Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 63

• 59 012
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Най-после, успях да докопам ново скъсано листче от сценария за епизода тази вечер:
Шехзаде Мустафа събрал войската в Маниса и потеглил към Топкапъ да превземе престола. Малката(или малоумната-не се чете много ясно) Хатидже веднага се спретнала и тя да пийне кръвчица. Взела в ръка кошничката си с ножлета и въжлета, в другата ръка - букет дъхави трендафили(trend-нищо лично) за бъдещите загинали, а в третата – грабнала цигулката на Ибрахим, еми .... за всеки случай, ако ножлетата са тъпи. Сложила си красивата червена шапчица, която Валидето й изплела, докато Селим султан халветджийствал наляво-надясно. Хукнала бързо и изпреварила войските.
Уморила се от тичането и решила да поспи до сутринта в двореца си. Мъчно й било, че вече са изхвърлени статуите от двора, хм , особено онзи Аполон бей – радваше окото...
Както и да е ... Тихо, тихо се промъкнала в тъмното и право в спалнята. Понечила да си легне и що да види, някой спи завит на мястото до нея. Като вихър се завъртяли спомените, сълзи бликнали от очите й, изпепеляваща надежда замъглила мислите й и с леко вибрато в гласа, което така и не постигнала с цигулката, промълвила:
- ИбрааИм, ти... тук...
Завивката леко се размърдала, две сънени, но ококорени очи се втренчили и просветнали в тъмнината и се чул шипящ звук:
- Ххракх, мням, ква е тая тъпа червена диадема, махни я!
- От валиде ми е, червената ми шапчица, студено е. Но какво става с теб, защо са ти такива очите?
- Не мога да повярвам, че си се върнала, ххракх.
- А защо са ти толкова големи ръцете?
- За да мога да хвана здраво Хюрем.
- Ах, палавник!
- За гърлото, глупачке!
- А защо са ти толкова големи краката.
- Как защо, ще трябва бързо да се изнеса след това, че като се върне от поход Ловеца....
- Добре, но какво е станало с устата ти, ченето ти хлопа и фъфлиш като Ферхунде.
- Оооооо, я се махай оттук
– изревала Шах султан – това е моят дворец вече, заминавай на 4ти километър – и хвърлила Хатидже през балкона(най-после).
След това се завила през глава и заспала, за да е свежа за следващия епизод.

Скрит текст:
кълна се, листчето наистина е от оригиналния сценарий, ако нещо се издъни – или е от превода, или импровизация на актьорите  Naughty

# 466
Lilims, какъв красив сутрешен поздрав! Hug Hug

belbel4e, тази част от скъсаното листче е още по-весела!  Joy Joy

А аз ви  пожелавам една много загадъчна сряда вечер! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 19:22 от jupetrov7

# 467
Според мен Рустем не може да е отлякъл/скрил принцовете, според мен това е работа на Сюмбюл.

# 468
Липсва ми да играя в този сериал  Sad

# 469
Да ви кажа честно и аз взех да се замислям за Сюмбюл ага, евнух евнух ама са му резнали т....е не мозъка напълно е възможно и той да е организирал всичко с отвличането за да запази децата  че и Хюрем

# 470
То е ясно, че ще е някой верен на Хюрем, освен Сюмбюл и Рустем, за друг не се сещам, но може и ББ да е, но това го поставям като краен вариант.На мен по-скоро ми е интересно каква ще е тази тайна, която ще узнае Хюрем и с която ще ги постави на колене всички врагове, някаква идея имате ли?

# 471
Нещо политическо ми се струва, че ще е  newsm78
Сега се сетих - мисля, че ще е свързано със семейство Шахубанови, или по-точно за мъжа на Шах - много ми е съмнителен #2gunfire

# 472
Нещо политическо ми се струва, че ще е  newsm78
Сега се сетих - мисля, че ще е свързано със семейство Шахубанови, или по-точно за мъжа на Шах - много ми е съмнителен #2gunfire
     За него някъде четох, че се заглеждал по младите султанки... Mr. Green каквото и да значи това.

# 473
аз пък незнам защо реших че е Гюлфем тази която отвлича децата, това ще е и причина за разногласия между великите вещици...

# 474

Ани, Окан май си е пийнал от мъка, че вече не е при Султана... Joy Joy Joy

Голям купон си беше като бяха двамата... Peace

# 475
Знам че ще предизвикам негативни мнения с това, което ще кажа, но пък това мисля аз. Не разбирам защо не гласувате за Махидевран (Нур), според мен тя си играе ролята във филма много по-добре от Хюррем (Мерием), която тя прави само разни муцуни. Да, става за мним актьор. На мен много ми харесва изпълнението на ролята на Нур, това че сценаристите искат от нея да играе "глупачка и малоумна" е друг въпрос, тя не заслужава да е на 11 позиция!

# 476

Ани, Окан май си е пийнал от мъка, че вече не е при Султана... Joy Joy Joy

Голям купон си беше като бяха двамата... Peace

ПП По повод на отвличането... Все ми се струва, че са замесени второстепенни персонажи - нещо

Някак си се изгуби стилът в сериала без Окан. Действието става все вси по-хаотично - нещо като свободно падане... ама ние търпим последиците..
Знам че ще предизвикам негативни мнения с това, което ще кажа, но пък това мисля аз. Не разбирам защо не гласувате за Махидевран (Нур), според мен тя си играе ролята във филма много по-добре от Хюррем (Мерием), която тя прави само разни муцуни. Да, става за мним актьор. На мен много ми харесва изпълнението на ролята на Нур, това че сценаристите искат от нея да играе "глупачка и малоумна" е друг въпрос, тя не заслужава да е на 11 позиция!
    Не мисля, че Нур е добра актриса, но според мен е най-красивата жена във филма. Wink
     ПП  По повод на отвличането... Все ми се струва, че са замесени второстепенни персонажи - Нигяр (що ли да не си го върне), Лютфи или другия паша (не Аяз) - по заръка на Султана като превантивна мярка. Иначе най-удобно за Хю ще е отвличане поръчано от Мустафа. Не знам толкова е увъртяна мисълта на сценаристите, че е възможно всякакво решение. При това вече показаха, че не се нуждаят от обосновка (Изабела, НП и т.н...). Важно е движението, а не причината... Mr. Green[/b]

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 14:56 от neda37

# 477
И как разбра, че не се гласува за нея? Thinking
Аз също я харесвам и гласувах Rolling Eyes

# 478
  Peace  BaMbIto, гласуваме за всички актьори от ВВ.

Хайдеееее, Пашата отиде на 6-та позиция. Бързо върви напред.

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 15:54 от Moniiica

# 479
Вижда се за Мерием днес са гласували 161, а за Нур 26, аз знам че не само ние гласуваме, но разликата е очевадна.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт