На море в Гърция 2013 - II

• 84 779
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  renatka, не се коси!  Гледайки от камбанарията на този човек, от собствен опит с наши сънародници в чужбина и от впечатления на доста момичета, списващи тук, той си е абсолютно прав.

# 196
  • софия
Е, защо се нервиш? Написаното от него е смешно. Хем бедни, хем в 5 звезден хотел. Ако всички бедняци бяха така... Whistling Този е някакво смръдливо ангийско парвеню.

# 197
Такаааа,
Аз пак се бутам в темата - миналата година гледах гледах и накрая пак отидохме на Албена. Обаче не ми се почетвъртва на Албена, въпреки че съм влюбена в плажа и морето. Просто искам нещо ново.
Тази година съм с нови приоритети  Laughing Търся местенце, което да е наблизо (нещо на 100тина км от Солун), да е в град или селце, където да е интересно да се разхождаш по улиците - такова типично гръцко, замряло, да има дядовци пред къщите, кафенета, и малки ресторантчета, където да готвят вкусно (може много филми да съм гледала  Laughing) Искам да се настаним на място тип студио, може и хотел, вила или каквото и да е, но да е близко до морето, и да е макс със закуска. Въпросното място да има хубава зелена градина, по възможност с повече дървета и цветни храсти, и някаква детска катерушка. Да има наблизо (10тина км макс) магазини за хранителни стоки (ако се реша да готвя), и в околността да има хубави непренаселени плажове, с пликта топла вода, и по възможност пясъчно дъно без таралежи:)
Хайде да ви видим сега Laughing

# 198
  • Пловдив
танита без съмнение ще намерите нещо точно, както си го представяш - селце, тихо, провинциално, застинало в някакво друго измерение. Обожавам тези селца. Едва чакам майските празници, за да "запрашим" натам. дано котка не ми мине път

# 199
mama mariana,
Благодаря за отговора, но предвид факта, че никога не сме стъпвали в Гърция можеш ли да предложиш поне 2-3 идеи за мястото, и евентуално възможности за настаняване.
Задълбала съм здраво в един сайт feelgreece, но към момента резултата е подута глава  ooooh!

# 200
Такаааа,
Аз пак се бутам в темата - миналата година гледах гледах и накрая пак отидохме на Албена. Обаче не ми се почетвъртва на Албена, въпреки че съм влюбена в плажа и морето. Просто искам нещо ново.
Тази година съм с нови приоритети  Laughing Търся местенце, което да е наблизо (нещо на 100тина км от Солун), да е в град или селце, където да е интересно да се разхождаш по улиците - такова типично гръцко, замряло, да има дядовци пред къщите, кафенета, и малки ресторантчета, където да готвят вкусно (може много филми да съм гледала  Laughing) Искам да се настаним на място тип студио, може и хотел, вила или каквото и да е, но да е близко до морето, и да е макс със закуска. Въпросното място да има хубава зелена градина, по възможност с повече дървета и цветни храсти, и някаква детска катерушка. Да има наблизо (10тина км макс) магазини за хранителни стоки (ако се реша да готвя), и в околността да има хубави непренаселени плажове, с пликта топла вода, и по възможност пясъчно дъно без таралежи:)

Мисля, че на поставения по този начин въпрос няма да получиш конкретен отговор. Ако прочетеш назад, ще разбереш и защо. 

Попрочети първа страница, върни се назад в темите и сама ще си формираш мнението и дестинацията.

# 201
Bliss,
Не разбирам какво имаш предвид. Знам как се ползфа форум и съм погледнала първата страница. Естествено не съм в състояние да изчета всички теми за Гърция, а и дори да успея - накрая пак ще си напълня главата с информация, която не ми трябва (например хотели all in и т.н.). Именно затова си казах точно какво търся, а местата - градове и села предлагайте от собствен опит, ако смятате че в голяма степен отговарят на това, което търся.  Hug

# 202
Bliss,
Не разбирам какво имаш предвид. Знам как се ползфа форум и съм погледнала първата страница. Естествено не съм в състояние да изчета всички теми за Гърция, а и дори да успея - накрая пак ще си напълня главата с информация, която не ми трябва (например хотели all in и т.н.). Именно затова си казах точно какво търся, а местата - градове и села предлагайте от собствен опит, ако смятате че в голяма степен отговарят на това, което търся.  Hug

Ами въпросът е че всички останали сме се потрудили именно да прочетем първа страница, да прочетем поне една тема назад и тогава да питаме.
Не си първата, която задава въпрос по начина по който ти го направи и затова ти казвам, че ако изобщо получиш някакъв отговор ще е от малцина.

