На море в Гърция 2013 - II

• 84 671
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Като допълнителна информация - има лодка и от Ормос Панагияс през сезона, но там отива цял ден за пътуването.

Не е само през сезона. По време на майските празници също има. Явно е в чест на българските туристи.  Laughing

Потвърждавам, само дето не е само заради българите  Wink И гърците много уважават 1-ви май и празнуват подобаващо Grinning

# 421
  • София
  Благодаря за отговорите. За септември от много места чух отлични отзиви, но просто няма да издържа до септември  Grinning Ако ми се получат плановете, не пречи септември да направим и още едно моренце след юни. И планина в жегите.

# 422
Момичета, дайте отзиви за хотел CRONWELL PLATAMON RESORT. Разбрах, че бил реновиран от тази година и щели да пускат мини аква парк за децата. Освен основната сграда имало и бунгала, но не разбрах дали и те са ремонтирани. По снимките в нета не мога да се ориентирам. Как е плажа, обслужването и т.н. ?

# 423
Аз да споделя, за когото може да го интересува, че изпратих запитване до Зинозис във Вурвуру и ми писаха, че за четиричленно семейство предлагат два вида - апартаменти и студия, апартаментите са 55 евро, студията - 40 евро за началото на юни. Сега чакам да ми споделят как трява да направя резервацията Grinning

Интересно, на мен преди две седмици ми казаха, че нямат места за началото на юни.

Аз им писах на 11-ти февруари, просто те се забавиха много с отговора как да направя резервацията. Пробвай пак, ако ти се занимава  Simple Smile
На мен въобще не ми отговориха

# 424
Аз да споделя, за когото може да го интересува, че изпратих запитване до Зинозис във Вурвуру и ми писаха, че за четиричленно семейство предлагат два вида - апартаменти и студия, апартаментите са 55 евро, студията - 40 евро за началото на юни. Сега чакам да ми споделят как трява да направя резервацията Grinning

Интересно, на мен преди две седмици ми казаха, че нямат места за началото на юни.

Аз им писах на 11-ти февруари, просто те се забавиха много с отговора как да направя резервацията. Пробвай пак, ако ти се занимава  Simple Smile

fifi, явно с теб не сме им били симпатични  Grinning

# 425

явна да затова си резервирах студио Анна, те бяха много бързи  Laughing

# 426
Миналия юни от 4 до 15 бяхме при Зинозис. Имаше страшно много комари-спасение никакво.Апартамента беше 50евро,за повече от 10 нощувки-45.Плажа пред къщите не е нищо особено- в началото е каменист.Храна - таверна Горгона и пица Мондо,пресни риба и скариди от пристанището в Ормос Панагяос.
За съжаление във втората седмица от почивката ни налазиха 5 семейства българи,които пиянстваха и се питаха "ти мен уважаваш ли ме" от сутрин до ....сутрин.Лошото е че общото барбекю е под прозорците и все едно са ти в стаята...но това е положението.Собствениците не взеха отношение...няма да повторя.
4 Elies -страхотни студиа,но места трудно.
Така,че не съжалявайте много,че не са ви отговорили,може да е за добро!
П.П Да кажа,че имаше и същия брой румънски семейства компания,на които не им се чуха гласовете....

# 427
  • София
Хора, не се отказвайте толкова лесно  Hug Първо гърците не си дават много зор и не отговарят веднага, второ по-популярни места, като Талата например, гледат да си натъкмят така резервациите, че да "нямат празно" и затова се бавят понякога.

Аз пуснах запитване на 4 Elies и ми дадоха цена от 70евро за студио и 90евро за апартамент за юни. Наистина изглежда супер на снимки, но ми се струва ужасно скъпо просто.

# 428

Зинозис са много мудни в кореспонденцията и в крайна сметка докато го изчакаме да ни отговори резервирахме във Валасакис / гледам на картата, че са до Анна Кара/ след това той ни изпрати няколко писма да ни пита няма ли да резервираме, отказваме ли се, но определено вторите бяха по-експедитивни, а и офертата им се оказа по-изгодна. За началото на май Зинозис ни даде 30 евро за студио и 45 евро за апартамент, а Валасакис 30 евро/апартамент.

# 429
Миналия юни от 4 до 15 бяхме при Зинозис. Имаше страшно много комари-спасение никакво.Апартамента беше 50евро,за повече от 10 нощувки-45.Плажа пред къщите не е нищо особено- в началото е каменист.Храна - таверна Горгона и пица Мондо,пресни риба и скариди от пристанището в Ормос Панагяос.
За съжаление във втората седмица от почивката ни налазиха 5 семейства българи,които пиянстваха и се питаха "ти мен уважаваш ли ме" от сутрин до ....сутрин.Лошото е че общото барбекю е под прозорците и все едно са ти в стаята...но това е положението.Собствениците не взеха отношение...няма да повторя.
Така,че не съжалявайте много,че не са ви отговорили,може да е за добро!
П.П Да кажа,че имаше и същия брой румънски семейства компания,на които не им се чуха гласовете....
Не съжаляваме, май добре сме се ориентирали даже, аз видях едни пипнати снимки на Зинозис в един блог и оттам се заблудих ето го ако не съм го пускала http://danaivasiliadou.zenfolio.com/blog/2012/5/studio-apartments-zinozis

# 430

Зинозис са много мудни в кореспонденцията и в крайна сметка докато го изчакаме да ни отговори резервирахме във Валасакис / гледам на картата, че са до Анна Кара/ след това той ни изпрати няколко писма да ни пита няма ли да резервираме, отказваме ли се, но определено вторите бяха по-експедитивни, а и офертата им се оказа по-изгодна. За началото на май Зинозис ни даде 30 евро за студио и 45 евро за апартамент, а Валасакис 30 евро/апартамент.
Много исках за Valasakis но казаха че няма места както и за Edra, казаха че са доста добrи

# 431
Ние също сме във Валасакис в крайна сметка. 4Ellies страшно много ми хареса, но и на мен цената ми е твърде висока.

# 432
Я кажете във Валасакис как са цените, че нещо последните ви коментари леко ме разколебаха, докато имам време преди да съм резервирала, да мисля Laughing

# 433
Момичета, моля още веднъж ако някоя от вас е почивала в дървените къщички на Талата, да сподели впечатления. Благодаря!

# 434
Я кажете във Валасакис как са цените, че нещо последните ви коментари леко ме разколебаха, докато имам време преди да съм резервирала, да мисля Laughing

По-горе писах 30 евро/апартамент за май месец, момичетата, които резервираха за средата на юни са получили същата цена ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт