На море в Гърция 2013 - II

• 84 387
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Планет е с най-богато гръцко портфолио, има и други. До големите острови и Астрал имат чартърни полети.

# 616
  • София
Oсвен споменатите от Параход агенции, Солвекс също предлагат чартъри до Закинтос и Крит.
Планет предлагат чартъри за Великден до Санторини и о-в Кос.
Вие към кой остров имате предпочитания и със самолет или с ферибот искате да пътувате?

# 617
  • София
Нямаме предпочитания засега, защото идеята за море в Гърция ни хрумна буквално преди часове. Иначе много ви благодаря за помощта, пък се надявам да се възползвам все повече от вашия опит  Simple Smile

# 618
Привет,
Аз да се отчета, че в крайна сметка се спряхме на Vrahos House, човекът беше безкрайно любезен при комуникацията ни (чак в повече, някакви ми ги къдреше колко обичали нашата страна и деца Joy ), предложи ми чудесни условия и се надявам всичко да е наред Grinning

# 619
  • с/у ОколоМръсТното
Fairy - от сега ти казвам, че във Врахос други почиващи, освен нашенци няма да видиш.
Поне 5-8 бг семейства ще сте.
А, подгответе се за риболов и да похапвате раци.
И ако не е тайна, какви цени ви обяви?

# 620
Шани, на мен не ми пречат, българи - чужденци, все тая  Laughing Мен ми е важно да е чисто, мястото да е спокойно и децата да са здрави, че от единственото ни ходене с децата на море в България още си носим последствията за съжаление Sad 
Ти била ли си там, хубаво ли е?

Иначе за четирима ни - с двете деца, ни даде цена от 35 евро, което на мен ми е екстра, за сравнение пак за апартамент от Зинозис ми искаха 50 евро. Rolling Eyes

# 621
  • с/у ОколоМръсТното
Fairy - Само се разхождахме веднъж... Има един навес (летен) за коли. Имаше над 10бр. само български.
Иначе изглежда ОК дворчето.
Има BBQ с беседки и кътове за манджа. Хубава полянка и баскет кошове.
Пред къщите има една лагунка (ли се води?  Thinking) с вода до глезените. Там водата е над 35градуса в жегите. И има раци  Grinning
После е истинското море, ако мога така да се изразя. Плажната ивица е 3-4м. широка... Но ще има място за всичките гости на къщата.
Изглеждаше ми много спокойно мястото, като изключим, че си все едно на нашето море, с толкоз сънародници около теб.
Това се сещам. Grinning

# 622
Мерси, Шани Grinning
Лагунка е май, да, щото и гръкът ми обясняваше за некви лагунки Laughing
Иначе аз от нашето черноморие бягам от условията и хигиената най-вече, не от хората Laughing

# 623
Тая къща Врахос е на лагуната Ливари, нали?
Много е интересно там морето - от поляната влизаш във водата (на самата брегова ивица няма плаж), газиш, газиш 50-100 метра вода до коленете и после стигаш до самата пясъчна коса, където именно е и плажът.

# 624
Их, Параход, така както го описваш още по-вълнуващо изглежда Party Laughing Макар че точно пред къщата ми се струва, че има мъничко пясък, де, ама това няма голямо значение. Аз малко на сляпо го избрах, просто ми хареса как изглежда, но се надявам да не съм сбъркала Grinning

# 625
  • с/у ОколоМръсТното
Цитат на: Параход link=topic=702314.msg24601614#msg24601614
пясъчна коса.

уникално определение Peace

# 626
  • София
Моляяя ви за помощ......  Двоумя се за между два хотела в Гърция....единия е за lagomandra beach hotel 4*, а другия Athena Pallas Village 5*. Кажете си мнението??? Кой е по-добрия според вас???

# 627
  • София
Тия Дафни в Никити големи несериозници Rolling Eyes Четвърти ден чакам оферта, ай сиктир Crossing Arms Защо даваш мейл за контакт, като не го отваряш да видиш какво има вътре Close

# 628
  • с/у ОколоМръсТното
belinda, т'ва гърците са спокойни люде. Не се трогват от нищо, и кризата не ги бърка.  Grinning Прояви търпение  Hug

kras4e, не съм била в нито едни от 2та х-ла, но Лагомандра бийч мин. година беше с кристално море. Не съм виждала толкоз чиста морска вода.

# 629
Белинда,
някой път не отговарят, ако са фул за периода... а Дафне е доста популярно сред тукашната популация последните 2-3 години, та знае ли човек. Може пък и да се наканят, както каза Шани.

П.П. Всъщност, сега като се замисля, за толкова години ми се е случвало да не получа никакъв отговор само от една къща в Тасос. Тя наистина беше препълнена (ходихме да я видим след това), а и не личеше грижа на собственика към наемателите.
Рядко се е случвало и да ми закъсняват с отговора повече от 2 дни.

Красче,
плажът на Лагомандра е чувствително по-хубав. Атина Палас има някои други предимства. Зависи кой сезон ще ходите. И какво е съотношението между цените, които ви предлагат двата хотела.

Общи условия

Активация на акаунт