Така зададен въпросът ти означава да ти свършим работата и почти да ти организираме почивката. Ние които сме си направили труда да прочетем всичко явно сме балами да си пълним главата с излишна информация, но поне задаваме конкретни въпроси. В тази тема с малки изключения се коментират места, които отговарят на някои от критериите ти (хотели ол ин почти не се коментират). Така че съвета ми е: Чети назад. Всичко, което те интересува е вече написано. Просто трябва да си го намериш и да не чакаш някой да ти го сдъвче и изплюе в устата (Извинявай за малко по обрания израз). После при всички случаи ще получиш конкретни отговори на конкретни въпроси.

# 203
Такаааа,

Eй това хич не  ми хареса!   Blissbouquet!

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 23:47 от Anna bel

# 204
Такаааа,

Eй това хич не ми хареса!   Bliss   bouquet

Това, беше доброжелателна закачка, именно заради това има усмивчица накрая. Съжалявам, ако някой се е почувствал засегнат - и няма проблем да го изтрия. Целта ми в никакъв случай не е била да дразня или засягам някого, и наистина се учудвам от острото приемане на поста ми, и предложения за сдъвкване и изплюване в устата ми. И не, не очаквам да ми организирате почивката - очаквам да споделите места, които сте посетили и в голяма степен съвпадат с това, което търся. Нали затова е форума  bouquet
И да, пак повтарям - видяла съм първа страница, и съм разгледала повечето от линковете дадени там, темата съм следила (доколкото ми е възможно и миналата година), но не съм открила това, което търся, и точно затова питам.
Предполагам, че редовните в темата се дразнят от така поставени въпроси, но темата е за всички, и всеки сам преценява дали му се занимава да отговори.
Та от мен peace и се надявам, ако все пак някой има какво да сподели по моя въпрос - да помогне.

# 205

танита, аз за такова близко място не се сещам. Ако е близо, няма как да е уединено и да сте си сами на плажа. Доста популярни са курортите в Северна Гърция сред балканските народи , та близките градчета не ти покриват изискванията. Има относително спокойни места по Халкидики, но пак трябва да направиш някои компромиси ( плаж, отдалеченост), а ако и цента се намеси.....Попрочети малко назад, направи си приоритети и пак ще говорим.

# 206
  renatka, не се коси!  Гледайки от камбанарията на този човек, от собствен опит с наши сънародници в чужбина и от впечатления на доста момичета, списващи тук, той си е абсолютно прав.
Е, защо се нервиш? Написаното от него е смешно. Хем бедни, хем в 5 звезден хотел. Ако всички бедняци бяха така... Whistling Този е някакво смръдливо ангийско парвеню.

Прави сте. Някак ми стана мъчно.   Sad

# 207
  • софия
танита, точно в тази тема вероятността да те заболи главата от ненужна информация за AI е микроскопична Mr. Green
Anna bel добре те е насочила. Избери нещо конкретни и съм сигурна, че ще се намери кой да помогне с подробна информация.

# 208
Ние в крайна сметка резервирахме тук http://www.halkidiki.com/valasakis/index.htm. Вчера пратих депозита с Уестърн Юнион. Сега чакам да ми потвърдят резервацията. Надявам се да изглежда като на снимките  Simple Smile И юни месец ще разказваме. Междувременно ще продължавам да ви следя, за да си избера нещо за догодина!

# 209
  • София
nevidimoto dete ако не е тайна каква цена ви дадоха и за колко човека?

Общи условия

Активация на акаунт