На море в Гърция 2013 - II

• 84 398
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ренатка, ако хотелчето предлага закуска, това е почти 100%-ова гаранция, че няма кухненски бокс в стаята. Това означава и изцяло изхранване по заведения, което си е сериозна сума. Студията/апартаментите, които повечето в темата наемаме имат обзаведен кухненски бокс и барбекю в двора. Могат да се съчетаят ресторанти и домашно приготвени ястия. Сама прецени какво е по-подходящо във вашия случай. Поне в нашето семейство всички се включваме в готвенето и на никого не му тежи това. Дори е весело. Обаче ако всички очакват ти да им сготвиш, взимай ол-инклузива и не му мисли.  Wink
Със сигурност всички чакат на мен  smile3521 Направо им взимам един ол-инклузив и няма какво да се чудя повече. Дори се спрях на един сравнително изгоден, макар че отзивите не са много добри. Обаче ,то няма идеално щастие , важното е че плажа е уникален! http://www.booking.com/hotel/gr/assa-maris-palm-beach-resort.bg. … 7ba0212adabfcf0X1
Ето оферта за хотела: http://www.reyma.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=600

# 601
Да ,и излиза много по-евтино от Booking!

# 602
  • София
ние вече капарирахме на арменситис....лошо или хубаво само да сме живи и здрави....там се, така, че ако някой ходи в началото на юни ще се радвам да се запознаем

# 603
  • София
Хайде и аз запис.
Бук-нахме се за Талата Каламици. Преди 3-4 години бяхме там през септември в бунгало. Не бях особено впечатлена, доста мръсничко и захабено ми се видя в края на сезона. Големия син беше бебе на 11 месеца и доста се ограничавахме с разходките.
Тази година сме настроени за приключения и резервирахме за юни лукс-каравана (с душ, вц и кухня) на плажа. На картинка изглежда добре, да видим наяве в началото на сезона как ще е.
А някой може ли да ми каже водата как е в този период? То ясно, че няма да е като през септември...

Миналия юни 8-18-ти беше адски топло. В морето спокойно се къпеха 3 г. деца. Е, не беше чай, но и ледено не е било, към 10-11 водата ставаше екстра. Басейна вече беше много топъл, чак неприятно. Мръсно не е било, само пълно с българи  Laughing

А септември казваш е много топла  Thinking

Мерси за отзива. Да, през септември беше чай Simple Smile. Не чувстваш разлика между въздуха и водата Simple Smile

# 604
Здравейте, ние ще ходим в Платамон от15.06 ако някой от вас ходи тамще се радвам да се запознаеме

# 605
Една бърза проверка:
някой ще ходи ли на фестивал в Ксанти този уикенд?  Grinning

# 606
Стана дума за фестивала в компанията, изглежда интересно.
За съжаление кулминацията е в неделя, а в понеделник сме на работа и пътят до там от София е доста/през Златоград сме минавали/.Направи ми впечатление и че хотелите са надули цените по повода, та отпадна автоматично.Иначе харесвам градчето,  старата му част е прекрасна.

# 607
  • София
Какъв е този фестивал?

# 608
Карнавалът за Сирни Заговезни.

2013
Обща информация
Видео от м.г.

# 609
  • София
Параход,  Hug! Ехаа, супер! Бих отишла с удоволствие /а каква кръчма има над Ксанти в посока Ставруполи... Heart Eyes/

# 610
  • София
Здравейте,
търся някакъв коментар за това хотелче: http://www.emeraldbg.com/hotel/61663/1/161/8390/67137/POSSIDI-PARADISE-HOTEL-4-*.html
и мнение за плажовете на Посиди

# 611
Вече капарирахме хотел в Сарти за 20 Юни newsm44  newsm68 Момичета искам да ви попитам от Сарти има ли корабче до Атон и колко излиза на човек  newsm78

# 612
Neli_v ще се засечем. Ние сме от 23.06.

# 613
Вече капарирахме хотел в Сарти за 20 Юни newsm44  newsm68 Момичета искам да ви попитам от Сарти има ли корабче до Атон и колко излиза на човек  newsm78
мисля, че най-близкото е от Ормос Панагияс  newsm78 по спомени с тези големите корабчета /с програма/ беше около 20е/човек  #Crazy

# 614
  • София
Момичета, извинявам се, че нахлувам в темичката ви, но ми се иска това лято с любимия да сме някъде из гръцките острови. Може ли да ми препоръчате туристическа агенция, защото вероятно няма да сме със собствен транспорт. Благодаря ви предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт