като вземете предвид разликата в релефа и поносимостта за пътуване  Laughing не винаги разстоянието и времето са основно определящи  Wink

# 635
  • София
Белинда,
някой път не отговарят, ако са фул за периода... а Дафне е доста популярно сред тукашната популация последните 2-3 години, та знае ли човек. Може пък и да се наканят, както каза Шани.
Наканиха се...на петия ден Simple Smile Може би наистина са доста търсени, щом чак толкова пък не си дават зор...
Шани, аз и с други гърци си комуникирам. И те спокойни хора, ама все до 2 дни драснат два реда...
Не знам, може би моите разбирания за бизнес са други, но ми ми направи лошо впечатление тази мудна комуникация и реших да споделя. Поне ако някой друг реши да им пише, да знае, да не чака отговор скоро Laughing

# 636
  • с/у ОколоМръсТното
...но то пък от Предела, не знам дали има смисъл да се връщате до Сандански....

Предела - Симитли са само 25-8 км. Пътят е чудесен (да не говорим, че е само надолу).
Смятам, че не е голямо отклонението, за да се върнат на "главния" път. Заслужава си.

белинда, раздвам се че си получила отговор, макар и закъснял. Искам да имам гръцкото спокойствие.

# 637
За Ситония пътуваме. През Кулата ще е по-добре май, като ви слушам. Мерси, момичета!

# 638
За Вурвуру са Невидимото дете...

През Е79-Кулата-Солун-Неа Муданя. Ако минете през Илинден, след Аспровалта ви очакват много завои и по-засукан маршрут. (Башка планинския път между Банско и Гоце Делчев).

# 639
  • София
nevidimoto, ако е топла пролетта, в края на май става за къпане, аз съм била от 18 май и водата си беше добре.

# 640
Здравейте! Резервирахме почивка за Елинотел Аполамаре 5* на Халкидики за периода 09-14 юни.
Може ли някой да даде отзиви за този хотел?
Освен това, моля, който е ходил началото на юни да каже - топло ли е времето и много ли е студена водата?
Предварително благодаря!

# 641
Прекрасен е хотелът. Ханиоти е малко тъпо, но въпрос на вкус  Sunglasses Времето на тези дати е чудесно, а и няма да е тъпканица на плажа. Водата - зависи от годината, може да е леко хладна, но е съвсем окей за плуване.

Отзиви малко от предишни години:
Bibi: "Единственото, което не ми хареса е, че имаше яко българи в хотела (даже се питах и ние ли като сме голяма компания и с деца изглеждаме такива простаци отстрани    ). За хотела, плажа и селцето нямам почти никакви забележки. "
Отзад напред - курортът е от селски тип. Хотелът се намира в Ханиоти, Касандра. В самото селце на 500-600 м от центъра. Няма какво да се види - една църквица, магазинчета и кръчмета. На около 40-50 км в началото на ръкавите е пещерата Петралона, друга атракция са корабчетата има 2 маршрута - около 3-ти и втори ръкав. Ние го избрахме за почивка тип леж и яж , да събера малко сили за връщането ми на работа след 1.6 г. майчинство.
Аз резервирах директно в сайта на хотела, стаята за 2 възрастни беше 128 евро на нощ на база ултра АИ т.е. прехранвали сме се в хотела. Манджата беше доста добра. Отядох се на риба и морски дарове."

# 642
Момичета събирам мнения за Атина Палас.Мислим да отидем до там за 4 дни през април,ако някой има лични впечатления и ги сподели ще е чудесно. Laughing

# 643
Параход, много благодаря!

# 644
Благодаря на всички момичета за съветите! Hug

Общи условия

Активация на акаунт