Кой какви сериали гледа? - Тема 7

• 41 201
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Simple Smile ясно... то понеже пилотката излезе преди 3 седмици, мислех, да не си се объркала като мен(то било онова предпримиера един вид от сайта,  но аз  недочела си чаках миналата 2 серия и си останах с чакането Simple Smile)

# 76
  • Разпиляна във въображението
Още се чудя дали да пускам "Красавицата и Звярът". Нали се носят слухове, че няма да има втори сезон. Не искам да почвам нещо, което няма да има продължение Crossing Arms

# 77
Мир , изчакай да приключи сезона и си го изгледай наведнъж . Дори и да няма втори сезон , сериала е хубав.

# 78
Мир , изчакай да приключи сезона и си го изгледай наведнъж . Дори и да няма втори сезон , сериала е хубав.

Дано да му сложат край както трябва. Мразя отворени сериали.

# 79
Ами предполагам , че зависи какво ще се реши и ще преправят последната серия (ако е заснета). Но е приятен , ще ти хареса  Wink

# 80
  • КиТ

+1 Peace Според мена,ако няма втори сезон,ще го направят както трябва Hug Hug Hug

# 81
Започна новият сезон на Psych, ако някой го следи. Wink

# 82
На този смятам да му обърна внимание като тръгне

# 83
Изгледах 1-вия сезон (8 еп.-а) на френската кримка Лабиринти/Engrenages, хареса ми заради реализма си, готините образи и провокативния характер на сценария (престъпленията и недосегаемостта на хората с власт).

Има го в Замунда, с букви  Peace ... (2-ри сезон го превъртях и изтрих - престъпленията на емигрантските банди от Мароко и т.н. не ми бяха интересантни  Thinking)

# 84
zero hour - спрян след трети епизод Whistling

# 85
  • в морето до колене
Изгледах първи сезон на Ripper Street - и бих го препоръчала.

На мен лично ми хареса повече от Copper.
Правила ги е една и съща телевизия. И двата са полицейски филми, но костюмни - действието се развива във втората половина на 19и век. В единия - американския - малко по-рано. В английския малко по-късно. И в двата имаме разследваща "тройка", в която освен работата по случаите, понаучаваме и за личния живот на героите... И точно тук се "спънах" в Copper - личната история на главния герой взе да ми става много измислена към края. Докато в Ripper Street бях по-склонна да вярвам на събитията и начина, по който ми бяха показани.
Разбира се на харесването ми много помогна Матю Макфейдън, както и непознатият за мен Адам Ротенберг, когото сега ще пробвам да "поопозная" по-отблизо филмово.  Simple Smile

Сериите са осем и е поръчан втори сезон за 2014 година.
Не знам в кой български тракер е качван, но в Addic7ed има български субтитри за всичките серии. (Вече проверявам, откакто ви подведох със Smash.  Wink)

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 10:43 от мячик

# 86
Очаквано ... По-слаб сценарий не бях гледала от доста време.

# 87
  • КиТ
Очаквано ... По-слаб сценарий не бях гледала от доста време.

Тъкмо и аз идвах да и кажа,казах ви,че няма да го бъде тоя сериал  Crazy ooooh!

# 88
# 89
  • София
Чакам да кажете нещо и за КУЛТ - май днес излиза втория епизод... та да видим, дали няма да го трия и него.  Simple Smile

След изгледани два епизода, няколко думи за Култ.
И на The Following съм изгледала две серии и не мога да кажа, че двата сериала чак толкова си приличат.
Тук идеята е насочена по-скоро към вманиачените фенове на сериали /като нас  Wink/, които до такава степен са обсебени от любимия си сериал, че бъркат реалността с измисления свят в телевизора.
Освен това в Култ определено има повече мистерии и загадки.
Другото което ми хареса е преплитането на сериал в сериала, със същото име Култ и тайнствен създател.
Сценарист е Рокни ОБанън /от любимия ми Фарскейп/, а Робърт Непър отново е брилянтен психопат, от който ти настръхва косата  Heart Eyes
Така че определено смятам да му дам шанс, дано не го спрат и него без време  Praynig

п.п. някой друг гледа ли го да питам нещо?
Скрит текст:
Накрая преди надписите излиза:
Executive produser: Steven Rae
Аз такова име не откривам при авторите на сериала, дали това е някаква закачка със зрителите  newsm78

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 21:24 от Amidala

Общи условия

Активация на акаунт